luni 23 nov 2020

SPONSORI OFICIALI

VODAFONE PARTENER OFICIAL LMP!

116427684_3751746011518557_1931592623550209186_o

Ofertă specială Vodafone destinată membrilor Ligii Militarilor Profesionisti și familiilor acestora.
După ce în anul 2019, Liga Militarilor Profesioniști din România a încheiat un protocol de colaborare cu Compania de telecomunicații mobile Orange SA, iată că în 2020, LMP a reușit încheierea unui parteneriat cu Compania Vodafone România!
Vodafone oferă pentru membrii asociați oferte speciale personalizate LMP.
.
Prin accesarea ofertelor membrii Ligii Militarilor Profesioniști vor beneficia de cele mai bune oferte Vodafone. Ofertele includ reduceri suplimentare la abonamentele de servicii, de date și discount-uri la telefonul achiziționat.
* Reducere de 2 euro la abonamentele de servicii!
* Reducere de 40% la abonamentele de date!
* Reduceri speciale la portarea de la abonament!
* Reduceri la telefoane între 36 euro și 100 euro!
* Trafic Nelimitat de internet în cea mai buna rețea 5G din România!
.
Oferta este valabilă la încheierea unui nou contract pe o perioadă de 24 luni, în limita stocului disponibil și va fi actualizată lunar.
De reținut:
* OFERTA este SPECIALĂ doar pentru membri LMP și este VALABILĂ doar prin reprezentant de vânzari dedicat de companie prin doamna Elena Vatamanu și NU este compatibilă cu alte oferte din rețeaua de magazine Vodafone sau parteneri!
Aceasta poate fi accesată doar prin intermediul persoanei dedicate de companie prin transmiterea unui e-mail de pe adresa de membru LMP către adresa elena.vatamanu1@vodafone.com .
Procesul de accesare al ofertei se va desfășura digital sau telefonic prin transmiterea unei solicitări ferme a clientului. Contractul va fi transmis pe e-mail/prin curier, iar telefoanele vor fi livrate prin Fan Courier. Avansul sau diferența pentru telefon se vor achita cash ramburs la curier în Lei.
Membrii Ligii Militarilor Profesioniști interesați de ofertele VODAFONE vor trimite pe e-mail, copie după buletin și după legitimația LMP.
Cei care nu au încă legitimație vor lua legătura cu reprezentanții zonali LMP sau cu Valentin Otelea.
Angajații VODAFONE vor reveni periodic către noi cu update-ul ofertei, de obicei lunar, însa și în funcție de modificarile de preț care apar.
.
LMP întotdeauna în sprijinul celor ce îsi fac datoria sub faldurile Drapelului Tricolor!
LMP nu promite niciodata nimic! LMP tace și face!
ACTA NON VERBA! (fapte nu vorbe)
Onoare și Patrie! 🇷🇴

Lasă un comentariu

avatar

wpDiscuz