sâmbătă 02 mar 2024

SPONSORI OFICIALI

LA MULTI ANI, ROMANIA!

img

Astazi, de Ziua Nationala, ne indreptam gandul catre toti cei care si-au impletit destinul cu cel al Romaniei!ziua-nationala-2017-a-inceput-parada-de-1-decembrie-galerie-foto-18596281
Militarii, acei cetateni in uniforma, sunt zilnic in prima linie a apararii intereselor nationale ale Romaniei!

.
Militarii sunt acei oameni a caror inima bate tot timpul pentru Romania, punandu-si tara mai presus decat propia existenta!
.
Astazi, Liga Militarilor Profesionisti isi indreapta gandul catre toti Eroii acestei tari, stiuti sau nu, militari sau civili, aducandu-le un pios omagiu!
.
downloadLiga Militarilor Profesionisti adreseaza sincere urari de sanatate si prosperitate tuturor militarilor romani, indifirent de grad si functie!
.
La multi ani, dragi camarazi!
La multi ani, dragi romani!
La multi ani, Romania!

.
ONOARE si PATRIE!Sigla LMP
.
Consiliul Director LMP

.
.
Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Consiliul Director al Ligii Militarilor Profesionisti a oferit o diploma de excelenta directorului de comunicare LMP, doamna Oana Nuta!
24273258_1527117084051453_1857510012_n
.
.

Membri Ligii Militarilor Profesionisti sunt mândri ca NICOLAE FURDUI IANCU este MEMBRU DE ONOARE L.M.P.!
Pe 18 noiembrie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul concertului maraton al domnului NICOLAE FURDUI IANCU, cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de activitate artistică, în faţa a peste 4000 de spectatori, LIGA MILITARILOR PROFESIONIŞTI a acordat titlul de MEMBRU DE ONOARE titanului muzicii populare din zona Ardealului.
Mulţumim celor doi reprezentanţi ai L.M.P., OANA NUŢĂ şi DINU NEDELCU, care pe scenă în faţa spectatorilor au fost la înălţimea aşteptată de noi, inmanand placheta şi diploma de membru de onoare domnului Nicolae Furdui Iancu.
DE ZIUA ROMÂNILOR, VĂ URĂM, DOMNULE NICOLAE FURDUI IANCU, UN CĂLDUROS LA MULŢI ANI CAMARADERESC!!
.

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
Popescu Nicolae
Oaspete
Popescu Nicolae
5 decembrie 2017 19:18

Nu vom putea niciodată să ne bucurăm pe deplin atâta timp cât suntem privați de niște drepturi elementare ale noastre ale sgp.atâta timp cât nu te afli pe aceleași trepte cu toți militarii acestei armate ,care în continuare acceptă discriminările dintre militari.Noi ne considerăm militari și dați -ne voie să ne bucurăm în tăcere și o să executăm tot ce ni se ordonă cu inima strânsă ,că totuși odată și odată cineva din țara asta v-a auzi și glasurile noastre !!!!!!La mulți ani ROMÂNIA !!!!!!!!

Cătălin Vasile
Oaspete
Cătălin Vasile
1 decembrie 2017 15:29

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!

wpDiscuz