marţi 15 iun 2021

SPONSORI OFICIALI

DOMNUL DUMITRU MIHĂILESCU, PREȘEDINTE DE ONOARE AL L.M.M.M., UN EXEMPLU DEMN DE URMAT!

mihailescu

Valoarea unei  structuri asociative este dată de calitatea membrilor săi, dar și de determinarea liderilor aleși să îi conducă destinele. Un bun exemplu este Liga Maiștrilor Militari de Marină, în rândul căreia își desfășoară activitatea oameni deosebiți, a căror voință a făcut ca liga să renască după evenimentele din 1989.

L-am întâlnit pe domnul Dumitru Mihăilescu în casa sufletului său, la sediul Ligii Maiștrilor Militari de Marină, structură asociativă al cărei destin post-revoluționar este marcat de activitatea prodigioasă a președintelui său de onoare.

Gazdă perfectă, domnul Dumitru Mihăilescu mi-a împărtășit din experiența domniei-sale: „ L.M.M.M. a demonstrat că răbdarea și îngăduința pot clădi ceva durabil și spre folosul omului… Au trecut 22 de ani de bune intenții, unele găsindu-și rezolvarea prin proiectele, acțiunile și activitățile respectivei asociații, altele, din motive atât obiective cât și subiective, nereușind să depășească faza gândurilor bune. Important e că în acești ani, printr-un susținut efort colectiv, nu numai că s-a reușit reluarea tradiției de asociere a maiștrilor militari marinari, dar s-a reușit să i se dea acestei forme umane de unire sensul real, sens ancorat serios în viața de zi cu zi a membrilor aderenți.”

Pe eșichirul organizațiilor neguvernamentale, apolitice și nelucrative (ONG), Liga Maiștrilor Militari de Marină a dovedit, în tot acest timp, că este o asociație responsabilă și deplin stăpână pe propriul destin: „Vorbind în termeni cât mai exacți despre existența și funcționalitatea asociație, nu avem cum să nu facem referire la informațiile oferite de către cel mai sigur și riguros barometru: poziția față de L.M.M.M., atât a celor care îi dau valoare numerică și spirituală, cât și a celor care îi cunosc existența, mulți dintre ei devenindu-ne parteneri de proiecte. Acest barometru și-a stabilit indicațiile în zona pozitivului, liga fiind percepută ca o asociație serioasă, verticală, dominată de dorința de a-și materializa scopul existențial în deplină concordanță cu cerințele membrilor săi, acestea fiind continuu raportate la normele impuse de către legislația în vigoare.”

Personalitate complexă, domnul Dumitru Mihăilescu „se preocupă cu scrisul”, având grijă să ne țină ocupați cu articole bine fundamentate, dar și cu opinii acide, publicate atât în ziarul L.M.M.M. „Timona”, cât și în cărțile al căror autor este. Convins că ironia este antidot la răutate și prostie, domnul Dumitru Mihăilescu ne îndeamnă, prin cărțile domniei-sale: „Râdeți ori de câte ori aveți ocazia! Relaxați-vă și iarăși râdeți, dar nu așa…la lună, ci pe motive comice bine conturate. Dacă vă lipsește simțul umorului sau acest simț e prea puțin dezvoltat, nu e bine deloc! Așa că încercați să scăpați de asemenea defecte, pentru-că râsul este tămăduitor! El previne și combate depresia, melancolia, crizele de panică și de anxietate, mărește capacitatea de muncă și ne motivează, îmbunătățește memoria, înlătură insomnia, reduce sensibilitatea la stres, precum și frecvența migrenelor…Păi, ce vreți mai mult de-atât?”

Confruntat cu tot felul de situații, domnul Dumitru Mihăilescu rămâne același consecvent luptător, total dedicat idealurilor pentru a căror realizare a plecat la drum cu mulți ani în urmă. Pentru noi, mai tinerii săi camarazi din L.M.P., domnul Dumitru Mihăilescu este un exemplu demn de urmat!

Oana NUȚĂ

 

 

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
negrea
Oaspete
negrea
18 august 2016 7:22

ATUNCI CAND AM TRECUT PRIN MOMENTE GRELE LA OPERATIE, ACEST COLEG MINUNAT A FOST ALATURI DE MINE SI M-A INCURAJAT, SA GANDESC POZITIV SI REZULTATELE AU FOST PESTE MASURA.
MULTUMESC DIN SUFLET COLEGUL MEU DRAG ȘI ITI DORESC ACELASI LUCRU SI TIE!

Maravela Petre
Oaspete
Maravela Petre
10 februarie 2014 17:21

Ştim cu toţii, marinarii de la mare au fost puţin separaţi de cei de la Dunăre.
Ultimii au aflat după ceva timp de înfiinţarea Ligii maiştrilor militari de marină. Chiar dacă mai târziu, mm (r) D. Mihăilescu a fost autorul acestei legături, care iată are peste un deceniu. Dacă nu era acest marinar, Liga sigur exista, dar poate la un nivel mai restrâns. În afara activităţilor cunoscute ale LMMM, apariţia publicaţiei Tiomona a fost şi este vârful de lance, care pătrunde şi ajunge peste tot. Când spui Timona, spui nea Mitică, fără acest talent sigur revista nu exista.
Câcotaşi şi presupuşi inteligenţi sunt peste tot, chiar şi în Marină, dar nu le dăm atenţie. aşa că nea Mitică dă-i bătaie, vino cu lucruri frumoase şi interesante şi frigei pe cârcotaşi.
Vă salută – Danubian

Mihai Maioru
Oaspete
Mihai Maioru
11 octombrie 2013 16:47

Jos palaria d-le Dumitru Mihailescu ,nu cred ca se poate vorbi despre L.M.M.M.fara sa se pomeneasca si numele dv.Cu prima ocazie cand voi ajunge in tara , doresc mult sa va cunosc personal.Pana atunci va urez multa sanatate si succese in activitate , ce probabil va tine tanar .Nu am nici un drept sa critic sau s-a dau sfaturi , doar o sugestie cu multa finete ;activatii mai mult pe tinerii din jurul dv.ca se dau batrani inainte de vreme, probabil scoica de pe carena atarna greu .Cu mult respect un salut camaraderesc de la multe mile departare de la M.pr . Mihai Maioru ..

facebook-profile-picture
Administrator
26 februarie 2013 22:48

2%
PENTRU LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI

*
NU PIERDE NICIO CLIPA!
“TOTI PENTRU UNUL, 2% PENTRU TOTI”

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTRIBUIE LA FONDUL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!
DESCARCA DE PE SITE-UL L.M.P. FORMULARUL, COMPLETEAZA-L SI DEPUNE-L LA ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE TERITORIALE PANA LA 15 MAI 2013!
*
LEGEA 571/2003 DIN CODUL FISCAL PERMITE DIRECTIONAREA A 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT UNEI ORGANIZATII NON-GUVERNAMENTALE, NON-PROFIT.
DACA MILITARII NU OPTEAZA PENTRU ACEASTA ALTERNATIVA, BANII SE DUC AUTOMAT LA STAT!

 

*
DATELE: 
COD DE IDENTIFICARE FISCALA: 27535960
IBAN RO50RNCB0817118580560001
*
DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT PLATIT STATULUI PE ANUL 2011 CATRE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
CAMARAZI!
IMPREUNA VOM REUSI!!
FITI ALATURI DE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
CONSILILUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

facebook-profile-picture
Administrator
16 martie 2013 20:24

ANUNT IMPORTANT!
*
IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI
*
MEMBRII LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI, INSCRISI RECENT IN LIGA, SUNT RUGATI SA CONTACTEZE CONDUCEREA L.M.P. PENTRU A DA DOUA FOTOGRAFII TIP LEGITIMATIE.
O FOTOGRAFIE SE ATASEAZA LA CEREREA DE INSCRIERE A FIECARUI MEMBRU, CERERE CE SE AFLA IN BAZA DE DATE (CONFIDENTIALA) A L.M.P.
A DOUA FOTOGRAFIE PENTRU LEGITIMATIA DE MEMBRU AL LIGII.
*
MEMBRII LIGII CARE NU SUNT DIN CONSTANTA POT TRIMITE POZELE INTR-UN PLIC PE ADRESA LIGII,
CONSTANTA – STR. POET ANDREI MURESAN NR. 28 , COD  900338
*
LEGITIMATIILE SUNT GRATUITE!

MULTUMIRI SPECIALE DOAMNEI MIHAELA POPA PENTRU SPRIJINUL ACORDAT!
VA MULTUMIM!
*
CONSILIUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

Anton LMP
Oaspete
Anton LMP
22 februarie 2013 21:04

Domnule Mihailescu sunteti un exemplu pentru noi, marinarii din generatia mai tanara. Noi marinarii, apreciem foarte mult revista „Timona”, a carei redactor-sef sunteti. Multa sanatate si sa fiti in continuare alaturi de Liga Militarilor Profesionisti.
ONOARE DEMNITATE SACRIFICIU 

Cetaceul
Oaspete
Cetaceul
22 februarie 2013 20:55

Felicitari domnule M.m.(r) Dumitru Mihailescu pentru intreaga activitate in Liga Maistrilor Militari de Marina! Toata viata ati dedicat-o marii si ati fost trup si suflet Fortelor Navale.
Noi cei din L.M.P. intotdeauna am apreciat si am tinut cont de sfaturile dumneavoastra si de aceea va purtam un deosebit respect.
Domnule Mihailescu,
Membri Ligii Militarilor Profesionisti din Fortele Navale va prezinta Onorul!! 
.
ONOARE SI PATRIE!
.

Mircea Cavadia _ F-221 – adm. LMP 

Stoian LMP
Oaspete
Stoian LMP
22 februarie 2013 20:47

Mult succes in continuare domnule Mihailescu! Felicitari pentru intreaga activitate in slujba marinei militare romane!

facebook-profile-picture
Administrator
22 februarie 2013 18:36

COMUNICAT L.M.P.:
.

Sambata 23 februarie 2013 ora 11.00 are loc la Muzeul Marinei Romane, un simpozion AVIATIA si MARINA – Interferente istorico-militare
 
Eveniment Omagial „Erou Cpt. Av. Alexandru Serbanescu”.
Va avea loc  Istoriografie aeriana – prezentarea volumului omagial:
„Capitanul Aviator Alexandru Serbanescu –  ASUL CERULUI”
.

 ORGANIZATORI:

– Liga Militarilor Profesionisti
– Asociatia Nationala Cultul Eroilor „Regina Maria” – Constanta.
.

INVITATI:

Fundatia „Erou Cpt. Av. Alexandru Serbanescu”
Eleonora ARBANAS si Profesor universitar dr. Valeriu AVRAM.
.

PARTICIPA:

Liga Militarilor Profesionisti
Asociatia Nationala Cultul Eroilor „Regina Maria” – Constanta
Asociatia Veteranilor de Razboi
Liga Navala Romana
Liga Ofiterilor din Marina Militara
Liga Maistrilor Militari de Marina 
Asociatia Cadrelor Militare in rezerva si in retragere
Cadre militare si SGP in activitate si in rezerva
.
Va asteptam cu drag!

ONOARE SI PATRIE!
.
Consiliul Director al Ligii Militarilor Profesionisti

 

sandu lmp
Oaspete
sandu lmp
25 februarie 2013 19:28

Felicitari baieti! asteptam articolul.

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
25 februarie 2013 19:20

In curand va fi postat pe site-ul Ligii Militarilor Profesionisti, un articol cu activitatea din 23 feb. 2013.

Cetaceul
Oaspete
Cetaceul
25 februarie 2013 19:05

ZIUA DE CONSTANTA:
.

„Sâmbătă, 23 februarie 2013, în sala Clio a Muzeului Marinei arhiplină, s-a desfăşurat simpozionul „Aviaţia şi Marina. Interferenţe istorico-militare. Eveniment omagial erou cpt.av. Alexandru Şerbănescu”. Organizatorii evenimentului au fost Asociaţia Naţională Cultul Eroilor „Regina Maria” filiala Constanţa şi Liga Militarilor Profesionişti. Au participat cadre în rezervă şi în retragere din toate asociaţiile constănţene, mare parte dintre ei foşti piloţi ai Regimentului 57 Aviaţie şi ai Regimentului 59 Elicoptere, reprezentanţi ai Ligii Navale, Comitetului român pentru cinstirea eroilor, Asociaţiei Pro Basarabia şi Bucovina, Ligii scriitorilor filiala Constanţa, elevi de la Liceul Mihai Eminescu şi Şcoala nr. 38 din Constanţa.
Doamna Eleonora Arbănaş, preşedinta fundaţiei „Erou căpitan aviatorAlexandru Şerbănescu „a prezentat activităţile desfăşurate pentru păstrarea în demnitate şi onoare a memoriei eroilor aviatori, pentru păstrarea şi promovarea imaginii forţelor aeriene romîne, pentru cunoaşterea istoriei aviaţiei şi valorilor naţionale, pentru reterzirea în conştiinţa publică a sentimentului de mândrie naţională.
Prof.univ.dr. Valeriu Avram, autorul a 32 de cărţi, cu şi despre piloţii români, rodul a peste 40 de ani de cercetări în arhivele româneşti şi străine, şi-a prezentat lucrarea”Căpitanul aviator Alexandru Şerbănescu. Asul cerului.”Cei prezenţi au aflat cu această ocazie aspecte inedite despre dotarea aviaţiei române, afectată profund de actele de corupţie ale conducătorilor politici, dar şi a unora dintre militarii cu funcţii importante în conducerea armatei, despre pregătirea piloţilor români şi participarea acestora la marile confruntări ale celui de al doilea război mondial.Dar, în mod deosebit, au aflat despre eroismul şi spiritul de sacrificiu al piloţilor români. Căpitanul aviator Alexandru Şerbănescu a fost cel mai bun vânător aerian român. A murit într-o confruntare inegală cu piloţi americani , atunci inamici ai Românie, la 18 august 1944.Crezul său, devenit motto-ul cărţii a fost următorul:”Nu înţeleg ca un inamic, oricât de mare şi puternic ar fi, să intre în ţara mea ca într-un sat fără câini şi s-o pustiiască…Dar eu voi continua să lupt, de va fi nevoie singur, până când sau cad, sau nu se va putea spune că în România n-a ieşit niciun român în calea americanilor, chiar dacă pierdem bătălia”.
În finalul activităţii Albu Danuţ, preşedintele Ligii Militarilor Profesionişti, a oferit doamnei Eleonora Arbănaş diploma de membru de onoare al acestei asociaţii. Deasemenea col.(r) Remus Macovei a înmânat tînărului profesorul de istorie Costel Coroban , membrul al Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor „Regina Maria” filiala Constanţa, Diploma pentru premiul III acordat de Arhivele Naţionale Române, obţinut cu lucrarea „Potârnichile gri.Spitalele femeilor scoţiene în România. 1916-1917”.

.

FELICITARI DOAMNEI ELEONORA ARBANAS PENTRU TITLUL DE MEMBRU DE ONOARE L.M.P.!
FELICITARI CAMARAZILOR DIN CCONSILIUL DIRECTOR PENTRU REUSITA ACESTEI ACTIVITATI!

MULTUMIM MEMBRILOR LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI PENTRU PARTICIPARE.
DORESC SA MULTUMESC PRIETENULUI SI CAMARADULUI MEU, DANUT ALBU SI DOMNULUI REMUS MACOVEI PENTRU EXEMPLARA ORGANIZARE A SIMPOZIONULUI DE LA MUZEUL MARINEI ROMANE.
.
ONOARE SI PATRIE!

.

Mircea Cavadia _ F-221 – adm. L.M.P.

danutshark
Oaspete
danutshark
25 februarie 2013 18:55

OBSERVATOR DE CONSTANTALECTIE DE ISTORIE LA MUZEUL MARINEI
 

.

 
http://observator.ro/188938/lectie-de-istorie-la-muzeul-marinei-188938.html

.

In foto de la stanga la dreapta:
.

Directorul adj. al Muzeului Marinei, domnul Florin STAN,  
-Profesorul universitar dr. Valeriu AVRAM,
-Presedintele Asociatiei „Cultul Eroilor” – filiala C-ta, domnul Col.(r) Remus Macovei,
-Presedintele Fundatiei „Erou Cpt.av. Alexandru Sebanescu”, doamna Eleonora ARBANAS,
-Presedintele Ligii Militarilor Profesionisti, domnul Danut
ALBU.
.
.
Mocanu D. – Vicepresedinte LMP 

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
25 februarie 2013 18:35

Liga Militarilor Profesionisti prezenta in presa locala

ZIUA DE CONSTANTA
.

Lecţie de istorie despre eroii aviaţiei române, la Muzeul Marinei

http://www.ziuaconstanta.ro/stiri-calde/stiri-calde/lectie-de-istorie-despre-eroii-aviatiei-romane-la-muzeul-marinei-54689.html

.

Doresc sa o felicit inca o data pe doamna Eleonora Arbanas pentru titlul de MEMBRU DE ONOARE al LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI 
.

Lupu Mugurel – F-222  – Vicepresedinte L.M.P. 

facebook-profile-picture
Administrator
25 februarie 2013 18:12

Multumim  doamnei Eleonora Arbanas, domnului Profesor universitar dr. Valeriu Avram si domnului C-dor av. (r) Popescu Marius – Calarasi pentru ca au dat curs invitatiei Ligii Militarilor Profesionisti.
Multumim pentru participare, domnului Constantin Cumpana. Membru de Onoare L.M.P.
Multumim  Asociatiei „Cultul Eroilor” – filiala Constanta, domnului Col.(r) Remus Macovei, domnului C-dor av. (r) Sorin Dumitru Iacob si domnului Col.(r) Dan Nicolau pentru colaborarea exemplara cu L.M.P.in cadrul simpozionului:
.

AVIATIA si MARINA – Interferente istorico-militare
 
Eveniment Omagial “Erou Cpt. Av. Alexandru Serbanescu”.

Multumim deasemenea tuturor participantilor (120) la aceasta importanta activitate,  membrilor LMP si membrilor „Cultului Eroilor”, elevilor Scolii Generale nr. 38 si elevilor liceului „Mihai Eminescu” din Constanta.
.

ONOARE SI PATRIE!
.

Consiliul Director al Ligii Militarilor Profesionisti
 

Zamfir
Oaspete
Zamfir
22 februarie 2013 20:46

Vom fi prezenti.

danutshark
Oaspete
danutshark
22 februarie 2013 18:15

Felicitari domnule Dumitru Mihailescu pentru toata activitatea in L.M.M.M. si in cadrul publicatiei „Timona”. Multa sanatate si realizari profesionale alaturi de camarazii din Liga Maistrilor Militari de Marina!

Mocanu Danut – Vicepresedinte LMP 

facebook-profile-picture
Administrator
22 februarie 2013 18:06

COMUNICAT L.M.P.:

Pe 16 februarie 2013 au avut loc alegeri in cadrul  Adunarii Generale a Ligii Maistrilor Militari de Marina. 

NOUA ECHIPA MANAGERIALA L.M.M.M. ALEASA PENTRU MANDATUL 2013 – 2017:

1. – Presedinte liga : M.m. pr. (r) OLTEANU EMIL

2. – Prim-vicepresedinte liga: M.m. pr. (r) RADU NICOLAE

3. – Vicepresedinte I : M.m. pr. CRISTOCEA ADRIAN

4. – Vicepresedinte II : M.m. pr. CIURUMELEA VIOREL

5. – Vicepresedinte III : M.m. II  ILEA CLAUDIU

6. – Secretar :  M.m. pr. (r) GRECU ALEXANDRU 

7. – Consilier Juridic :  M.m. II  GEMANARU PETRICA


Consiliul Director al L.M.P. ureaza noii conduceri a Ligii Maistrilor Militari de Marina (http://www.lmmm.ro ) mult succes in viitoarele activitati si aceiasi colaborare camaradereasca cu Liga Militarilor Profesionisti.

ONOARE SI PATRIE!

Consiliul Director al L.M.P. 

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
22 februarie 2013 20:40

A aparut numarul 158 al revistei “Timona”, publicatie editata de Liga Maistrilor Militari de Marina:

 :

//lmmm.ro/wp-content/uploads/2013/02/rev-timona-1581.pdf” rel=”nofollow”>http://lmmm.ro/wp-content/uploads/2013/02/rev-timona-1581.pdf 
.
Va invitam sa o rasfoiti. 
.
Lupu Mugurel – F-222  – Vicepresedinte LMP 

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
22 februarie 2013 20:38

Imnul Ligii Maistrilor Militari de Marina:

http://youtu.be/wN8ocZoQ444

danutshark
Oaspete
danutshark
22 februarie 2013 18:11

Cum era si firesc, Presedinte de Onoare al Ligii Maistrilor Militari de Marina a ramas domnul M.m.pr. (r) Dumitru Mihailescu.

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
22 februarie 2013 9:53

Multa sanatate domnule Mihailescu si putere de munca!
Cu respect Mugurel Lupu-F 222-Vicepresedinte L.M.P 

facebook-profile-picture
Administrator
22 februarie 2013 19:51

 Membri Ligii Militarilor Profesionisti au apreciat de-a lungul timpului, articolele scrise pe site-ul L.M.P., de catre Purtatorul de Cuvant al ligii, doamna Oana Nuta.
Prezentam retroactiv o parte dintre articolele, ce au avut mare succes la cititorii fideli al acestui site:

.

Nu avem dreptul sa uitam tragedia navei INDEPENDENTA:

http://www.ligamilitarilor.ro/eroii-neamului/nu-avem-dreptul-sa-uitam-tragedia-navei-inedpendenta/
.

 – Scriitorul Constantin Cumpana, Membru de Onoare L.M.P.

http://www.ligamilitarilor.ro/presa/scritorul-constantin-cumpana-membru-de-onoare-l-m-p/ 
.

 – O noua misiune pentru Fregata „Regina Maria” F-222

http://www.ligamilitarilor.ro/activitati/noua-misiune-pentru-fregata-regina-maria%E2%80%9D-f-222/
.

 – Adrian Enache, Membru de Onoare L.M.P.

http://www.ligamilitarilor.ro/membri-de-onoare/adrian-enache-membru-de-onoare-l-m-p/
.

 – Sa nu ne uitam camarazii

http://www.ligamilitarilor.ro/eroii-neamului/sa-nu-ne-uitam-camarazii/
.

 – „Eroul de la Sevilla” Membru de Onoare L.M.P.

http://www.ligamilitarilor.ro/membri-de-onoare/eroul-de-la-sevilla%E2%80%9D-membru-de-onoare-l-m-p/
.

 – In dialog cu „Scorpionii Negri”

http://www.ligamilitarilor.ro/eveniment/in-dialog-cu-scorpionii-negrii%E2%80%9D/

.

 – In dialog cu „Scorpionii Rosii”

http://www.ligamilitarilor.ro/eveniment/in-dialog-cu-scorpionii-rosii/

.

 – 1 Decembrie: Nicolae Furdui Iancu, Membru de Onoare L.M.P.

http://www.ligamilitarilor.ro/activitati/1-decembrie-nicolae-furdui-iancu-membru-de-onoare-al-l-m-p/

.

 – A sosit Mos Nicolae la L.M.P.

http://www.ligamilitarilor.ro/activitati/sosit-mos-nicolae-la-l-m-p/

.

 – In dialog cu Gl. Br. Dr. Vasile Hermeneanu, comandantul Brigazii 9 „Marasesti”

http://www.ligamilitarilor.ro/eveniment/in-dialog-cu-gl-bg-vasile-hermeneanu-comandantul-brigazii-9-mecanizata-marasesti/

.

 – In dialog cu Comandor Mihai Panait comandantul Fregatei „Regele Ferdinand”

http://www.ligamilitarilor.ro/eveniment/in-dialog-cu-comandor-mihai-panait-comandantul-fregatei-regele-ferdinand/

.

 – 31 Decembrie 2011: Bilantul Ligii Militarilor Profesionisti

http://www.ligamilitarilor.ro/activitati/31-decembrie-2011-bilantul-ligii-militarilor-profesionisti/

.

 – Mereu la datorie

http://www.ligamilitarilor.ro/activitati/stiri-din-domeniul-militar-national/mereu-la-datorie/

.

 – General Maior (r) Dr. Ing. Dumitru-Dorin Prunariu, Membru de Onoare L.M.P.

http://www.ligamilitarilor.ro/membri-de-onoare/general-maior-r-dr-ing-dumitru-dorin-prunariu-membru-de-onoare-al-l-m-p/

.

 – In dialog cu Lt. Col. Paul Moglan, comandantul Batalionul 341 infanterie Topraisar

  
http://www.ligamilitarilor.ro/eveniment/in-dialog-cu-lt-col-paul-moglan-comandantul-batalionului-341-infanterie-topraisar/

.

 – NS Mircea – Nava din inima fiecarui marinar!

http://www.ligamilitarilor.ro/interviuri/n-s-mircea-%E2%80%93-nava-din-inima-fiecarui-marinar/

.

 – Comandor Aurelian Cojocaru – Eroul Craiovei!

http://www.ligamilitarilor.ro/eroii-neamului/comandor-aurelian-cojocaru-eroul-craiovei/

.

 – Armata Romana la zi de sarbatoare

http://www.ligamilitarilor.ro/eveniment/armata-romana-la-zi-de-sarbatoare/

.

 – La Multi Ani Camarazi!

http://www.ligamilitarilor.ro/eveniment/la-multi-ani-camarazi/

.

 – Generalul Dobran – Eroul de langa noi

http://www.ligamilitarilor.ro/eroii-neamului/generalul-ion-dobran-eroul-de-langa-noi/

.

 – Generalul Aviator Ion Dobran, o viata in slujba tarii!

http://www.ligamilitarilor.ro/eroii-neamului/generalul-aviator-ion-dobran-viata-in-slujba-tarii/

.

 – L.M.P. isi cinsteste Presedintii de Onoare!

http://www.ligamilitarilor.ro/activitati/l-m-p-isi-cinsteste-presedintii-de-onoare/

.

 – Cunoasterea Legii – Prioritate a Militarilor Profesionisti!

http://www.ligamilitarilor.ro/legi/cunoasterea-legii-prioritate-militarilor-profesionisti/

.

 – Domnul Gl. Br. Dr. Dorinel Duican, comandantul Brigazii 2 infanterie „Rovine”, a primit din partea L.M.P., in semn de aleasa pretuire, diploma si placheta pentru intreaga activitate in slujba Armatei Romane!

http://www.ligamilitarilor.ro/activitati/domnul-gl-bg-dr-dorinel-duican-comandantul-brigazii-2-infanterie-rovine-primit-din-partea-l-m-p-in-semn-de-aleasa-pretuire-diploma-si-placheta-pentru-intreaga-activitate-in/

.

 – Domnul Dumitru Mihailescu, Presedinte de Onoare L.M.M.M., un exemplu demn de urmat!

http://www.ligamilitarilor.ro/interviuri/domnul-dumitru-mihailescu-presedinte-de-onoare-al-l-m-m-m-exemplu-demn-de-urmat/

.

Consiliul Director al Ligii Militarilor Profesionisti

 

facebook-profile-picture
Administrator
3 martie 2013 19:05

Cititi un articol interesant scris de Oana Nuta pe blogul personal:

SECRETE DIN ARHIVELE SECRETE: REVOLTA COMUNIȘTILOR DIN LAGĂRUL DE LA CARACAL, ÎNTRE PROPAGANDĂ ȘI ADEVĂR!

http://oananuta.blogspot.ro/2013/02/secrete-din-arhivele-secrete-revolta.html

wpDiscuz