duminică 21 iul 2024

SPONSORI OFICIALI

ECHIPA DE MINIFOTBAL A LIGII MILITARILOR PROFESIONIȘTI A PROMOVAT ÎN LIGA1 !!!

122914256_681880942743911_721654486694537340_o (1)

FC LMP a avut evoluții și rezultate pozitive în meciurile pe care le-a disputat în Liga a II-a (zona Constanța).
Echipa este alcătuită din militari (atât din Constanța, cât și din județ, majoritatea foști jucători divizionari).
FC LMP este pregătită de Virgil Stoian (antrenor principal) și Florinel Mari Dumitra, antrenor secund (dar și jucător).
.
Înființată la Constanța pe 30 noiembrie 2019, echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști și-a atins obiectivul de a accede în Liga 1 (zona Constanța) a Campionatului Național.
Alcătuită din militari (atât din Constanța, cât și din județ, majoritatea foști jucători divizionari), FC LMP a avut evoluții și rezultate pozitive în meciurile pe care le-a disputat în Liga a II-a (zona Constanța) și se numără printre echipele care, în sezonul viitor, vor evolua în divizia superioară. În ultimul meci jucat în Liga a II-a, FC LMP a dispus de RCS&RDS cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.
.

”Avem jucători cu mare experiență”
”Suntem conștienți că în Liga 1 este un alt nivel, dar vrem să facem o figură frumoasă și în acest eșalon. Suntem optimiști, avem jucători cu mare experiență și, în plus, ne-am și întărit cu trei fotbaliști. Sperăm să avem și în Liga 1 evoluții bune”, a declarat Dănuț Albu (președintele Ligii Militarilor Profesioniști), cel care se ocupă de aspectele administrative și organizatorice ale echipei.
.

Multe victorii în Liga a 2-a
FC LMP este pregătită de Virgil Stoian (antrenor principal) și Florinel Mari Dumitra, antrenor secund (dar și jucător). ”Deși suntem o echipă înființată doar de un an, iar în Liga a II-a am preluat locul unei alte echipe, care era ultima în clasament (fără niciun punct), am avut un parcurs foarte bun în campionat, cu multe victorii. Lotul nostru valoros, cu jucători care au meciuri inclusiv la Liga a 2-a (la fotbal pe teren normal) și la echipa națională de fotbal pe plajă, ne dă speranțe că vom avea evoluții apreciate și în Liga 1. Sperăm să obținem cel puțin rezultatele de la Liga a 2-a și să facem o figură frumoasă”, a spus Florinel Mari Dumitra.If you need to sell your property fast and time is of the essence, exploring the possibility of accepting House buyers is a good choice to make. They provide a fast and easy way out of the problem, which enables you to move on to the next piece of property or difficulty. Visit https://www.sellhouse-asis.com/rhode-island/.

Lasă un comentariu

avatar

wpDiscuz