luni 27 mai 2024

SPONSORI OFICIALI

MESAJUL PREȘEDINTELUI LIGII MILITARILOR PROFESIONIȘTI CU OCAZIA ZILEI ARMATEI ROMÂNE!

122504690_4035277716498717_3800436158524649179_o

Dragi camarazi,
Astăzi este zi de sărbătoare pentru noi toți. Armata Română a fost şi continuă să fie o elită a societății româneşti.
Puține instituții sunt atât de performante şi de respectate, în țară şi în afara granițelor, aşa cum este Armata Română. Am avut prilejul să vedem cât de respectați sunt militarii români şi Armata Română în interiorul Alianței Nord-Atlantice şi am dovedit mereu că merităm cu prisosință acest respect.
Trăim vremuri grele din pricina noului coronavirus şi acest lucru ne împiedică să sărbătorim această zi atât de importantă pentru noi, aşa cum eram obişnuiți, alături de popor. Poate mai mult ca oricând se cuvine să reflectăm cu toții la rolul pe care armata îl are în istoria şi viața națiunii noastre.
Armata Română a fost mereu în slujba acestei țări şi ne-a dat nouă, militarilor, privilegiul de a ne arăta devotamentul față de neam şi pământul românesc. Armata a fost parte din istoria noastră. Armata este parte din onoarea noastră, parte şi garant al libertății noastre de-a lungul vremurilor.
Astăzi, de Ziua Armatei Române, trebuie să fim mândri că purtăm haina militară, că avem predecesori celebri, că armata a fost mereu pilonul de susținere al patriei în orice regim.
La mulți ani, camarazi! Cu devotament, totdeauna uniți pentru patrie!
Onoare şi Patrie! 🇷🇴
Dănuț ALBU,
Preşedinte
#FortzaLMP #armataromana #aniversare #devotatipatrieisineamuluiromanesc

Lasă un comentariu

avatar

wpDiscuz