sâmbătă 01 oct 2022

SPONSORI OFICIALI

Comunicat

images

Directia Calitatea Vietii Personalului din cadrul M.Ap.N.  desfasoara un proiect pilot privind reconversia profesionala a personalului  in cadrul caruia Soldatii si Gradatii voluntari trecuti in rezerva , care nu s-au reincadrat in sistem ,in urma Legii 51/2010 si M39 /2010, pot opta pentru reconversie in cadrul acestui program. Dupa absolvirea unui curs urmand in functie de nevoile si posibilitatile M.Ap.N.sa fie incadrati in cadrul ROMTEHNICA . Acest proiect se va desfasura initial in Bucuresti si limitrof, functie de cereri el se va extinde in toata tara.

In prima faza a acestui program pentru a se vedea eligibilitatea acestuia se doreste crearea unei baze de date cu cei ce doresc inscrierea in program.    In urma celor comunicate, doritorii sunt rugati sa trimita pe adresa de mail a Ligii Militarilor Profesioniști secretar@ligamilitarilor.ro urmatoarele date ce vor fi centralizate si comunicate catre Directia calitatea vietii din M.Ap.N. :

1. Nume si prenume

2. Varsta

3. Specialitatea militara

4. Numarul de telefon

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
Atlas
Oaspete
Atlas
7 iunie 2011 22:42

M-am uitat retrospectiv ,special sa-mi intaresc(din pacate),convingerea ca am fost pe post de obiele care au facut curat de pe urma ,,gradelor”,ni-sa promis marea cu sarea si ne-am ales cu praful de pe toba.Gogorita cu ,,reconversia profesionala” vreau sa pot sa stau fata in fata cu un potentat din sistem,sa ne vorbim despre toate ,,drepturile pe care nile-au dat” cand am fost in activitate, si ,,enorma,gigantica,titanica reconversie profesionala”,faptul ca in nomenclatorul cu locuri de munca, nu au avut timp sau era prea mult sa specifice ca,M.A.C. sauS.G.V. ESTE UN OM CARE ARE PREGATIRE SI IN DOMENII TEHNICE, CARE A PROFESAT IN TIMPUL CAT A FOST SUB ARME,si cand mergi sa-ti depui C.V.-ul, sau sa susti interviul pentru angajare, varsta este prima opreliste, iar dupa aceia,mac sau sgv.
A trecut aproape un an de cand am facut 45 ani, am peste 60 C.V.-uri la firme, astept ROMTEHNICA cu mult doritele posturi, functii sau cum s-or numi, pentru fostii.
Cu stima si respect.
 

florin66
Oaspete
florin66
2 decembrie 2010 23:00

praf in ochi. ar fi ceva plauzibil daca ar veni cu ceva concret

wpDiscuz