SPONSORI OFICIALI

AIRSOFTMEGASTORE – MAGAZIN DE AIRSOFT IN CONSTANTA

banner-patrat

Jocul de airsoft atrage tot mai multi pasionati, asadar apar tot mai multe website-uri dedicate, magazine online, comunitati / cluburi locale si chiar magazine fizice, asa cum este showroom-ul AirsoftMegastoreairsoftmegastore2 localizat in Constanta, ideal pentru toti cei aflati in cautare de airsoft in Constanta.
.

Showroom-ul AirsoftMegastore este organizat astfel incat sa poata fi expuse cat mai multe produse de top, de ultima generatie. „Localizat in Constanta, pe Bulevardul Mamaia nr. 20, showroom-ul nostru a fost gandit sa gazduiasca jucatorii constanteni de airsoft, dar totodata ofera deliciul unei experiente unice turistilor aflati la mare sau vizitatorilor aflati in tranzit prin Constanta. Organizat pe doua etaje si atent aranja, in magazinul nostru puteti gasi toata gama de articole necesare practicarii jocului de airsoft”, se mentioneaza pe website.
.

airsoftmegastore1„Am strans cei mai talentati oameni pentru a identifica si aduce aproape de clientii nostri cele mai potrivite produse destinate jocului de airsoft. Am desenat si apoi am creat un showroom extraordinar unde toti airsoftistii sa se simta ca acasa. Ne-am antrenat personalul de service pentru a livra calitate in timp util pentru jocul de duminica”, mai adauga reprezentantii magazinului.
.

Airsoft-ul este un adevarat sport ce transpune in realitate actiunea din jocuri video foarte cunoscute, simuland practic un conflict militar. Totul se desfasoara intr-un cadru organizat, atent controlat, utilizandu-se replici de arme speciale pentru airsoft, dar si echipamente si accesorii pentru protectie si confort depline.airsoftmegastore6
.

Desi este un joc de actiune si poate fi alaturat sporturilor extreme din punct de vedere al consumului de adrenalina, jocul de airsoft nu este deloc periculos, atat timp cat sunt respectate regulile. Necesitatea desfasurarii partidelor de airsoft in zone special amenajate are legatura in special cu cresterea nivelului de spectacol pentru jucatori, dar si cu evitarea incidentelor legate de panica (vazut din afara, jocul pare chiar un conflict miliar real, caci replicile de arme sunt extrem de asemanatoare cu cele autentice).
.

De unde numele de „AirsoftMegastore”?airsoftmegastore5

1. E structurat pe doua etaje:
Primul este Gun level, adica raiul armelor de airsoft – gasesti aici de toate: pistoale, snipere, grenade – o colectie de peste de arme, asezate atent pe categorii; dar si consumabile si toata gama de optice pentru aceste arme.

Al doilea etaj este Gear level, tot ce inseamna echipament airsoft – de la veste tactice la uniforme pentru contractori, aici puteti gasi si proba articole vestimentare.

.

2. Stocul de marfa este diversificat.
Gasesti intr-un singur loc absolut tot ce ai nevoie pentru a putea practica airsoft in deplina siguranta: pistoale, mitraliere, veste tactice, bocanci, accesorii, piese si consumabile airsoft.airsoftmegastore4

.

3. Angajatii au experienta.
E nevoie de oameni experimentati, care sa te indrume, sa-ți dea sfaturi si chiar sa te ia de la zero cu informatiile.

.

4. Airsoft Networking – Impatimitii de airsoft se pot intalni aici si pot impartasi lucruri despre pasiunea lor comuna, stand la o cafea.
.

Website-ul magazinului: http://www.airsoftmegastore.ro/
Sectiune cu cateva poze din showroom: http://www.airsoftmegastore.ro/airsoftconstanta

airsoftmegastore3

Lasă un comentariu

avatar

wpDiscuz