duminică 02 oct 2022

SPONSORI OFICIALI

La o ceasca de cafea… In redactia Timonei!

timona

La implinirea unui an de la infiintarea Ligii Militarilor Profesionisti, sfarsitul lui septembrie ne-a gasit ca oaspeti in redactia revistei „Timona”!
In spiritul bunelor relatii de colaborare cu Liga Maistrilor Militari de Marina, ne bucuram sa va spunem ca suntem onorati de invitatia la dialog pe care am primit-o de la m.m.pr.(r.) Dumitru Mihailescu, caruia ii multumim pentru sustinerea L.M.P. Suntem onorati de sustinerea Ligii Maistrilor Militari de Marina, din a carei experienta am invatat, punand bazale tinerei noastre ligi.
Multumim tuturor celor ce se afla alaturi de noi si ii asiguram de prietenia si recunostiinta noastra!

ONOARE SI PATRIE!

Citeste aici – interviul din pag. 3 a publicatiei „Timona”

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
facebook-profile-picture
Administrator
7 ianuarie 2012 16:39

2%
PENTRU LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI

*
NU PIERDE NICIO CLIPA!
“TOTI PENTRU UNUL, 2% PENTRU TOTI”

 

CONTRIBUIE LA FONDUL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!
DESCARCA DE PE SITE-UL L.M.P. FORMULARUL, COMPLETEAZA-L SI DEPUNE-L LA ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE TERITORIALE PANA LA 15 MAI 2012!
*
DATELE: 
COD DE IDENTIFICARE FISCALA: 27535960
IBAN RO50RNCB0817118580560001
*
DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT PLATIT STATULUI PE ANUL 2011 CATRE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
CAMARAZI!
IMPREUNA VOM REUSI!!
*
CONSILILUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

Atlas
Oaspete
Atlas
11 octombrie 2011 19:55

Dragi camarazi,
In primul rand va doresc multa sanatate voua , si celor dragi voua, dupa aceea tin sa va multumesc pentru tot ce a-ti facut si pentru ce s-a obtinut in urma muncii si zbaterii voastre. S-au intamplat ,,fenomene” care acum sase-sapte ani te pastea ,,o suta la poarta”, nu mai spun de faptul sa-ti faci studii superioare. Eu pot sa spun ca am reusit sa rezolv acea ,,problema” datorita SEFILOR si COMANDANTILOR pe care am avut noroc sa ii am,dar varsta nu m-a iertat datorita ingustilor care ajung din ce in ce mai multi sa faca si sa aplice legi care pe langa faptul ca sunt inaplicabile pentru fiinte normale, rationale, sunt si interpretate dupa bunul plac tot al potentatilor.
Ma bucura faptul ca multi din M.A.C.-i, care nu au implinit 45 or sa prinda 50 si poate si gradele binemeritate,acestea datorita VOUA, CELOR DIN LIGA.
V-AM SCRIS PENTRU CA SUNT UN M.A.C. PANA LA MOARTE.
Va salut cu respect.
ONOARE SI PATRIE!

facebook-profile-picture
Administrator
11 octombrie 2011 20:17

Mitica iti multumim pentru acest comentariu scris cu inima!
Esti singurul MAC care s-a reincadrat pentru doar 4 luni sperand sa beneficieze de L-51, art. 19… din pacate dupa reincadrare L-164 pe care se baza legea 51 s-a suspendat la 01.06.2010 si abrogata pe 01.01.2011.
Ne pare rau ca un „MAC PANA LA MOARTE” din „GARDA VECHE”, militar care si-a facut datoria timp de aproape 20 de ani, nu se mai afla in armata.
Apreciem faptul ca ai ramas in Liga chiar daca acum lucrezi in afara sistemului militar si esti alaturi de noi.

LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI ITI PREZINTA ONORUL!

florin66
Oaspete
florin66
9 octombrie 2011 21:10

Suntem bucurosi si in acelasi timp recunoscatori ligii L.M.M.M. pentru deschiderea aratata L.M.P., sperind ca aceasta colaborare sa dureze cit mai mult .
Cu stima
Florin Gabriel Cocus
Vicepresedinte L.M.P.

Dan POPA
Oaspete
Dan POPA
8 octombrie 2011 17:32

Umar linga umar, noi cei din LMP impreuna mereu aproape am reusit sa cladim sa dam sperante, miltarilor cu adevarat profesionisti, implicarea, perseverenta, ambitia de a merge mai departe de a demostra ca suntem militari de onoare ai patriei, a facut sa avem si rezultate!
Doresc sa multumesc camarazilor mei din L.M.P. si in special conducerii ligii!
Vreau sa mai aduc multumiri Consilierului Nedelcu si Domnului Ministru Gabriel Oprea care a avut incredere in GARDA VECHE si ne-a reincadrat in 2010, ne-a sprijinit si ne sprijina in continuare. Singurul Ministru al Apararii care si-a aplecat urechea la problemele gradatilor voluntari din Armata Romana!
Cinste domniei sale!
Domnule Ministru va dorim in continuare la conducerea Ministerului Apararii Nationale! Nu lasati „Apararea” pe „Interne”. Noi cei din armata suntem mai inimosi!
Cinste tuturor celor implicati!
Felicitari L.M.P – Sunt mandru ca fac parte din liga!
Dan Popa – membru L.M.P.

bocanciu
Oaspete
bocanciu
8 octombrie 2011 20:25

Diferenta intre noi si cei de la Ministerul de Interne este ca noi avem cu adevarat un MINISTRU… ei, nu!

Dumitru S
Oaspete
Dumitru S
8 octombrie 2011 10:18

Acum 10 minute am citit articolul din 23 august, „Sedinta consiliului director al LMP” si in special, raportul ligii militarilor profesionisti cu setul de propuneri adresat Ministrului Apararii Nationale, domnului Gabriel Oprea si trimis Consilierului Ministrului pe probleme de SGV, domnului Dinu Nedelcu pentru ai fi prezentat.
Nu am stiut de acest raport pana nu am citit comunicatul din acest articol cu interviurile din „Timona”.
Vreau sa va spun ca raportul pe care l-ati trimis este genial si foarte bine pus la punct juridic. Daca ar fost aprobate toate cererile din raport ar fi fost o reusita de 100% dar asa cum am inteles domnul Ministru si-a dat acordul pentru rezolvarea a doua din cele mai mari probleme, limita de varsta si grupele de munca conform cadrelor miltare, adica acele luni 3-6 cat se pune la un an depinde de arma. O masura extraordinar de importanta pentru noi sgv!

Vreau sa felicit si eu LMP si sa multumesc domnului Consilier pentru ca a fost de acord sa puna pe masa domnului Ministru acest genial raport!
Vreau de asemenea sa multumesc domnului Ministru Gabriel Oprea pentru deschiderea aratata spre problemele SGV!
Va rugam domnule Ministru sa nu plecati de la conducerea Ministerului Apararii Nationale! 

Va salut, cu respect pentru liga militarilor profesionisti Constanta.

georgescu
Oaspete
georgescu
8 octombrie 2011 11:45

Si eu cred ca plecarea ministrului Oprea ar fi o mare pierdere pentru militarii voluntari. De aceea fac un apel catre domnul Ministru Oprea sa nu plece de la conducerea Ministerului Apararii Nationale, si sa-i lase pe cei de Ministerul de Interne sa se descurce cu Igas cum pot.
DOMNULE MINISTRU NOI GRADATII VOLUNTARI AVEM ONOAREA SA VA SALUTAM!

giany
Oaspete
giany
8 octombrie 2011 8:30

Apreciez la randul meu munca celor din LMP si ii felicit. Consider ca este cea mai profesionista asociatie militara din tara care reprezinta gradatii voluntari.
Vreau deasemenea sa felicit si conducerea ziarului „Timona” pentru profesionalismul dovedit in tiparirea unei publicatii militare si nu in ultimul rand LMMM care este cea mai longeviva asociatie militara din tara.
Suntem alaturi de LMP.
Am onoarea sa va salut!

bocanciu
Oaspete
bocanciu
8 octombrie 2011 20:31

Si eu consider ca liga militarilor profesionisti este cea mai prolifica cea mai curajoasa si cea mai serioasa asociatie militara din tara care lupta pentru drepturile soldatilor si gradatilor voluntari.
Sunt gata sa intru chiar daca nu sunt din Constanta, si eu in randurile ligii.
Daca nu erau baietii din Constanta sa lupte in 2010 acum eram somer pentru ca am implinit de curand 40 de ani. Asta ma obliga moral sa fac acest pas.
Va salut, cu respect!
Onoare si patrie!

BALTA LOUIS EDMOND- Vicepresedinte Liga Militarilor Profesionisti
Oaspete

AS VREA SA MULTUMESC COLEGILOR DIN CONDUCEREA L.M.P. PENTRU EXCELENTA COLABORARE DINTRE NOI, PENTRU LUAREA UNOR DECIZII RAPIDE IN CE PRIVESTE MAI ALES ULTIMUL RAPORT CATRE DOMNUL MINISTRU OPREA.
MULTUMESC IN MOD DEOSEBIT DOMNULUI CONSILIER NEDELCU DINU PENTRU DEOSEBITA DESCHIDERE CA INTOTDEAUNA FATA DE IMBUNATATIREA CALITATII VIETII IN ARMATA A S.G.V._ILOR SI A CASTIGARII UNOR DREPTURI.
VREM SA MULTUMIM CU DEOSEBIT RESPECT DOMNULUI MINISTRU GABRIEL OPREA PENTRU GRIJA DE CARE DA DOVADA FATA DE „COLOANA VERTEBRALA A ARMATEI”,ADICA S.G.V._II.
VREAU SA MULTUMESC IN MOD DEOSEBIT CELOR CE NE SUSTIN ATAT PRIN COMENTARIILE PERTINENTE SI CONSTRUCTIVE PE CARE LE FAC PE SITE_UL LIGII,CAT SI CELOR CARE AU GRIJA CA ACEST SITE SA FIE OGLINDA  ACESTEI LIGI, IN SPETA DOMNULUI HADAREAN.
MULTUMIRI TUTUROR MEMBRILOR LIGII.
SI NU IN ULTIMUL RAND MULTUMESC CU STIMA SI RESPECT DOMNULUI MIHAILESCU SI DOMNULUI BANU PENTRU AJUTORUL PE CARE AU CONSIDERTAT NECESAR SA-L  ACORDE DIN PARTEA L.M.M.M.,NOUA CELOR DIN L.M.P.
ASTEPTAM  LEGIFERAREA  VESTILOR FORTE BUNE PE CARE NOI CEI DIN LIGA LE-AM PRIMIT.

ONOARE SI PATRIE!

Isabel
Oaspete
Isabel
7 octombrie 2011 23:49

Odata cu rezolvarea acestor probleme majore ,armata romana prin conducatorul ei ,pentru ca este singurul care observam ca s-a implicat activ si cred eu in momentul in care a aflat cu adevarat ce se intimpla cu subordonatii sai.
Pentru ca banuiesc eu ,ca multe propuneri si rapoarte ale Ligii dar si rapoarte individuale au fost scurtcicuitate pina sa ajunga la destinatar de catre acei generali care nu urmaresc decit interesele proprii fara sa ii intereseze soarta camarazilor.
Daca aceste propuneri vor fi introduse intro noua lege asa cum au fost trimise de catre LMP , vom fi alaturi de cei care au avut demnitatea de a face o reparare morala fata de acesti militari activi si nu numai. In curind ajutorul lor va fi rasplatit de catre noi!
Va multumim anticipat ,Domnule Ministru !
Va asteptam dragi colegi alaturi de noi , pentru a putea duce mai departe idealurile noastre.

GHIURI MAX
Oaspete
GHIURI MAX
7 octombrie 2011 10:29

Apreciez faptul că aceste drepturi nu sar fi aprobat fără implicarea Ligi Militarilor profesioniști,dar chiar în aceste zile sunt SGV care sunt avansații subofițerii direct fără a mai merge la scoală,dar numai cei cu studii superioare ,dar aceea facultate nu are nicio legătură cu meseria de militar .Degeaba ești un militar profesionist în tot cea ce faci nu asta contează din păcate criteriile sunt altele și majoritatea dintre noi cei cu ceva vechime le cunoaștem deja.

giany
Oaspete
giany
8 octombrie 2011 8:23

Are dreptate GHIURY MAX, noi cei batrani nu am putut urma o facultate deoarece acel OG-10 normele de aplicare a HG-503, din 1993 pana in 2006, interzicea cu desavarsire ca MAC-ii sa urmeze institutii superioare de invatamant.
Adica in mintea lor noi nu trebuia sa devenim mai destepti decat cadrele militare stiid ca la vremea aceea erau subofiteri cu 8 si 10 clase in armata. DISCRIMINARE!!
Am avut un exemplu cand un camarad a fost surprins in corpul de garda invatand pentru facultate era la drept. A fost pus sa aleaga intre „cariera militara” si facultate. Bineinteles ca a ales facultatea si azi este un avocat celebru.
O facultate si un master il faci la tinerete si nu acum cand trebuie sa-i asiguri copiilor tai bani pentru invatamantul superior.
Toate au timpul lor!
De aceea cred ca GHIURI MAX are dreptate de ce se inainteaza in grad sgv cu studii superioare? poate sunt camarazi foarte buni in specialitatea lor si nu au facultate pentru ca nu au avut posibilitatea datorita acelui rusinos si discriminatoriu OG-10.

danutshark
Oaspete
danutshark
7 octombrie 2011 17:15

GHIURI MAX este adevarat ce spui, stim foarte bine cum si in ce fel… 
Noi am propus si intrarea directa a gradatilor voluntari care au vechime peste 18 – 20 de ani direct in corpul subofiterilor.
Se pare ca acum ne pot ajuta decat cu aceste doua propuneri: marirea limitei de varsta si grupele de munca!
Pe parcurs vom reveni si cu propunerile care nu au fost rezolvate. Suntem si vom fi consecventi in toate actiunile noastre dar numai legale fara a incalca legile Statului Roman sau Statutul L.M.P.
De fapt asta il caracterizeaza pe militarul roman: CONSECVENTA, DISCIPLINA, DEVOTAMENTUL, CINSTEA, CURAJUL!

ONOARE SI PATRIE!

Danut M – Vicepresedinte L.M.P.

Vraja
Oaspete
Vraja
6 octombrie 2011 21:26

Va aduc mii de multumiri Domnului Ministru Gabriel Oprea si Domnului Dinu Nedelcu, si nu in ultimul rand conducerii Ligii Militarilor Profesionisti. In special domnului Dan A. – Prim vicepresedinte LMP Constanta, care s-a implicat in aceste proiecte de a imbunatati statutul Militarului Profesionist.
Sunt alaturi de LMP, apreciez mult munca si eforturile depuse camarazilor nostrii constanteni.
Va felicit!
Nota 10 si din partea mea publicatiei „Timona” a L.M.M.M.!
Va transmit multe salutari din partea mea, cat si din partea colegilor de la Satu Mare.
ONOARE SI PATRIE !

ionut
Oaspete
ionut
7 octombrie 2011 9:46

Salutam si noi cei din Braila hotararea ministrului de a mari limita de varsta la 50 de ani si cel mai important grupele de munca acordate din 1990.
Multumim lmp pentru implicare dar nu si celor de la romil care nu au sprijinit in nici-un fel activitatea si raportul celor din Constanta.
Vreau sa-i multumesc personal domnului Dinu Nedelcu pentru implicarea sa in problemele sgv si sa-l felicit pentru buna si fructuoasa colaborarea pe care o are cu liga militarilor profesionisti.
Servesc patria!

Gabriel Merlan. LMP.
Oaspete
Gabriel Merlan. LMP.
17 octombrie 2011 9:47

Mulţumesc pentru  cuvintele frumoase,mulţumesc pentru  încrederea acordată,sper să fiu  de folos şi pe mai departe.Vă salut de pe Dealul Feleacului !!

mironiuc
Oaspete
mironiuc
7 octombrie 2011 13:04

Apreciem munca depusa de lmp si vreau sa-i felicit. Dar sa vedem si finalizata printr-o lege aceasta hotarare. Avem incredere pentru ca ministrul Oprea este un om de cuvant. 
Nota maxima revistei Timona si pentru cei care au dat inteviul. 
Sunt si eu dezamagit de romil ca nu au sprijinit lmp in demersurile la minister si ma refer la ultimul raport cu setul de propuneri.
Multumim si felicitari lmp si lui Dinu Nedelcu.

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
6 octombrie 2011 17:29

Iata si primele rezultate ale muncii noastre chiar daca foarte multi au fost sceptici cu privinta la aceasta LIGA.
Multumiri domnului Dinu Nedelcu si nu in ultimul rand domnului ministru Oprea ,care cel putin pentru noi cei „batrani” a facut foarte multe.
ONOARE SI PATRIE!
Administrator L.M.P Mugurel Lupu

facebook-profile-picture
Administrator
5 octombrie 2011 19:12

COMUNICAT L.M.P.
*

DRAGI CAMARAZI!

*
IN URMA DEMERSURILOR LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI CONSTANTA PRIN RAPOARTE ADRESATE MINISTRULUI APARARII, CU SETURI DE PROPUNERI PENTRU IMBUNATATIREA STATUTULUI SI CALITATII VIETII MILITARULUI PROFESIONIST AU APARUT PRIMELE REZULTATE POZITIVE.
AZI 05.10.2011, DATORITA ULTIMULUI RAPORT L.M.P. ADRESAT MINISTRULUI APARARII DOMNULUI GABRIEL OPREA, DOMNUL CONSILIER AL MINISTRULUI PE PROBLEME DE S.G.V., NE-A COMUNICAT CA DOMNUL MINISTRU A FOST DE  ACORD CU MARIREA LIMITEI DE VARSTA A GRADATILOR VOLUNTARI LA 50 DE ANI SI FOARTE IMPORTANT ACORDAREA GRUPELOR DE MUNCA IN CONDITII SPECIALE/DEOSEBITE CONFORM CADRELOR MILITARE DAR DIN 1990 PANA IN PREZENT!
PRIMA DATA S-A APROBAT DOAR DIN IANUARIE 2011!
ACEASTA MASURA ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU CA, GRADATII VOLUNTARI POT DESCHIDE DREPTUL DE PENSIE CU 13 ANI MAI DEVREME DE 60 DE ANI CONFORM LEGII 263 – LEGEA PENSIEI UNICE!!!
S-AU INTREPRINS TOATE DEMERSURILE PENTRU CA TOATE ACESTE PROPUNERI SA FIE CUPRINSE IN PROIECTUL DE LEGE INAINTAT DE CATRE MINISTERUL APARARII SPRE DEZBATERE SI APROBARE PARLAMENTULUI ROMANIEI. 
SPERAM SA SE REZOLVE CAT MAI REPEDE PENTRU CA AVEM CAMARAZI CARE MAI AU FOARTE PUTIN SI IMPLINESC 45 DE ANI.
*
MULTUMIM DOMNULUI CONSILIER DINU NEDELCU PENTRU MUNCA DEPUSA LA MINISTER IN SLUJBA MILITARULUI PROFESIONIST!
*
MULTUMIM MINISTRULUI APARARII NATIONALE DOMNULUI GABRIEL OPREA PENTRU IMPLICAREA ACTIVA IN PROBLEMELE MILITARILOR PROFESIONISTI!

*
ONOARE SI PATRIE!!!
*
CONSILIUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

tofi69
Oaspete
tofi69
9 octombrie 2011 20:46

„Sa ne lasam in voia sortii, dar sa nu lasam soarta sa faca ce vrea”, asa suna o vorba din batrani si zic eu, ca este bine sa luam aminte…
Avem o lege (vezi legea 384/2006) dar daca nu erau camarazii din Constanta [ viitorii fondatori ai LMP] eram in voia ei (a legii)…
S-a modificat legea (vezi legea 51/2010) si asta datorita Constantenilor, camarazii din LMP, care au luat atitidine si au mers la Comisiile de Aparare din Senat si Camera Deputatilor.
„S-a schimbat modificarea” (vezi legea 263/2010 legea pensiei unice) daca membrii din Conducerea LMP nu actionau, luand atitudine cand a aparut proiectul de lege L-263 si facand demersuri la Consilierul Ministrului Nedelcu, nu beneficiam de „vechime in serviciul militar din 1990 pana in prezent”!!
Daca Conducerea LMP nu mergea in audienta la Ministerul Apararii Nationale si nu erau consecventi prin rapoarte adresate Ministrului Apararii Nationale domnului Gabriel Oprea, eram in voia ei [a legii].
Acum asteptam legiferarea de fapt si de drept a acestor cereri ale noastre, ale militarilor profesionisti.
Bravo LMP si mult succes!
Tofi, membru LMP

facebook-profile-picture
Administrator
9 octombrie 2011 21:32

Tofi saluta din partea conducerii LMP pe toti camarazii nostri din Barlad!

facebook-profile-picture
Administrator
7 octombrie 2011 17:26

Sunt aprecieri care incununeaza munca noastra dar cred ca se exagereaza cu laudele. Am facut doar ce trebuia sa facem. Si vom continua!

dodo
Oaspete
dodo
7 octombrie 2011 14:02

si eu apreciez munca celor din lmp dar sa nu ne imbatam cu apa rece, sa vedem cat mai repede legiferate aceste propuneri ale ligii.

gavros
Oaspete
gavros
7 octombrie 2011 13:59

Vestea este grozava si o asteptam de multa vreme si cu ocazia asta pot spune ca meritele le au cei din LMP si  domnul consilier Dinu Nedelcu nu in ultimul rand domnul Ministru Gabriel Oprea, singurul ministru al apararii care a tinut cont de problemele gradatilor voluntari.
Cinste lui!
Cinste tuturor celor implicati!
Succes LMP!

danutshark
Oaspete
danutshark
7 octombrie 2011 17:04

Va multumim pentru aprecieri dar am facut doar ce trebuia sa facem… sa luptam pentru ca si gradatul voluntar sa aibe acelasi drepturi ca si un cadru militar. 
Faptul ca vom beneficia de grupele de munca in conditii speciale/deosebite conform cadrelor militare este un lucru mare, vom putea sa iesim la pensie mult mai devreme.
Inca o data va multumim pentru aprecieri, laude [ poate sunt prea multe, si nu meritam ] dar va trebui sa asteptam si legiferarea problemelor puse pe tapet.
Speram cat mai repede sa salvam cti mai multi baieti care implinesc varsta de 45 de ani. 
Va mai multumim ca sunteti aproape de noi, multi v-ati inscris in liga si ca sunteti activi pe site-ul nostru si va promitem in viitorul apropiat cel putin 25 de noi articole clasificate in capitolele:
„istorie militara”, „tehnica militara”, „eroii neamului” si „frumusetile patriei”.

AM ONOAREA SA VA SALUT!

Danut M – Vicepresedinte L.M.P.

grozavu
Oaspete
grozavu
7 octombrie 2011 13:30

Avem incredere in consilierul nostru Nedelcu si ne bucuram ca este alaturi de liga militarilor profesionisti. Lmp este o asociatie solida bazata pe oameni seriosi care doresc ce este mai bine pentru noi sgv. Alti… „se ascund dupa foisor…”
Felicitari lmp si speram sa se concretizeze cat mai repede printr-o lege cele doua masuri.
Multumim domnului Dinu Nedelcu pentru implicarea sa alaturi de lmp in sprijinul sgv din toata tara.

GHIURI MAX
Oaspete
GHIURI MAX
5 octombrie 2011 21:10

O veste foarte bună ,sperăm să se aprobe cît de repede,mulțumiri celor care sau implicat în acest proiect.

facebook-profile-picture
Administrator
5 octombrie 2011 21:32

Ne puteti multumi, inscrindu-va in L.M.P.!
Veniti alaturi de noi!  Este foarte important!

danimar
Oaspete
danimar
5 octombrie 2011 21:42

Bravo L.M.P.!
sunteti cea mai puternica si cea mai serioasa asociatie militara din tara care se implica activ si adevarat in problemele sgv-ilor.
Felicitari! suntem alaturi de voi!

mirea
Oaspete
mirea
5 octombrie 2011 8:01

Imi place Timona, de ce nu se gaseste la chioscurile de ziare?

facebook-profile-picture
Administrator
5 octombrie 2011 20:20

Mirea, am sa-ti raspund eu in locul maistrilor de marina. 
„Timona” nu se afla in catalogul presei romane. Mai mult de atat L.M.M.M. la fel ca si L.M.P. este un ONG [ organizatie non-guvernamentala ] adica
NON-PROFIT!  Liga maistrilor militari de marina nu vinde ziarul pentru ca ar obtine profit si s-ar incalca STATUTUL L.M.M.M.
Ziarul „Timona” are un tiraj de 500 de exemplare si se distribuie membrilor L.M.M.M. si unitatilor militare din Fortele Navale.
Cine vrea sa citeasca si sa rasfoiasca toate aparitile „Timonei” poate sa acceseze site-ul L.M.M.M. – http://www.lmmm.ro
*
ONOARE SI PATRIE!

*
Dan A. – Prim-vicepresedinte Liga Militarilor Profesionisti

FlorinSuteu
Oaspete
FlorinSuteu
4 octombrie 2011 18:16

Salutare camarazi !

Foarte interesant si pertinent interviul . Stima si respect pentru cei care au reprezentat L.M.P. , dar nu si in ultimul rand pentru camarazii din L.M.M.M. .
Apropo , in viitorul apropiat sper sa citim un articol ” La o ceasca de cafea … ” in cabinetul consilierului ministrului apararii sau de ce nu , in cabinetul domnului ministru .

jelescu
Oaspete
jelescu
4 octombrie 2011 10:45

Nota 10 si din partea mea, publicatiei „Timona” a LMMM! felicitari! despre interviu, nu s-au punctat chiar toate problemele gradatilor voluntari dar in mare a iesit bine. Felicitari LMP!

gore
Oaspete
gore
6 octombrie 2011 9:20

nota 10 si din partea mea ziarului timona si mai ales celor intervievati.

danutshark
Oaspete
danutshark
4 octombrie 2011 10:23

Suntem onorati ca LMMM, o asociatie de traditie din armata romana [1928] este alaturi de mai tanara noastra liga, LMP!
In permanenta am avut un sprijin si un sfat din partea Ligii Maistrilor Militari de Marina si in special din partea Presedintelui LMMM, domnul Banu si Presedintelui de Onoare domnul Mihailescu, ceea ce demonstreaza spiritul camaraderesc al oamenilor din marina militara, din armata romana!
AVEM ONOAREA SA VA SALUTAM DOMNILOR! 

Danut M – Vicepresedinte LMP

marinescu
Oaspete
marinescu
4 octombrie 2011 8:06

Mi-a placut interviul dar si „Motivatie zero, actiunea continua” un articol realist in ceea ce priveste SCMD si pensiile ofiterilor. Cei din „Timona” au dreptate, nu conteaza gradul pe care l-ai avut in armata ci vechimea in serviciul militar.
Nota 10 pentru „Timona”!
Va salut, cu respect pentru LMP si LMMM.

grigore
Oaspete
grigore
6 octombrie 2011 9:38

Foarte pertinent articolul „Motivatie zero, actiunea continua”… adica de ce ofiterii sa aiba pensii de 3000 – 4000 de lei si subofiterii 1500 – 1700 de lei?!? S-au de ce sgv-ii sa nu aiba niciun drept si sa iasa la limita de varsta fara o protectie sociala?! fara o pensie? cinste baietilor din Constanta ca se lupta pentru toti sgv-ii sa beneficieze de L-263.
Ce a muncit asa mult un ofiter ca sa aiba pensie de 3000 – 4000 de lei? Unii dintre ei au iesit la pensie conform L-164 la 40 de ani.
Am o ruda in etate de 70 de ani fost inginer constructor care are doar 1500 de lei pesie? si a muncit pe marile santiere ale tarii, inclusiv Transfagarasanu sau Portile de Fier. Si-a carat familia cu el toata viata din oras in oras acolo unde era trimis pe santierele patriei.
Stiti ca din 1 ianuarie 2012 ofiterilor activi li se vor mari salariile? din coeficientul 5 la 7. Este normal? si noua subofiterilor ne taie.

manea
Oaspete
manea
4 octombrie 2011 10:36

Ministrul Oprea a facut dreptate in ceea ce priveste pensiile militare, cinste lui! dar ce va face in privinta militarilor angajati? cum vor iesi le 45 de ani?

gheorghiu
Oaspete
gheorghiu
3 octombrie 2011 20:01

Foarte interesant ziarul celor din liga maistrilor de marina. Interviul profesionist! felicitari!

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
3 octombrie 2011 19:59

  Aprecierea noastra sincera si multumiri camarazilor nostri din L.M.M.M.
Ca de fiecare au fost alaturi de noi si ne-au ajutat atunci cand am avut nevoie.
ONOARE SI PATRIE!

 Administrator L.M.P. Lupu Mugurel

facebook-profile-picture
Administrator
3 octombrie 2011 19:47

Ca de fiecare data camarazii si prietenii nostri din conducerea Ligii Maistrilor Militari de Marina, sunt aproape de noi cei din L.M.P. si cu ocazia implinirii a unui an de existenta  ne-au surprins cu o invitatia in redactia publicatiei „Timona” la… o ceasca de cafea.
Intalnirea si interviul a avut loc intr-o atmosfera calda camaradereasca specifica militarilor!
Suntem onorati de atentia camarazilor din L.M.M.M.!

ONOARE SI PATRIE!

Dan A. – Prim-vicepresedinte Liga Militarilor Profesionisti Constanta

wpDiscuz