luni 18 oct 2021

SPONSORI OFICIALI

APEL UMANITAR URGENT

Foto-Teodorescu2-328x250

Vă prezentăm cazul medical al sergentului major Teodorescu Şerban Dacian în vederea acordării unui sprijin financiar pentru continuarea tratamentului.

 Sergentul major Teodorescu Şerban Dacian născut la data de 03.06.1980 în localitatea Galaţi a urmat Cursul de formare a subofiţerilor în activitate, filiera indirectă, promoţia iulie 2008 şi este încadrat la Unitatea Militară 01375 Constanţa. Este necăsătorit.

Subofiţerul a fost operat la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” – Bucureşti de tumoară esofagiană şi a efectuat cura de chimioterapie. In continuare este necesar să efectueze un tratament radioterapeutic la Institutul Strahlenzentrum Hamburg din Germania. Costul acestui tratament este de 10900 euro plus transportul şi cazarea pe o durată de 8 saptămâni.

Părinţii subofiţerului sau despărţit în anul 1983 iar în anul 1989 mama s-a recăsătorit cu domnul Ichim Teodor. Familia acestuia nu dispune de suma necesară executării tratamentului, deoarece singurul venit este pensia tatălui, mama fiind casnică iar sora este studentă.

Sumele pot fi donate în contul domnului Ichim Feodor, tatăl sergentului major Teodorescu Şerban Dacian: cont bancar: in lei – RO15RZBR0000060011937913 si in euro – RO02RZBR0000060013781438 deschise la Raiffeisen Bank, Agenţia Galaţi.

 

 

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
caruntul
Oaspete
caruntul
25 aprilie 2014 22:36

Lacrimi? Durere? Suferinţă?
Pentru Șerban toate acestea s-au stins !
E sus, a răspuns la apelul lui Dumnezeu! Celor rămași, celor care au fost în jurul său, celor ce suferă şi nu se vor vindeca niciodată, de lipsa lui , vă spun că Șerban e bine! Oricât de nedrept și dureros este, Dumnezeu l-a chemat la El! Lupta lui este acum una ingerească! Fie ca acum, la un an de când Șerban a fost chemat în armata Domnului, să ne aducem aminte de el, așa cum era, așa cum a fost!
Dumnezeu îl are în pază, şi sigur îi acordă odihna şi atingerea sfântă de care are atâta nevoie! Noi cei atât de mici, de neînsemnați, cei de aici, răi, impuri îţi transmitem doar că nu te vom uita Șerban!
Nu pot să vorbesc în numele tuturor celor care l-au cunoscut pe Șerban, nici măcar eu nu l-am cunoscut atât de bine, dar din respect camaraderesc, din tot sufletul, strig „Atențiune””, şi iau poziția de drepţi în sunetul unei goarne imaginare ce cântă stingerea, şi dau Onorul!
Respect pentru tine Șerbane!
Dumnezeu să te aibă în pază!

facebook-profile-picture
Administrator
25 aprilie 2014 23:09

Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace….

philip
Oaspete
philip
21 iunie 2013 18:41

 
aveți nevoie de un împrumut gratuit de urgență, timpul este acum Contactati-ne azi pentru un împrumut rapid cu o rată scăzută a dobânzii philipyoung63@yahoo.com. noi suntem aici pentru a vă ajuta financiar

danutshark
Oaspete
danutshark
27 aprilie 2013 21:58

Peste Brigada 9 s-a asternut linistea… o liniste cumulata cu o tristete cumplita… camaradul nostru nu mai este… toti din unitate, incepand de la comandant, la ultimul soldat, am sperat intr-o minune… 
Este cumplit…
Suntem alaturi de familia indoliata…
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca-n pace……. 

Mocanu Danut – Vicepresedinte LMP

LAZAR
Oaspete
LAZAR
27 aprilie 2013 22:53

Sa-i fie tarana usoara… a plecat dintre noi prea de tanar, nu a apucat sa se bucure de viata. In lume se cheltuiesc sume uriase pentru inarmare, razboaie purtate pentru acaparare de sfera de influenta, pentru resurse naturale,  dar… foarte putini bani se investesc in cercetarea si invingerea cancerului.
Lazar lmp 

Cetaceul
Oaspete
Cetaceul
27 aprilie 2013 22:47

Suntem alaturi de famila indoliata si de camarazii nostri din Brigada 9 Constanta,  in pierderea prematura a Sg. Maj. Teodorescu.
Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace. 

sapira cristian
Oaspete
sapira cristian
27 aprilie 2013 16:24

ESTE PRIMA DATA CAND POSTEZ PE SITE-UL LMP.
MARTURISESC CA ESTE EMOTIONANT FAPTUL CA SI PRIN INTERMEDIUL ACESTEI ORGANIZATII S-A FACUT UN APEL UMANITAR PENTRU SALVAREA UNEI VIETI.
DIN PACATE NU AM REUSIT DIN MOTIVE NU INTOTDEAUNA DE ACCEPTAT. SPRE EXEMPLU CA NU A COTIZAT 2 LA SUTA LA NU STIU CE PURTATOR DE BIRUINTA ETC….
AS PROPUNE SA NE UITAM UNII IN OCHII ALTORA SI O SA VEDEM CA NU TRAIM IN SOCIETATEA, SISTEMUL SI CE MAI VRETI VOI CARE SA DEA SANSE EGALE ORICARUI OM.
IMI ESTE RUSINE DE MINE CA NU AM PUTUT SA FAC MAI MULT SI NU CA SUNTEM SARACI… CI CA NU AVEM BANI

facebook-profile-picture
Administrator
27 aprilie 2013 22:21

Cristi, tin sa-ti multumesc nu numai pentru acest comentariu postat in memoria camaradului nostru din Brigada 9 macanizata  „Marasesti” , ci si pentru faptul ca, din lungile discutii cu mine, ai apreciat pozitiv Liga Militarilor Profesionisti, chiar daca nu faci parte din corpul soldatilor si gradatilor profesionisti.

   Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace pe camaradul nostru….

   –

        Danut ALBU – Presedinte LMP

     

Catalin
Oaspete
Catalin
26 aprilie 2013 16:38

Suntem pregatiti sa marsaluim kilometri intregi prin caldura din Afghanistan si Irak. Facem zeci si sute de ore de pregatiri intensive, de cursuri. Suntem pregatiti sa luptam atat pentru apararea tarii cat si in teatrele de operatii internationale. Suntem „caliti” sa induram conditii grele si alte privatiuni ale vietii cazone. Din pacate nimeni si nimic nu ne pregateste in lupta cu cel mai grav inamic al nostru, boala. Sergentul major Teodorescu Şerban Dacian a luptat, a rezistat, fara a fi pregatit, fara a putea fi ajutat. Nimeni nu l-a putut ajuta in aceasta lupta. Spre regretul nostru, cancerul a muscat atat de adanc din trupul tanarului Şerban. L-a invins intr-o lupta nemiloasa si nedrept de inegala. Poate ca „sus” o sa-i fie mai bine. Poate ca zilele de chin si suferinta pentrut el s-au terminat.
Dumnezeu sa te odihneasca si sa te ocroteasca acolo unde Te-a luat atat de tanar si nevinovat!!!
Sincere condoleante familiei!!!
Camarazii militari de pretutindeni sunt alaturi sufleteste la aceasta mare nenorocire !

george lmp
Oaspete
george lmp
27 aprilie 2013 22:42

Catalin ai foarte multa dreptate. Suntem instruiti sa facem fata oricaror greutati si privatiuni militare. Dar nu suntem pregatiti sa facem fata unei lupte inegale, cu unele boli incurabile.  
Trebuie sa propunem ca MApN sa-si ajute luptatorii si sa  infinteze un cont bancar in care toti militarii Armatei Romane sa cotizeze o suma de bani, special pentru asemena cazuri.  
Nu ma refer la Asociatia Camarazii…  stim toti cum sta treaba…
Trebuie sa se infinteze la nivel de minister un program serios de intr-ajutorare cu internari a militarilor romani suferinzi in spitalele din Europa si SUA. 

oana nuta
Autor
25 aprilie 2013 21:39

ASTĂZI, SERGENTUL MAJOR TEODORESCU ȘERBAN DACIAN A PIERDUT CEA MAI IMPORTANTĂ LUPTĂ! CUMPLITA BOALĂ L-A RĂPIT DIN MIJLOCUL FAMILIEI, PRIETENILOR ȘI CAMARAZILOR SĂI, PENTRU ETERNITATE! 

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Stoian LMP
Oaspete
Stoian LMP
27 aprilie 2013 22:28

Suntem alaturi de famila indoliata… Dumnezeu sa aibe grija de sufletul lui de militar…

lupu mugurel
Oaspete
lupu mugurel
27 aprilie 2013 22:06

Marinarii din Fortele Navale, membri ai Ligii Militarilor Profesionisti, sunt alaturi de familia indoliata si de camarazii din Brigada 9 mecanizata Constanta, in pierderea a celui cea fost Sg. Maj. Teodorescu Seban Dacian….
Sa-i fie tarana usoara… 

Lupu Mugurel – Vicepresedinte LMP

Lt.Cdor.Av(R) Ichim Feodor
Oaspete
Lt.Cdor.Av(R) Ichim Feodor
26 aprilie 2013 3:14

Familia Lt.Cdor.Av(R) Ichim Feodor (tatal vitreg) trasmite mii de multumiri Brigazii IX Marasesti precum si Brigazii II Getica pentru sprijinul acordat si eficienta operatiunilor de ajutorare, tuturor oamenilor de bine care au contribuit  si nu in ultimu rand D-lui Iulica al carui ajutor a insemnat foarte mult. 
Eu si familia mea va uram Paste Fericit.
Nu se poate exprima in cuvinte durerea provocata de aceasta pierdere.
Multa sanatate tuturor.
 

GABI MERLAN-CLUJ
Oaspete
GABI MERLAN-CLUJ
25 aprilie 2013 23:54

Cuvintele sunt unealta intelepciunii ,insa cand durerea si compasiunea ne apasa  devenim muti in fata suferintei !
Ma doare cand un om sufera ,ma doare cand un om pierde lupta cu viata ,ma doare  si nu stiu cum sa fac sa aduc alinare durerii a  celor ce sufera in aceste momente .
Voi face ce este mai uman si Divin ,,voi aprinde o lumanare pentru sufletul lui Serban  si ma voi ruga sa ne ierte ca nu am putut face pentru el mai mult.
Dumnezeu sa-i ocroteasca sufletul sau de militar .

ursache
Oaspete
ursache
31 martie 2013 14:22

Buna ziua,
Sunt Mm. I Ursache Corneliu si trec si eu cu fiul meu prin probleme grave de sanatate, respectiv Cancer hepatic cu metastaze.
Va informez ca in Bucuresti este o clinica particulara unde s-a adus de anul trecut cel mai performant aparat de radioterapie din lume.
Aparatul se afla la clinica Amethyst.

Noi am urmat 30  de sedinte de radioterapie anul trecut la prof. Chiricuta, doctor ce a lucrat si a fost sef de clinica la spitalul Hamburg din Germania.

Pretul este la jumatate fata de Germania, iar rezultatele sunt acelasi ca in strainatate.
Puteți accesa site-ul lor, unde aflati mai multe.
Cereti si o parere de la acest doctor.

Cu respect Ursache.
Tel. meu 0723576989

http://amethyst-radiotherapy.ro/?gclid=CLrUoZfrprYCFUiN3godRU8A5w
 

alex
Oaspete
alex
25 martie 2013 21:14

Il sfatuiti sa intenteae proces dar nu va intrebati daca are banii necesari sa faca acest lucru?In scimb ne sfatuiti sa facem donatii sa ajutam subofiteri si ofiteri.Nu zic ca nu trebuie ajutati si ei ca suntem colegi,chiar daca ei nu iau in considerare acest lucru decit atunci  cind ajung la necaz,caci la bucurii noi sgv nu contam.

alex
Oaspete
alex
25 martie 2013 21:06

Despre Amarandei Ionut nici un comentariu?Cum se implica liga in rezolvarea problemei lui e un sgv si nu conteaza?Credeam ca liga reprezinta militarii profesionisti.

 

lupu mugurel
Oaspete
lupu mugurel
3 aprilie 2013 9:44

Dragi Camarazi!
Noi cei din conducerea Ligii facem urmatoarea precizare:
Liga Militarilor Profesionisti este o liga socio-profesionala, non-guvernamentala, non-profit, apolitica si mai ales,
ATENTIE!      NON-SINDICALA.
Sunt colegi de-ai nostri care fac anumite confuzii deci mare atentie!
Cititi cu atentie STATUTUL L.M.P. care se afla afisat pe site.
Sunt interzise atacurile la persoana si denigrarile de orice fel. Foarte multe comentarii nu au fost afisate pe site din aceasta cauza.
Nu uitati ca suntem militari si pe site-ul L.M.P. flutura un drapel pe care e scris ”ONOARE SI PATRIE!”.
Orice comentariu intra printr-un filtru inainte de a fi publicat. Fiind un site democratic acceptam si unele critici dar constructive si la obiect fara a face atacuri directe asupra unei institutii sau fara a leza vreo persoana.
Va multumim pentru intelegere!
.
Dragi camarazi!
Numai prin dialog si diplomatie speram sa reusim sa schimbam si sa imbunatatim Statutul gradatului profesionist din Armata Romana!
Liga Militarilor Profesionisti, a avut si va avea in continuare si alte actiuni si activitati:
– activitati de cinstirea memoriei eroilor neamului.
– depuneri de coroane.
– activitati culturale.
– actiuni sportive prijeluite cu ocazia unor zile festive.
– excursii, actiuni de socializare de recreere cu ocazia unor sarbatori intre  membri ligii si familiile acestora.
– contacte si colaborari cu alte ligi si asociatii socio-profesionale din toata tara.
– colaborari si activitati comune cu Asociatia “Cultul eroilor” – filiala Constanta si cu Asociatia “Erou Cpt.Av.Alexandru Serbanescu”
– audiente la M.Ap.N. si dialoguri constructive cu reprezentatii institutiei.
.
Salutam pe toti camarazii din Constanta sau din tara  care s-au inscris in Liga Militarilor Profesionisti!
Cu respect,
Lupu Mugurel – F-222 – Vicepresedinte L.M.P.

facebook-profile-picture
Administrator
25 martie 2013 23:33

Liga Militarilor Profesionisti sprijina in principal membri aderenti ai ligii.
Asta nu inseamna ca liga este „surda” la unele probleme ale soldatilor si gradatilor profesionisti ai Armatei Romane, care nu-au cerut sprijin si ajutor.
Au fost situatii cand LMP a rezolvat unele probleme ale SGP, cu ajutorul Consilierului Sefului Statului Major General, pe probleme de SGP, domnul Dinu Nedelcu.
Gradatii profesionisti care nu fac parte din liga si au semnalat probleme ce nu au putut fi solutionate in unitati de catre consilierii comandantilor, au primit sprijin, si petitiile lor au fost  directionate catre domnul Dinu Nedelcu.
S-au rezolvat foarte multe probleme ale SGP din Garnizoanele Focsani, Craiova, Brasov, Constanta etc…
Noi am dorit ca aceste „rezolvari” sa fie expuse pe site-ul LMP, dar ne-am  „lovit” de refuzul domnului Consilier Nedelcu.
Domnul Amarandei Ionut, trebuie sa faca un demers oficial si sa arate acte oficiale. Nu putem sa actionam doar la un  comentariu.
.
Adresa oficiala a LMP este:
secretar@ligamilitarilor.ro sau danutalbu68@yahoo.com
.
 

Adresa oficiala a Consilierului Sefului SMG pe probleme de SGP este:

dnedelcu@mapn.ro
Liga Militarilor Profesionisti este o asociatie socio-profesionala, de tip ONG, non-profit, apolitica si non-sindicala. Atentie la exprimare domnule Alex!

Cu deosebit respect pentru toti SGP,
Danut ALBU – Presedinte Liga Militarilor Profesionisti

 

facebook-profile-picture
Administrator
31 mai 2013 21:53

Domnului Amarandei Ionut:
.
Nu ne putem implica in problema dvs si nici nu suntem in masura sa judecam aspectele pe care le aratati in comentariile pe care le trimite-ti. Nu contestam ca adevarul poate fi de partea dvs, dar,  nu putem posta un comentariu in care aduce-ti acuzatii grave Institutiei Militare, fara dovezi, fara acte oficiale. 
Noi suntem o asociatie socio-profesionala de tip ONG si majoritatea membrilor LMP sunt in activitate. Nu suntem sindicat.
Sfatul pe care vi l-am dat pe 25 martie 2013 era sa va adresati consilierului Sefului Statului Major General pe probleme de SGP, domnului Dinu Nedelcu.
V-am dat si adresa oficiala de e-mail a domnului consilier:

                              dnedelcu@mapn.ro

           Domnul Dinu Nedelcu, provine din randul militarilor angajati, are studii de drept, a fost consilier al ministrului apararii si ne-a ajutat intotdeauna cand Liga Militarilor Profesionisti a apelat la domnia sa.
Cu ajutorul domnului consilier am rezolvat cateva cazuri ale soldatilor si gradatilor profesionisti. 
Sunt sigur ca v-ar fi ajutat sa intrati intr-o audienta in legatura cu problema grava de sanatate cu care va confruntati. Cred, ca inca nu este  tarziu.

        Ati ales sa va adresati presei. Credeti ca presa va va ajuta intr-un fel?  Presa urmareste doar  senzationalul.

       .

   Adresa mea de e-mail este:

                danutalbu68@yahoo.com 
                           
                          sau,
 
                presedinteligamilitarilor@yahoo.com

.

              Danut ALBU – LMP
       
    

Amarandei Ionut
Oaspete
Amarandei Ionut
21 martie 2013 11:28

 Tin sa aduc la cunostinta si cazul meu care nu a fost bagat in seama si nici ajutat. Am lucrat in armata de la 24 ani ,incepand lucrul si incheind un cotract cu carte de munca pentru prima data. Am asteptat 3 ani pregatindu-ma sa merg in misiune in Afganistan impreuna cu Batalionul 812, dar ghinionul a facut sa imi paralizeze piciorul drept si in intervalul de 8 luni sa fac 2 operatii pe coloana ( accident cauzat de la aruncator de grenade 82mm. ) in timpul cunocediului medical ( cu toate ca nu aveam voie sa ma deplasez ) am fost contactat telefonic de la unitate sa merg sa merg si sa fac vizitele medicale pentru reinnoierea contractului de angajare si totusi am fost trecut in rezerva ( nu pe motiv medical , ci simplu ) motivul unitatii  , comandantului pentru ca nu m-am prezentat si nu am facut nici un demers pentru a reinoi contractul de angajare. am luat legatura cu domnul ministru Corneliu Dobritoiu ( 2012 ) si am fost trimis cu scrisoare la spitalul militar Iasi pentru a fi evaluat de comisia medico-militara unde am primit gradul de invaliditate si acordul pentru pensie de invaliditate. dar nici in acest moment nu am nici un sprijin financiar din partea M.A.p.N. cu toate ca Legea 51/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 384/2006 privind statutul soldatilor si gradatilor voluntari  Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 188 din 24 martie 2010Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.  Art. 19     (1) Soldatii si gradatii voluntari care au fost trecuti in rezerva sau scosi din evidentele militare in baza prevederilor art. 45 alin. (1) lit. a)—e), g), h) si m) beneficiaza de masurile de protectie sociala si reconversie profesionala, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru cadrele militare.(2) Soldatii si gradatii voluntari trecuti in rezerva sau scosi din evidentele militare in baza prevederilor art. 45 alin. (1) lit. c) si d) beneficiaza gratuit de asistenta medicala si medicamente, in conditiile prevazute la art. 26 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificarile si completarile ulterioare.     Art. 20      (1) Soldatii si gradatii voluntari sau urmasii acestora, dupa caz, beneficiaza de despagubiri pentru cazurile de invaliditate Ori de deces produse ca urmare a unor actiuni militare, accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente, intervenite in timpul si din cauza serviciului militar sau a unor misiuni in cadrul fortelor internationale destinate mentinerii pacii ori constituite in scopuri umanitare, in conditiile stabilite de lege pentru cadrele militare in activitate. Despagubirile se suporta din bugetul Ministerului Apararii Nationale.”.  Cu aceasta Lege care este aprobata de PARLAMENTUL ROMANIEI cei  de la Centrul Militar Judetean Botosani spun ca nu are treaba cu boala mea .Atunci Legile de ce sunt facute ? Daca ramaneam paralizat ce mai faceam ? Sunt soldati care au chiar si cate 3 operatii pe coloana ,sau boli mai grave decat a mea dar sunt tinuti in continuare in sistem. Este lege unde prevede ca este interzis desfacerea contractului de munca in timpul CONCEDIULUI MEDICAL. CONCEDIOUL MEU MEDICAL A FOST ACORDAT DE CATRE INEMRCM BUCURESTI .

vali pintea
Oaspete
vali pintea
9 iunie 2013 17:53

Din nefericire, asa cum s-a mai precizat si in alte situatii similare, LMP nu va poate oferi asistenta juridica legata de problematica pe care ati semnalat-o, intrucat prin Statutul asociatiei, nu a fost prevazut un astfel de scop al acesteia (a se vedea art. 10 din Statutul LMP, in care sintagma „ajutorare inter-umana” nu poate include si activitati de asistenta juridica, care sunt reglementate de acte normative speciale).
In acest sens, in vederea rezolvarii situatiei dumneavoastra, va recomandam sa va adresati conducerii MApN si/sau, eventual, unei instante de judecata.

George
Oaspete
George
22 martie 2013 5:55

Ionut, atat timp cat pe cale judecatoresca nu ai nicio sentinta sau cel putin un proces pe rol legat de problema ta nimeni se va sinchisi sa iti da un raspuns sau sa faca un pas spre ajutorarea ta. Au fost cazuri in care justitia si-a facut datoria si unii dintre fostii angajati M.Ap.n au fost reangajati eventual sau returnat drepturi banesti atat timp cat au fost dati afara abuziv. Daca consideri ca esti nedreptatit si poti din punct de vedere financiar sa iti sustii cauza in justite, fa-o. Nu stiu daca te va consilia cineva pe problema ta, cel putin aici pe site sau netul in general. Mult succes si sanatate multa 

Gabriel Merlan-Cluj
Oaspete
Gabriel Merlan-Cluj
5 aprilie 2013 15:29

Salut Ionut ,
Citind cu atentie cele relatate de tine ma ingrozeste aspectul nedreptatii totodata indiferenta si reaua credinta a comandantilor unitatii din care ai facut parte.Ar trebui sesizat Tribunalul Militar prin reprezentare de un avocat pe latura”Penal Special”,deoarece au premeditat cu „intentie directa” inlesnirea de actiune antisociala impotriva ta. Concret au instrumentat prin neinformare si inactiune, sa fii inlaturat din sistem . Aceasta este o problema de ITM si poti sesiza Comisia de Munca din Parlament printr-o petitie sau Inspectia Muncii Teritoriala cu implicarea Medicinei Muncii de care ai apartinut,totodata poti depune plangere penala impotriva  comandantului si Consilierului juridic al unitatii unde ai lucrat ,sub aspectul  „abuz in serviciu contra intereselor persoanelor”care imbraca forma de  „abuz in forma calificata” deoarece a produs consecinte grave asupra persoanei tale si  se constituie infractiune -se prescrie dupa 5 ani de la savarsire daca nu-i ataci in instanta. Cazul tau demonstreaza inca o data faptul ca, caporalilor nu li-se asigura consiliere juridica si protectie sociala ,,,,mi-ar place sa fie  un caz izolat !!
Cu stima si compasiune Gabriel Merlan. 

Ciprian
Oaspete
Ciprian
20 martie 2013 22:14

Sunt de acord cu ideea faxului scrisa de catre un coleg mai sus, ar mai fi si varianta camarazii armatei asociatia non profit,,multi si-au donat cei 2 la suta acolo,Doamne ajuta!

Ciprian
Oaspete
Ciprian
20 martie 2013 22:27

Cum explicati ca numele de familie al tatalui nu este si cel al bolnavului? acesta din urma nefiind casatorit,, recunosc ca acest lucru a facut ca donatia mea sa nu fie cea gandita in prima faza.Doamne ajuta! INSANATOSIRE GRABNICA.

lupu mugurel
Oaspete
lupu mugurel
21 martie 2013 22:32

Ciprian, citeste cu atentie textul… este vorba de tatal de-al doilea…

Marcela
Oaspete
Marcela
20 martie 2013 20:50

Imi pare extrem de rau pentru Serban. Si acum am in minte privirea lui patrunzatoare, care voia sa-mi spuna ca stie totul… Nu pot spune in ce situatie l-am cunoscut. Mi-ar fi placut sa-l cunosc asa cum era in poza…. Va recomand sa va adresati asociatiei de binefacere „Camarazii”, care sustine militarii aflati in situatii disperate.
Intr-adevar, situatia lui Serban e disperata si nu cred ca are mult timp la dispozitie. E dureros, mai ales pentru cei apropiati si pentru cei care il cunosc. Asa cum i-am zis in urma cu cateva saptamani,ii doresc sanatate la maxim! 

George
Oaspete
George
22 martie 2013 5:57

Tare as vrea sa vad ca cei de la Camarazii sau Sf Mucenic Gheorghe vor face ceva, sa ajute un „parlit” de sg.maj.

iuliana
Oaspete
iuliana
20 martie 2013 15:11

Sugestie, incercati sa abordati si un ONG pt redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit (noi avem un caz asemanator si astfel procedam)

Silviu
Oaspete
Silviu
18 martie 2013 21:08

Va rog sa verificati contul in lei deoarece primesc mesaj pe site-ul bancii ca este invalid. Multumesc

petcu
Oaspete
petcu
18 martie 2013 20:39

sa trimita fax-uri la toate unitatile si sa puna fiecare cat poate , e cea mai simpla varianta.

Luminita Dobre
Oaspete
Luminita Dobre
16 martie 2013 21:03

Dumnezeu sa-l aibe in paza sa… si sa-l ajute sa se faca bine, sa fie alaturi de familie si de camarazi.

Cetaceul
Oaspete
Cetaceul
16 martie 2013 20:12

Am convingerea ca si marinarii din Fortele Navale vor fi alaturi de camaradul nostru. Fac apel la toti membri LMP din marina, sa depuna fiecare  o suma de bani, in conturile afisate. Oricand putem fi in locul lui….   boala nu alege…

Cavadia Mircea _ F-221 – adm. LMP 

Stoian LMP
Oaspete
Stoian LMP
16 martie 2013 20:06

Noi cei din Liga Militarilor Profesionisti suntem o mare familie unita. Toti camarazii din Armata Romana suntem o mare famile unita. 
Va trebui sa fim alaturi de camaradul nostru, Sg. Maj. Teodorescu. Este o datorie camaradereasca de suflet.
 

catalin
Oaspete
catalin
15 martie 2013 21:25

Astea sunt datele de contact ale Asociatiei Camarazii
Sediul asociaţiei este în Bucureşti, str. Constantin Mille nr.1, et.4, cam.72, sector 1

Tel.: 021-3195858 int 2692/2697
Fax.: 021-3195938
e-mail: nanghelescu@mapn.ro

catalin
Oaspete
catalin
15 martie 2013 21:21

Pt toti care vedeti acest articol faceti apel catre Asociatia „Camarazii „.

Farmache
Oaspete
Farmache
16 martie 2013 20:46

Crezi ca Asociatia”Camarazii” se va implica? eu nu cred… stiu doar sa ceara „obligat-fortat” formularul de 2 %

Amarandei Ionut
Oaspete
Amarandei Ionut
21 martie 2013 10:47

   Tin sa aduc la cunostinta si cazul meu care nu a fost bagat in seama si nici ajutat. Am lucrat in armata de la 24 ani ,incepand lucrul si incheind un cotract cu carte de munca pentru prima data. Am asteptat 3 ani pregatindu-ma sa merg in misiune in Afganistan impreuna cu Batalionul 812, dar ghinionul a facut sa imi paralizeze piciorul drept si in intervalul de 8 luni sa fac 2 operatii pe coloana ( accident cauzat de la aruncator de grenade 82mm. ) in timpul cunocediului medical ( cu toate ca nu aveam voie sa ma deplasez ) am fost contactat telefonic de la unitate sa merg sa merg si sa fac vizitele medicale pentru reinnoierea contractului de angajare si totusi am fost trecut in rezerva ( nu pe motiv medical , ci simplu ) motivul unitatii  , comandantului pentru ca nu m-am prezentat si nu am facut nici un demers pentru a reinoi contractul de angajare. am luat legatura cu domnul ministru Corneliu Dobritoiu ( 2012 ) si am fost trimis cu scrisoare la spitalul militar Iasi pentru a fi evaluat de comisia medico-militara unde am primit gradul de invaliditate si acordul pentru pensie de invaliditate. dar nici in acest moment nu am nici un sprijin financiar din partea M.A.p.N. cu toate ca 
Legea 51/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 384/2006 privind statutul soldatilor si gradatilor voluntari
  Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 188 din 24 martie 2010
Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.
  Art. 19     (1) Soldatii si gradatii voluntari care au fost trecuti in rezerva sau scosi din evidentele militare in baza prevederilor art. 45 alin. (1) lit. a)—e), g), h) si m) beneficiaza de masurile de protectie sociala si reconversie profesionala, in conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru cadrele militare.
(2) Soldatii si gradatii voluntari trecuti in rezerva sau scosi din evidentele militare in baza prevederilor art. 45 alin. (1) lit. c) si d) beneficiaza gratuit de asistenta medicala si medicamente, in conditiile prevazute la art. 26 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificarile si completarile ulterioare. 
    Art. 20      (1) Soldatii si gradatii voluntari sau urmasii acestora, dupa caz, beneficiaza de despagubiri pentru cazurile de invaliditate Ori de deces produse ca urmare a unor actiuni militare, accidente, catastrofe sau alte asemenea evenimente, intervenite in timpul si din cauza serviciului militar sau a unor misiuni in cadrul fortelor internationale destinate mentinerii pacii ori constituite in scopuri umanitare, in conditiile stabilite de lege pentru cadrele militare in activitate. Despagubirile se suporta din bugetul Ministerului Apararii Nationale.”.
  Cu aceasta Lege care este aprobata de PARLAMENTUL ROMANIEI cei  de la Centrul Militar Judetean Botosani spun ca nu are treaba cu boala mea .Atunci Legile de ce sunt facute ? Daca ramaneam paralizat ce mai faceam ? Sunt soldati care au chiar si cate 3 operatii pe coloana ,sau boli mai grave decat a mea dar sunt tinuti in continuare in sistem. Este lege unde prevede ca este interzis desfacerea contractului de munca in timpul CONCEDIULUI MEDICAL. CONCEDIOUL MEU MEDICAL A FOST ACORDAT DE CATRE INEMRCM BUCURESTI . 

Ovidiu
Oaspete
Ovidiu
15 martie 2013 6:51

Trimite-ti un fax la fiecare Comandant de unitate din Dobrogea si se rezolva m-ai repede strangerea de fonduri.
 

Lucia Preda
Oaspete
Lucia Preda
14 martie 2013 21:39

Il cunosc pe acest tanar, in floarea varstei; il consider ca fiind fiul meu si care realmente are nevoie urgenta de ajutor. Daca puteti ajuta cu ceva ,cat de putin, conteaza…faceti-o!!!!Dumnezeu va va recompensa,nimic nu trece neobservat si voi stiti asta. Incerc sa sper ca mai exista persoane care cu mare demnitate poarta in suflet onoarea de a fi Om!!!!! Cu mult respect, Lucia Preda

Lupascu
Oaspete
Lupascu
16 martie 2013 20:19

Sunt un fumator inrait…. Ma adresez celor care fumeaza:
Baieti, haideti sa renuntam la doua,  trei pachete de tigari si banii sa-i depunem in contul colegului nostru.
Macar atat sa facem…. Ii doresc sa sa faca bine… 

Monica
Oaspete
Monica
14 martie 2013 20:08

  Ajutati un camarad,un militar al Armatei Romane.Putem sa organizam chete in unitati si sa depunem in cont.Orice suma este bine venita si il poate ajuta pe camaradul nostru

danutshark
Oaspete
danutshark
14 martie 2013 20:02

        TEODORESCU este camaradul nostru din Brigada 9 Mecanizata „Marasesti” Constanta.Este o cursa contra-cronometru,trebuie sa-l ajutam sa plece la tratament in Germania.
   Este urgent.Sa doneze fiecare cat il lasa inima.
   Ne rugam la Dumnezeu pentru insanatosirea lui.
  DANUT-M vicepresedinte L.M.P. 

alexandra LMP
Oaspete
alexandra LMP
14 martie 2013 19:40

Maine este in 15…zi de solda.Il putem ajuta pe camaradul nostru depunand o suma ce-l poate ajuta urgent sa plece la tratament in Germania.Este URGENT!!!!!

andrei lmp
Oaspete
andrei lmp
14 martie 2013 19:32

Sunt momente in viata cand trebuie sa fim solidari cu cei suferinzi ,in lupta grea cu boala.Camarazi sa incercam sa-l ajutam pe sergentul major Teodorescu.Fiecare sa doneze in contul afisat cat doreste.Ii dorim sa ajunga cat mai repede in Germania pentru tratament.

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
14 martie 2013 19:13

Noi,Liga Militarilor Profesionisti vom face tot ce este omeneste posibil pentru a ajuta acest tanar care are mare nevoie de ajutorul nostru.
Asa ca va rog si pe dumneavoastra sa o faceti cu toate ca stim foarte bine ca viata este grea,banii nu ne ajung,dar peste toate acestea invinge respectul si omenia fata de semenii nostri.
Cu speranta in suflet
Mugurel Lupu-F222-Vicepresedinte L.M.P   

wpDiscuz