sâmbătă 20 aug 2022

SPONSORI OFICIALI

ZIUA MARINEI ROMÂNE ÎN AN CENTENAR

turistiziuamarinei06061700-1534062897

Ziua Marinei Române este așteptată, an de an, cu emoție de către toți marinarii, oamenii apelor pregătindu-se intens Ziua-Marineipentru a-și întâmpina oaspeții. O zi specială, în care gândul nostru se îndreaptă, mai mult decât oricând, către bravii marinari români, oameni destoinici, curajoși, mereu pregătiți să facă față oricăror provocări.
.
Anul acesta, Ziua Marinei Române este cu atât mai așteptată de toată lumea, în anul Centenarului Marii Uniri, moment istoric fundamental pentru devenirea României moderne.
În istoria Marinei Române sunt înscrise cu litere de aur numele înaintașilor marinarilor de astăzi, eroi ai apelor, ai căror demni urmași sunt purtătorii uniformei albe.
DSC_5788.sized_.
Ziua Marinei Române este un bun prilej pentru noi de a le spune tuturor marinarilor cât de mult îi apreciem, fiind alături de ei nu numai la momente de sărbătoare, dar mai ales atunci când este nevoie.
.
La ceas aniversar, le dorim tuturor marinarilor României ca toate dorințele să li se împlinească, urându-le „Vânt bun din pupa!” și „Bun cart înainte!”
La mulți ani!
.
.
romania-100

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
Vasy
Oaspete
Vasy
16 august 2018 19:05

DECIZIA NR. 20/02.02.2000 A CCR
(in dosarul 5A/2000)
Fragmente
„Curtea Constitutionala retine ca instituirea pensiei de serviciu pentru cadrele militare si pentru magistrati nu reprezinta un privilegiu, ci este justificata in mod obiectiv, ea constituind o compensatie partiala a inconvenientelor ce rezulta din rigoarea statutelor speciale carora trebuie sa li se supuna militarii si magistratii.
Astfel, aceste statute speciale stabilite de Parlament prin legi sunt mult mai severe, mai restrictive, impunand militarilor si magistratilor obligatii si interdictii pe care celelalte categorii de asigurati nu le au. Intr-adevar acestora le sunt interzise activitati ce le-ar putea aduce venituri suplimentare, care sa le asigure posibilitatea efectiva de a-si crea o situatie materiala de natura sa le ofere dupa pensionare mentinerea unui nivel de viata cat mai decent.■ ■■■Sa speram ca domnul ministru Fifor va trata cu maxima celeritate aceasta problema atat de importanta pentru militarii profesionisti.Sa nu uitam ca corpul S.G.P.-lor va avea cele mai mici pensii din intreg sistem de aparare si siguranta nationala.Cu respect■■■▪

wpDiscuz