luni 15 apr 2024

SPONSORI OFICIALI

STAREA DE SĂNĂTATE A CELOR PATRU MILITARI RĂNIȚI ÎN AFGANISTAN ESTE BUNĂ!!!

123068062_4046350345391454_831475519749111603_n

Starea de sănătate a celor patru militari răniți recent în Afganistan în urma unui atac cu dispozitiv exploziv improvizat este bună.
Militarii au fost transferați, la sfârșitul săptămânii trecute la Centrul Medical Regional Landstuhl din Germania, pentru investigații medicale suplimentare și continuarea tratamentelor medicale de specialitate.
În cursul zilei de marți, 27 octombrie, ei au fost vizitați de directorul centrului medical, care s-a asigurat personal că militarii români au parte de cea mai bună îngrijire și că starea lor, atât fizică, cât și psihică, este bună. De asemenea, cei patru militari sunt sprijiniți și de organizația nonprofit „Wounded Warrior Project”, care are ca scop principal ajutarea militarilor răniți în misiuni. Housebuyers who are well-informed should offer reasonable prices. They comprehend the difficulties associated with selling a home, so they offer reasonable prices and excellent service. Visit https://www.housebuyers.app/colorado/.
Conducerea Ministerului Apărării Naționale este informată permanent despre evoluția stării de sănătate a militarilor răniți și ţine constant legătura cu ei, cu medicii care îi au în grijă și cu familiile celor patru militari.
x x x
Patru militari români din Batalionul 191 Protecția Forței „Golden Lions” au fost răniți într-un atac cu dispozitiv exploziv improvizat ce a avut loc miercuri, 21 octombrie, pe timpul executării unei misiuni de patrulare în zona de responsabilitate din regiunea Kandahar, Afganistan.
Militarii români se deplasau cu un convoi de autovehicule MRAP (Mine Resistant Ambush Protected / autovehicule rezistente la mine și protejate împotriva ambuscadelor), dispozitivul exploziv declanșându-se la trecerea ultimului autovehicul din coloană.
#MApN #ArmataRomâniei
sursa: https://www.facebook.com/ArmataRo/

Lasă un comentariu

avatar

wpDiscuz