luni 15 apr 2024

SPONSORI OFICIALI

DIALOG LA MINISTERUL APARARII NATIONALE

12714506_1008194369250618_487575058_n

Consecventi ideii ca dialogul sincer este singura solutie reala de identificare a mecanismelor de rezolvare a problemelor Corpului SGP, probleme ce preocupa, in egala masura MApN si LMP, reprezentanti ai acestora s-au intalnit joi, 18.02.2016, la sediul MApN.
.
Comisia MApN, condusa de doamna Otilia Sava, Secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, a avut in componenta sa pe dl. Gen.bg.Florin Maciu, loctiitor al Sefului Departamentului pentru relatia cu Parlamentul, informare publica, dl.Col.dr. Zanfir Constantin, imputernicit la DRPAJ si dl.Col. Danila Mihai Florin, sef birou.
.
LMP a fost reprezentata de catre Cap. Danut Albu, presedinte si Cap. Adrian Udrea, reprezentant LMP Bucuresti.
In cadrul discutiilor s-a pus un accent deosebit pe problemele ce preocupa Corpul SGP, LMP aducand in discutie problema salarizarii, cu propunerea de majorare a soldei lunare brute cu 30% si, totodata, aplicarea separata fata de solda lunara a sporurilor de gradatie, radiatii si specialitate de clasa.
.
S-a luat in discutie necesitatea existentei unui singur statut pentru cele doua categorii de militari (SGP si cadre12695899_1008194399250615_1447973914_n militare) aceasta solutie rezolvand de la sine multe dintre problemele ce preocupa Corpul SGP.
In acest context, s-a evidentiat ideea desfiintarii reinoirii contractelor din 3 in 3 ani, existand solutia unui singur contract de 4 ani, la inceputul carierei militare, continuad cu un contract pe perioada nedeterminata.
.
In cadrul discutiilor s-a cazut de acord asupra necesitatii aplicarii M-72/2012, Corpul SGP urmand sa beneficize de tinuta de oras.
O atentie deosebita s-a acordat si problemei chiriilor pentru SGP, comisia MApN venind cu propunerea acordarii diferentiate a valorii chiriei pentru SGP, raportat la numarul de membri ai familiei.
.
Comisia MApN a adus in discutie si necesitatea reprezentarii Corpului SGP in cadrul Comisiei centrale pe probleme sociale si de calitatea vietii personalului militar, stabilindu-se participarea reprezentantilor LMP la sedintele de lucru periodice ale acestei comisii.
De asemenea, s-a discutat despre infintarea unui nou semn onorific pentru SGP, similar cu cel de care beneficiaza cadrele militare in activitate.
.
O alta problema avuta in atentie vizeaza reducerea numarului de mese pentru militarii din cadrul Fortelor Navale,12722062_1008194425917279_1471568129_n acordandu-se o singura masa in timpul programului de 8 ore, in timp ce nava se afla la cheu.
In acelasi timp, s-a propus egalizarea misiei aferente unei zile de norma de hrana (de la 17 ron la 32 ron).
Exista o preocupare activa a factorilor decidenti din MApN pentru acordarea titlului de militar veteran pentru militarii care au participant 6 luni in actiuni militare in afara statului roman, precum si pentru propunerea de accedere directa in randul subofiterilor dupa implinirea a minim 15-20 de ani vechime efectiva a SGP, pentru rezultate exceptionale, la propunerea comandantilor de unitati.
.
LMP saluta deschiderea catre un dialog real cu Corpul SGP, pe care doamna Otilia Sava o are, exprimandu-ne certitudinea ca structura pe care o conduce face toate demersurile legale si depune eforturi sustinute pentru ca viata acestei categorii de militari sa se imbunatateasca.
Dialogul deschis, sincer, intre Comisia MApN si reprezentantii LMP a dus, in mod natural la identificarea de solutii, comisia propunand o serie de masuri legale, necesare rezolvarii concrete a problemelor discutate.

.
ONOARE SI PATRIE!SIGLA LMP
.
Oana NUTA
Director de Comunicare LMP

.

IMNUL OFICIAL AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI


.
.
.

1.000.000 vizitatori unici LMP

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
giovany
Oaspete
30 august 2016 0:59

Danut Albu. Cum adica 35 ani, nu era limita de 55 ani. Deci?
Art. 40. –
(1) Soldaţii în activitate provin din absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu care au vârsta de până la 35 de ani şi au finalizat programul de formare, în condiţiile stabilite prin ordin al conducătorului instituţiei militare.

Ionut Sorin
Oaspete
Ionut Sorin
13 martie 2016 11:45

Felicitari pentru initiativele Dumneavoastra, indreptate in sprijinul unei largi categorii de militari, din nefericire foarte slab reprezentati prin alte mijloace institutionalizate (consilieri pentru subofiteri, comisii etc.)!

Mai mult decat atat, demersurile Dumneavoastra ajuta in mod real toata armata, indiferent de corp, prin pertinenta proiectelor si conduita principiala, ferma si directa de abordare si expunere a motivelor socio-profesionale in raport cu factorii de decizie. Inca o data, felicitari si putere de munca in sustinerea initiativelor si pe viitor!

Cristian
Oaspete
Cristian
2 martie 2016 17:35

Respect LMP pentru eforturile depuse in solutionarea problemelor noastre, numai de bine din partea militarilor din garnizoana PLOIESTI

Dan
Oaspete
Dan
1 martie 2016 21:15

Cum se poate ca in paza unitatii sa nu primesti spor de noapte si in caminul de garnizoana care apartine aceleasi unitati sa primesti spor de noapte?

popescu gabriel
Membru
popescu gabriel
25 februarie 2016 11:35

Pe cand si un Godina al Armatei !!!!!!!

Costea Georgel
Oaspete
Costea Georgel
25 februarie 2016 10:54

Salutare dragi camarazi.

Astazi am fost anuntati la unitate, cat si prin anunturile presei, ca de lunnea viitoare se vor aduce refugiati in Galati. Acestia vor fi cazati la un centru specializat al Politiei de Frontiera Galati.
Asta nu ar fi o problema majora. Doar ca acest centru de refugiati este gard in gard cu depozitul de armament si munitie.

Poate in cazul asta mai reusesc si autoritatile sa se mai gandeasca la amplasarea centrului.

PATRIOT
Oaspete
PATRIOT
24 februarie 2016 21:05

Orice rezervist ar trebui sa sprijine neconditionat de gradul militar actiunile LMP.
Stim cu totii, sunt foarte multe asociatii ale militarilor de la subofiteri, pana la gradele superioare, totusi rezervistii degrevati de statut ar trebui sa faca corp comun cu soldatii de rand, chiar merita.

Este greu de inteles de ce nu se gaseste dialog comun si cu aceste cadre, in mare parte fosti comandanti de pluton, companie, subunitati etc.
Ma refer la asociatiile, sindicatele de cadre in rezerva si retragere, care in sprijinul militarilor de jos ar trebui sa fie mai putin radicali, mai cooperanti.
Chiar bugetul tarii nu ar face fata la o marire cu 30% a soldelor, la inoirea tinutelor, la o chirie decenta pentru acesti oameni incorsetati de regulamente?
Cu scuze, riscam ca reluarea demersurilor repetate la factorii decidenti sa ajunga o milogeala nedemna de un corp de soldati NATO.
Citeam zilele trecute de necesitatea achizitionarii a inca 16 aeronave de lupta, oare nu avem posibilitatea de a rezolva doleantele LMP?
Nu vorbim de militarii in termen de odinioara care plangeau cu AMR-ul in valiza, noi vorbim de oameni care au ales armata ca profesie, care au familii de intretinut, care isi fac datoria fata de tara, acestia merita acelasi statut cu restul cadrelor militare!

Sustinem LMP din Bucuresti.

Gheorghita Florea
Oaspete
24 februarie 2016 20:17

Dane să fiți sănătoși sa puteți continua cu ceea ce ați început, vom fi alături de voi!!

Cristian Stefan
Oaspete
24 februarie 2016 20:16

Da! Soarele va rasari si pt. SGP… Majoritatea (daca nu toate) problemelor punctate la intalnirea cu secretarul de stat vor fi solutionate favorabil… Si stiti de ce??? eu am presimtirea ca aceasta doamna va fi viitorul ministru al apararii din toamna… Vom trai si vom vedea…

Cap. Cristian Stefan membru LMP Barlad

Daniel Deacu
Oaspete
24 februarie 2016 20:14

Daniel Deacu Alo..alo..vine vara..si..soarele..incepe sa iasa si pe autostrada….noastra….va rog..rabdare..si….fiti optimisti…speranta..moare ultima….in viata nimic nu-i intamplator

Dumitru Mihailescu
Oaspete
Dumitru Mihailescu
24 februarie 2016 15:42

Demersurile făcute de către L.M.P. pentru a aduce la cunoștința factorilor decidenți reala stare a segmentului militar pe care îl reprezintă merită apreciat.

Acțiunile întreprinse, desfășurate și susținute în lumina legislației specifice asociațiilor socio-profesionale au o importanță deosebită, chiar dacă unora ceva mai grăbiți li se par lipsite de efect.
E mai bine ca lucrurile care deraanjează să rămână așa, necunoscute?
Nu și tocmai acesta este motivul-imbold al eforturilor depuse de către conducerea acestei asociații.

Cu răbdare se trece puntea, așa că sub imperiul acestei stări trebuie să vă aflați, cel puțin deocamdată.

Să vă ajute Cel de Sus să vă rezolvați problemele ce ajung prin voi la CEI DE SUS!

Mm.pr.(r) Dumitru Mihăilescu
Presedinte de Onoare a Ligii Maistrilor Militari de Marina

Ales Iustin
Oaspete
24 februarie 2016 14:08

Sa speram ca nu ramane doar un articol interesant…

Dan Enache
Oaspete
24 februarie 2016 14:01

Sa dea Domnul sa fie implementate toate cerințele!

Doru Dumi
Oaspete
24 februarie 2016 13:47

Sa speram ca nu va ramane doar in faza de speranta !

Victor
Oaspete
Victor
24 februarie 2016 13:21
cerny
Oaspete
cerny
24 februarie 2016 15:45

Te salut ! Acest articol ,cit si imaginile aferente ,,, fak “” , parte in mod ,, eligibil ” din programul ,, recunoasterea meritelor personalului armatei partcipant la actiuni “, zic eu – de tot felul -. Aceasta nu ne da voie sa defaimam institutia armatei, trebuie inteleasa , ca o ,, scapare de sub control “. Ziceti si voi !?

Dobrita Bogdan
Oaspete
24 februarie 2016 12:58

De promisiuni ne-am saturat.nu o sa se intample nimic nici de data asta.e bine totusi ca LMP isi da silinta sa schimbe cate ceva din sistemul asta

popescu gabriel
Membru
popescu gabriel
24 februarie 2016 10:09

Cine are curaj sa puna ramasag ca nu se va intampla nimic si ca situatia incerta va ramane tot asa?

Nu stim cine are interes sa mentina aceasta stare dar dezbinarea dintre militari este mai acuta ca niciodata in istoria Romaniei.
Sa fie cumva una dintre influentele rusesti de care fac vorbire analistii militari americani, care au interes sa mentina o armata slaba, dezbinata a unei tari membre NATO, in apropierea granitelor sale ?

S-a gandit cineva si la lucrul acesta?
Altfel nu se explica inversunarea de nu a rezolva odata pentru totdeauna aceste situati care duc la discriminari intre aceeasi militari ai aceeasi tari !!!!!!

cerny
Oaspete
cerny
24 februarie 2016 15:57

Dar cine are curaj sa puna ramasag, ca totusi se va intimpla ceva in bine. Gabi de esti ardelean sau nu si cele spuse de mine se adeveresc, te astept la Sibiu , <>, vino cu ce trebuie.

Szoci Iulian
Oaspete
24 februarie 2016 9:01

… ar fi frumos ca unii care si spun opinia sa mai si adere … însă pana atunci bravo la voi … asa suntem noi ne descurcam si cu puțin ( i ) … membri FELICITĂRI LMP !!!

Palade Florin
Oaspete
23 februarie 2016 23:31

Felicitari! LMP a facut tot ce se putea face pe cale legala. Acum asteptam ca cei din MApN sa i-a atitudine prin fapte ca de vorbe suntem plini.

tofi69
Membru
tofi69
23 februarie 2016 22:00

Domnilor pesimisti, domnilor neincrezatori, domnilor fara speranta.
Nu stiu ce sa mai cred !
“Nu s-a facut nimic pentru SGP”…”Eu sunt pesimist” … “Eu nu cred nimic”…”Praf in ochi”… sau cum o sa se mai spuna !

Dar daca erati disponibilizati la 40 de ani, de ziua voastra de nastere ?!Fara nicio protectie sociala? … fara salarii compesatorii…. Neavand “calitatea de militar” cotizam la sistemul de pensii civile…
Ce mai era de spus atunci?! Hai sa mai aducem aminte ce s-a facut pentru SGP, de-a lungul anilor :
– reangajarea celor disponibilizati,
– marirea limitei de varsta de la 40 de ani la 45 de ani;
– “calitatea de militar”
– marirea limitei de varsta de la 45 de ani la 50 de ani;
– marirea limitei de varsta de la 50 de ani la 55 de ani
– acordarea grupelor de munca retroactiv in conditii deosebite/speciale similar cadrelor militare in activitate
– drept de pensie militare
– schimbarea tutulaturii din “voluntar” in “profesionist”
etc… si cate or mai fi fost, pe care multi dintre noi le uitam…

Haide-ti sa speram ca va fi bine ; altfel ” cine nu spera dispare, eu sper, deci exist ”

Sus steagul, LMP !

TOFOLEANU, Barlad – membru LMP .

Robert Darius SGP
Oaspete
Robert Darius SGP
23 februarie 2016 23:33

La 1000 de lei salariu cum sa nu fii pesimist dupa 15 ani de stat pe mare?
Si daca iesi la 55 de ani cu pensie de 600 de lei te incalzeste cu ceva?
Nici bani de bilete sa mergi cu autobuzul nu o sa ai,de angajat nici nu mai zic, nu se uita nimeni la tine.

dany
Oaspete
dany
23 februarie 2016 21:39

Da, un singur contract de munca dar schimbarea regulamentului disciplinei militare si a reintroducerii sanctiunilor prevazute anterior in statutul sgp, adica taierea salariilor ca sanctiune cat si desfacerea contractului de munca.

De asemenea taierea normei de hrana si a sporului de radiatii in timpul concediilor medicale dare sunt multe la sgp, taierea normei de hrana si a banilor de chirie pe timpul concediilor de ingrijire a copiilor.

Schimbarea legii privind acordarea banilor pentru chirie, comisiile sa aprecieze si sa decida daca un militar poate face naveta, nu ca acum multi au documente legale acoperite de fals, adica nu stau in chirie.

cerny
Oaspete
cerny
23 februarie 2016 20:38

Aduc multumiri si aprecieri pentru primele rezultate, in speranta viitoarelor schimbari ,, in bine ” si rezolvarea problemelor cu care se confrunta corpul S.G.P. si nu numai.
Sint ferm convins, ca va exista mai multa intelegere si preocupare din partea M.Ap.N., implicit al D-nei Sava, pentru a defini si legifera prioritar statutul S.G.P.-ilor.
Va urez mult succes !
Doamne-ajuta !
Salutari din Sibiu !

popescu gabriel
Membru
popescu gabriel
23 februarie 2016 20:03

Am vrea macar pentru o zi ca unii dintre iubitii nostri conducatori fie ei civili sau militari sa se afle in pielea unui sgp care umbla cu tinuta rupta si peticita, este renumerat cu salariul minim pe economie, sta cu chirie in conditii mizere, cu igrasie in camerele care locuiesc impreuna cu sotia si copiii, chiar fara minim de utilitati (apa potabila,toaleta in curte), sa stea ud pana la piele in procesul de instructie ,aplcatii,tabere pentru ca nu beneficiaza de costumele de intemperii. In schimb camarazii sai de arme (subofiteri, ofiteri) beneficiaza de toate aceste lucruri, renumeratia pentru chirie este mult mai mare si i-si permit sa asigure familiilor lor niste conditii de locuit omenesti decat a unui sgp.,au tinute si de instructie si de oras asa cum sta bine unui militar demn.
Intrebare: ce ar trebui sa faca” amaratul”de sgp.sa fie mandru si demn ca este militar al unei tari membre NATO?

Se va intampla vreodata lucrul acesta sau a fost inca un dialog al surzilor, notitele acelea in ce sertar vor zace inca amar de vreme ?

Mirel
Oaspete
Mirel
23 februarie 2016 19:51

Salutari tuturor din Buzau. Am fost foarte entuziasmati anul trecut cand LMP a trimis MApN, spre analiza SP-16 . din pacate am fost dezamagiti de raspunsul foarte vag al factorilor decidenti. De aceea suntem circumspecti la ce va urma in urma audientei.
Doamna Otilia Sava va trebui sa confirme si daca o va face, va castiga 30.000 de prieteni!
30.000? oare cati am mai ramas???

ionut
Oaspete
ionut
23 februarie 2016 19:24

Camarazii nostri din LMP de 5 ani si-au facut datoria. A pus pe masa MApN problemele Corpului SGP. Acum conducerea ministerului va trebui sa faca demersurile necesare sa salveze acest \”Corp distinct de militari\”. Pana nu este prea tarziu. Respect LMP!
Mult succes doamna Otilia Sava. Militarii bistriteni va prezinta Onorul!

claudiu
Oaspete
claudiu
23 februarie 2016 19:12

Noi, cei din Timisoara am sustinul si sustinem in permanenta demersurile lmp. Avem asteptari mari de la Comisia ministeriala si in special de la Secretarul de Stat, doamna Otilia Sava. Daca lmp are incredere in oficialul MApN, atunci avem si noi. Speram sa nu fim dezamagiti inca o data

facebook-profile-picture
Membru
onedyn
23 februarie 2016 18:53

Bravo celor ce se implica, acum asteptam rezultatul …..

Mihai Gheorghe
Oaspete
23 februarie 2016 18:19

Mult succes!!!!!!!!!!!!!!!!!

trofin ionut
Oaspete
trofin ionut
23 februarie 2016 17:51

pana nu vad nu cred …..

cor
Oaspete
cor
23 februarie 2016 17:43

De 6 ani am tot sperat ca se schimba ceva un Sgp-ii dar a fost in zadar.. Am vazut doar prostie si mi-a ajuns. Va salut din Uk.. Bravo voua celor care mai rezistati..

iuli
Oaspete
iuli
23 februarie 2016 16:13

daca vor fi aceste schimbari singurii carora trebuie sa le multumim sunt cei din LMP si in special dl.Albu. D…. sunt persoanele care au depus efort pt imbunatatirea conditiilor sgp…
Dl .Albu stiti si cam cand se vor aplica ..? asta conteaza cel mai mult ca sa renunte sgp la demisie… a_ti specificat ca marirea de salariu sa nu o lungeasca pana in luna Mai..care oricum se marea la 1250…sa nu ne pacaleasca cu o crestere 2 in 1 in acelasi timp…o ordonanta de urgenta ar calma sgp sa nu mai plece din sistem….V_a spus si perioada de marire?
multumesc!

Bercaru Sorin
Oaspete
23 februarie 2016 15:18

“Sa vedem” a spus orbul.

Cap. Munteanu
Oaspete
23 februarie 2016 13:08

Daca anul trecut s-ar fi luat mai in serios acele propuneri ale ligii (SP-16) poate ca in prezent, multe din problemele sgp erau rezolvate. Dar, niciodata nu este prea tarziu. Imbucurator este ca exista preocupare si intelegere din partea MApN si din partea doamnei Otilia Sava. Important este sa se si concretizeze.
Mult succes! … si asteptam.

sgp
Oaspete
sgp
23 februarie 2016 18:02

Poate ca doamna Otilia Sava intelege mai bine realitatea din sistem decat cei ce poarta uniforma militara si sunt factori pt decizie in minister. Astazi,subofiterul de comanda al batalionului in care sunt incadrat, a participat la o intalnire cu subofiterul de comanda al s.m.g. si s-a intors de acolo dezamagit, de felul in care se pune problema la nivel inalt pt corpul s.g.p.

Liga Militarilor Profesionisti
Administrator
24 februarie 2016 7:52

Rugămintea noastre este sa ne spui si noua, de ce a venit dezamăgit.

Multumim!

Ivan Danut
Oaspete
23 februarie 2016 12:29

Sa speram ca o sa fie mai bine

Florin
Oaspete
Florin
23 februarie 2016 12:27

Asteptam si fapte din partea celor din MApN ca de promisiuni avem podul plin…

Enghin
Oaspete
Enghin
23 februarie 2016 12:26

Este de apreciat efortul, perseverenta si optimismul acestor domni din LMP care se zbat pentru drepturile SGP.
Asteptam rezultare pozitive.
SUCCES !!!

Daniel-Florin Pacuraru
Oaspete
23 februarie 2016 12:25

E prea frumos sa fie adevarat dar … speranta moare ultima , iar unele schimbari se vad , asa ca DOAMNE-AJUTA ! Si multumim LMP .

Col(r) Ionescu
Oaspete
23 februarie 2016 11:01

Calea dialogului cu MApN este o stare de normalitate. LMP da dovadă de diplomatie si pentru asta trebuie sa felicitam aceasta tanara asociatie socio-profesionala reprezentativa a militarilor profesionisti.
Acele \”voci\” de pe rețelele de socializare care agita spiritele si instigă, nu ajuta cu nimic corpul dvs.
Daca ati ajuns sa aveti un dialog la acest nivel, inseamna ca sansele îmbunătățirii statutului dvs sunt destul de mari.
Va urez mult succes!

Teodor Ciobix
Oaspete
23 februarie 2016 8:36

Va doresc succes în rezolvarea problemelor,de apreciat perseverenta dumneavoastră.

Liga Militarilor Profesionisti
Administrator
23 februarie 2016 8:33

2% PENTRU LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI

-NU PIERDE NICIO CLIPA!

“TOTI PENTRU UNUL, 2% PENTRU TOTI”

CONTRIBUIE LA FONDUL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!

DESCARCA NOUL FORMULAR A.N.A.F. (230), DE PE SITE-UL L.M.P., COMPLETEAZA-L SI IMPREUNA CU CAMARAZII TAI DEPUNETI-L LA ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE TERITORIALE DE CARE APARTINETI, PANA LA 15 MAI 2016!
*
LEGEA 571/2003 DIN CODUL FISCAL PERMITE DIRECTIONAREA A 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT UNEI ORGANIZATII NON-GUVERNAMENTALE, NON-PROFIT.
DACA MILITARII NU OPTEAZA PENTRU ACEASTA ALTERNATIVA, BANII SE DUC AUTOMAT LA STAT
*
DATELE:
COD DE IDENTIFICARE FISCALA: 27535960
IBAN RO50RNCB0817118580560001
*
DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT PLATIT STATULUI PE ANUL 2013 CATRE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
CAMARAZI!
IMPREUNA VOM REUSI!!
FITI ALATURI DE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
ONOARE SI PATRIE!
*
CONSILILUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

mihai
Oaspete
23 februarie 2016 8:21

Sa nu ne imbatam cu apa rece. Este un nou inceput. Sa asteptam primele rezultate si după aceea sa desfacem sampania . Respect băieților din LMP. Asta ne obligă sa ne înscriem toți in liga.

VIRGIL
Oaspete
VIRGIL
23 februarie 2016 8:01

Multumim ligii militarilor profesionisti! Aprecieri din partea tuturor militarilor profesionisti din Garnizoana Focsani pentru tot ceea ce faceti pentru Corpul SGP.
Aveti tot respectul nostru!

Nanu Octavian
Oaspete
23 februarie 2016 7:42

Felicitari !!!

Buturin Ion
Oaspete
23 februarie 2016 7:37

Abia asteptam se ne reintram in drepturile castigate in teatrele de operatiuni. Multumim.

marian
Oaspete
marian
22 februarie 2016 23:59

eu sunt pesimist., de atatia ani asteptam sa se schimbe ceva si pentru noi, incat nu mai cred in nimic

Dumitrecu D
Oaspete
Dumitrecu D
22 februarie 2016 23:57

Un pas mic la Otilia Sava in birou, un pas MARE pentru Corpul SGP!

silviu
Oaspete
silviu
22 februarie 2016 23:54

Stiu ca este tarziu, este noapte, dar vreau sa salut si eu initiativa LMP. Sunt uimit ca ati fost in audienta la Secretarul de Stat. Maine imiinstintez toti camarazii din brigada. Sa dea Dumnezeu ca aceasta femeie deosebita sa scrie istorie pentru militarii profesionisti

Laur
Oaspete
Laur
22 februarie 2016 23:41

Rezolvand aceste propuneri se vor stopa cat de cat demisiile din armata; in ultimii ani mii de militari au plecat din sistem la munca in Europa. La noi in unitate nu prea mai vezi militari la program de 8 ore.
Multumim doamnei Otilia Sava pentru implicare. Ar fi foarte bine si daca s-ar reusi.

alin
Oaspete
alin
22 februarie 2016 23:37

Salut de asemenea această incercare a ligii de a ne face si nouă viața mai ușoară dar a venit primăvara vorbele nu ne mai incălzesc vrem și noi odată niște fapte concrete nu vi le cer vouă voi ați făcut chiar mai mult decât ne așteptam,vrem din partea boss-ilor.

wpDiscuz