luni 15 apr 2024

SPONSORI OFICIALI

MESAJUL PREȘEDINTELUI LIGII MILITARILOR PROFESIONIȘTI CU OCAZIA ANIVERSĂRII A 10 ANI DE ACTIVITATE LMP!

119613874_3916144691745354_9197798422247069471_o

Dragi camarazi,
Astăzi este zi de sărbătoare pentru Liga Militarilor Profesioniștilor. La un deceniu de activitate doresc să transmit mulțumiri tuturor membrilor și simpatizanților LMP pentru drumul parcurs împreună, pentru realizările Ligii care fără ei nu ar fi avut obiect și nu ar fi fost posibile. Mulțumesc în mod special partenerilor noștri și autorităților centrale și locale cu care am avut mereu o colaborare excelentă și care mereu au demonstrat deschidere față de propunerile noastre de proiecte.
Privesc cu încredere spre viitor și am ferma convingere că toate demersurile Ligii Militarilor Profesioniști ce vizeaza îmbunătățirea calitații vieții celor aflați la baza ierarhiei militare vor căpăta contur și consistență. Doar de noi depinde să știm să rămânem uniți, să folosim toate oportunitațile pe care le avem pentru a progresa și să facem din LMP o asociație și mai puternică și mai unită pe zi ce trece.
La 10 ani de activitate, numărăm multe realizări, multe dintre ele le cunoașteți ca beneficiari direcți, însă cea mai recentă dintre toate este acceptarea LMP ca membru cu drepturi depline în cadrul EUROMIL. Cu speranță în Dumnezeu, cu dragostea de țară și neam prezente în suflet și cu spiritul camaraderesc mereu treaz pornim de mâine într-o nouă decadă a existenței noastre. Să ne fie de folos, să ne unească din ce în ce mai mult și să ne aducă tot mai multe realizări!
La mulți ani, nouă, dragi camarazi!
Forța LMP!
Onoare și Patrie! 🇹🇩
Dănuț ALBU
Preşedinte

Lasă un comentariu

avatar

wpDiscuz