vineri 16 apr 2021

SPONSORI OFICIALI

MEREU LA DATORIE!

article_261201_1

Credincioși idealurilor pentru care au jurat credință poporului și țării, militarii români acționează în aceste zile grele pentru salvarea semenilor aflați în situații limită. Lupta cu zăpada este, de multe ori, nedreaptă și contra cronometru, punând la grea încercare militarii implicați în acțiunile de salvare și ajutorare. Cu profesionalism și tenacitate, militarii acţionează pentru salvarea vieţilor omeneşti, pentru distribuirea de alimente şi bunuri de strictă necesitate şi pentru deszăpezirea căilor de acces. Intervenţiile militarilor pentru deszăpezirea localităţilor vizează, în principal, deblocarea căilor de acces spre şcoli, spitale, cămine de bătrâni, locuinţe izolate.

Prioritatea Armatei este ca produsele alimentare şi materialele de strictă necesitate, oferite de asociaţii şi patronate ale producătorilor din industria alimentară sau colectate la cele 38 de centre deschise, în Bucureşti şi în mai multe garnizoane de pe cuprinsul întregii ţări, să fie transportate de urgenţă către populaţia din localităţile izolate.

Forţelor Aeriene Române, continuă podul aerian, instituit din ordinul ministrului Apărării Naţionale Gabriel Oprea, transportând, pe timpul nopţii, 20 de tone de produse alimentare, de la Bucureşti la Bacău.

Pe căile rutiere, prin grija Comandamentului Logistic Întrunit şi a Diviziei 1 Infanterie, începând cu noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost transportate 23 tone de produse alimentare, cu autocamioane, către localităţile izolate de ninsori din judeţele Buzău, Ialomiţa şi Vrancea. În dimineaţa zilei de duminică, 12 februarie, alte 10 autocamioane ale Armatei au plecat din Bucureşti către localităţile Râmnicelu, Boldu, Bălăceanu, Cochirleanca, Ghergheasa, Balta Albă, Luciu şi Vâlcele, din jud. Buzău, şi Dumitreşti, jud. Vrancea, cu 38 tone de alimente şi două tone de îmbrăcăminte, care sunt distribuite populaţiei de către autorităţile locale.

Pe Dunăre, remorcherul maritim de salvare „Grozavul” execută permanent misiunea pe canalul navigabil al Dunării, între porturile Sulina şi Tulcea, pentru spargerea gheţii, dar şi pentru transportul de persoane şi aprovizionarea cu alimente a localităţilor izolate din Deltă. Remorcherul Fluvial 328 continuă să asigure transportul de persoane între Tulcea şi suburbia Tudor Vladimirescu.

„Armata acţionează din solidaritate, este o datorie constituţională să fie alături de popor, la greu, iar militarii acţionează 24 de ore din 24 alături de colegii din Ministerul Administraţiei şi Internelor şi îşi fac datoria. Acesta este un mod excepţional de solidaritate. Suntem o armată NATO, ne facem datoria cu succes nu numai în teatrele de operaţii, ci şi aici în ţară, unde este nevoie de noi”, a declarat ministrul Gabriel Oprea.

Ne-ar trebui mult spațiu pentru a detalia toate misiunile în care sunt angrenați, de zile întregi, militarii români, camarazii noștri. Zi de zi, știrile transmise relatează despre acțiunile Armatei Române. Solidaritatea militarilor români s-a manifestat, de-a lungul istoriei, în toate momentele grele prin care a trecut țara. Avem convingerea fermă că, în aceste zile grele pentru noi toți, MILITARII ÎȘI VOR FACE DATORIA!

Armata Română, oricând, oriunde, în orice împrejurare, mereu la datorie!

SERVIM PATRIA!

 

Oana NUȚĂ


Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
facebook-profile-picture
Administrator
19 februarie 2012 14:17

2%
PENTRU LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI

*
NU PIERDE NICIO CLIPA!
“TOTI PENTRU UNUL, 2% PENTRU TOTI”
*

 

 

ACT NON VERBA! (FAPTE NU VORBE)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTRIBUIE LA FONDUL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!
DESCARCA DE PE SITE-UL L.M.P. FORMULARUL, COMPLETEAZA-L SI DEPUNE-L LA ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE TERITORIALE PANA LA 15 MAI 2012!
*
LEGEA 571/2003 DIN CODUL FISCAL PERMITE DIRECTIONAREA A 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT UNEI ORGANIZATII NON-GUVERNAMENTALE, NON-PROFIT.
DACA MILITARII NU OPTEAZA PENTRU ACEASTA ALTERNATIVA, BANII SE DUC AUTOMAT LA STAT!

*
DATELE: 
COD DE IDENTIFICARE FISCALA: 27535960
IBAN RO50RNCB0817118580560001
*
DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT PLATIT STATULUI PE ANUL 2011 CATRE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
CAMARAZI!
IMPREUNA VOM REUSI!!
FITI ALATURI DE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
CONSILILUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

gigi
Oaspete
gigi
23 februarie 2012 19:03

de la noi de la nava am strans 26 de formulare. lmp suntem noi!

VASILE
Oaspete
VASILE
20 februarie 2012 22:20

Si noi raportam 73 de formulare de 2% din impozitul retinut pe anul 2011, directionat Ligii Militarilor Profesionisti!
Am Onoarea sa va Salut!
Vasile G.

Loredana
Oaspete
Loredana
20 februarie 2012 17:06

Cinste militarilor armatei romane, aflati mereu la datorie! Cinste ligii militarilor profesionisti pentru rezolvarea problemelor SGP! Loredana Ionescu. – sotie de militar profesionist

Balaceanu
Oaspete
Balaceanu
20 februarie 2012 15:41

„ONOARE SI PATRIE”, „ACT NON VERBA” – frumos! Bravo LMP!
As dori sa multumesc si eu, celor care si-au facut si isi fac datoria mai departe in zonele afectate de caderile de zapada. Cinste lor!
Mai este putin si vine caldura si implicit inundatile. Armata romana va fi si atunci la datorie, alaturi de populatia satelor romanesti.
Urmaresc de ceva timp acest site al SGP si pot spune ca baietii de la Constanta au facut treaba buna. Si cu site-ul, dar si cu drepturile pe care le-am obtinut cu L-23/2011.
RESPECT LMP!
Balaceanu C.

facebook-profile-picture
Administrator
19 februarie 2012 14:15

ANUNT IMPORTANT!
*
IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI
*
MEMBRII LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI, INSCRISI RECENT IN LIGA, SUNT RUGATI SA CONTACTEZE CONDUCEREA L.M.P. PENTRU A DA DOUA FOTOGRAFII TIP LEGITIMATIE.
O FOTOGRAFIE SE ATASEAZA LA CEREREA DE INSCRIERE A FIECARUI MEMBRU, CERERE CE SE AFLA IN BAZA DE DATE (CONFIDENTIALA) A L.M.P.
A DOUA FOTOGRAFIE PENTRU LEGITIMATIA DE MEMBRU AL LIGII.
*
MEMBRII LIGII CARE NU SUNT DIN CONSTANTA POT TRIMITE POZELE INTR-UN PLIC PE ADRESA LIGII,
CONSTANTA – STR. POET ANDREI MURESAN NR. 28 , COD  900338
*
LEGITIMATIILE SUNT GRATUITE!

MULTUMIRI SPECIALE DOAMNEI MIHAELA POPA PENTRU SPRIJINUL ACORDAT!
VA MULTUMIM!
*
CONSILIUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

facebook-profile-picture
Administrator
19 februarie 2012 14:11

Doresc sa multumesc tuturor prietenilor, camarazilor, care m-au felicitat telefonic, sau pe site (din Constanta dar si din toata tara), cu ocazia zilei mele de nastere.
Ii asigur pe aceasta cale de respectul si prietenia mea, avand convingerea ca viitorul ne va oferi momente de bucurie camaradereasca spre beneficiul militarilor profesionisti.
Domnilor, 
Am Onoarea sa va Salut!!
*
Danut ALBU – Prim-vicepresedinte L.M.P.

TUTELEA
Oaspete
TUTELEA
18 februarie 2012 21:01

RESPECT ARMATEI ROMANE! RESPECT LMP!

Atlas
Oaspete
Atlas
18 februarie 2012 16:19

Dane cu intarziere, dar cu multa stima consideratie si toate gandurile de bine, iti urez din tot sufletul LA MULTI ANI, SANATATE ,tie si celor dragi tie.
Cu stima si respect.

tofi69
Oaspete
tofi69
17 februarie 2012 20:25

„Armata e cu noi” asa au strigat romanii in 1989 la Revolutie,asa au strigat romanii in 2012 cand au fost napastuiti de vremea rea,in localitatile tarii greu incercate de stihiile vremii.
Si eu personal am ajuns acasa la familie abia astazi,pleacat de luni(13/02/2012) 
Nu am deszapezit dar mi-am facut datoria in felul meu,ca roman,ca militar,la locul ordonat. Neavand acces la internet si timpul liber necesar,nu am avut cand sa-mi postez comentariul si nici sa-l felicit pe camaradul nostru Danut Albu. Cu aceasta ocazie ii transmit multa sanatate La Multi Ani!,si numai bucurii

Tofi-Barlad

STAN
Oaspete
STAN
18 februarie 2012 14:27

Tofi, biserica si armata sunt singurele institutii in care mai au incredere romanii! Noi militarii, suntem mandri ca populatia tarii la greu se bazeaza pe noi. Deviza armatei ar trebui sa fie ONOARE SI PATRIE, la fel ca si a ligii.
RESPECT pentru LMP! RESPECT pentru DAN ALBU si LA MULTI ANI!

cetaceul
Oaspete
cetaceul
18 februarie 2012 20:59

Domnule Stan, „ONOARE SI PATRIE” este dictonul Fortelor Navale Romane si este inscriptionata pe toate navele de lupta ale marinei.
„ONOARE SI PATRIE” este si dictonul Ligii Militarilor Profesionisti.
Mircea Cavadia _ F-221  – Membru in Consiliul Director LMP

Gabriel Merlan LMP
Oaspete
Gabriel Merlan LMP
17 februarie 2012 11:16

Cu intarziere dar din suflet ! Dane ,iti doresc de ziua ta, tot binele din lume ,liniste in suflet si sa fii implinit alaturi de familia ta.

Mihnea
Oaspete
Mihnea
18 februarie 2012 14:30

Tot cu intarziere urez si eu impreuna cu colegii mei un calduros la multi ani, camaradului nostru Dan Albu. El este sufletul lmp-ului!
Felicitari pentru articol!

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
16 februarie 2012 20:18

La multi ani Dane!
Multa sanatate si fericire.
Fam.Lupu

gigi
Oaspete
gigi
18 februarie 2012 14:32

De la Bistrita, la multi ani cu sanatate pentru Dan A.!
Cu respect, G.G.

danutshark
Oaspete
danutshark
16 februarie 2012 14:05

LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI UREAZA CAMARADULUI SI PRIETENULUI NOSTRU MULTA SANATATE, FERICIRE, PUTERE DE MUNCA SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!
DACA NU ERA EL („GLADIATORUL”), L.M.P. NU AR FI EXISTAT!
DACA L.M.P. NU AR FI EXISTAT, NICI NOI NU AM FI BENEFICIAT DE DREPTURILE OBTINUTE CU GREU PRIN L-23/2012!
LA MULTI ANI DANUT! 
MEMBRI LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI ITI PREZINTA ONORUL!!
SUNTEM ALATURI DE TINE SI TE SUSTINEM IN CONTINUARE, ITI URAM SA CONDUCI L.M.P.-UL LA FEL CA SI PANA ACUM, CU DEMNITATE SI ONOARE IN SPIRITUL LEGISLATIEI SI A STATUTULUI LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI.
SPERAM SA NE BUCURI CU NOI ARTICOLE AFISATE PE SITE, SI CU NOI IMAGINI DIN VIATA SI ACTIVITATILE MILITARILOR PROFESIONISTI.
ONOARE SI PATRIE!
DANUT MOCANU – VICEPRESEDINTE L.M.P.

EUGEN
Oaspete
EUGEN
18 februarie 2012 14:34

Felicitari LMP! Felicitari conducerii ligii si in special lui Dan Albu. La multi ani!
Eugen, Bacau

Mihai LMP
Oaspete
Mihai LMP
16 februarie 2012 21:31

La multi ani Dane!

SEBI
Oaspete
SEBI
16 februarie 2012 15:07

La multi ani Dane! multa sanatate si fericire!

facebook-profile-picture
Administrator
16 februarie 2012 11:23

Articolul  „MEREU LA DATORIE” va fi preluat de pe site-ul L.M.P. si publicat de catre echipa editoriala a revistei  „TIMONA”,  publicatie cu aparitie lunara a  LIGII MAISTRILOR MILITARI DE MARINA!
http://www.lmmm.ro
Multumim purtatorului de cuvant si reporterului L.M.P. – Oana Nuta, pentru daruirea cu care scrie pe acest site.
Multumiri speciale Presedintelui de Onoare L.M.M.M. si redactorului sef al publicatiei „Timona”, domnului Mm (r) Dumitru Mihailescu! 
*
Danut ALBU – Prim-vicepresedinte L.M.P.

BALTA LOUIS EDMOND-VICEPRESEDINTE L.M. P.
Oaspete
BALTA LOUIS EDMOND-VICEPRESEDINTE L.M. P.
16 februarie 2012 9:26

DACA TOT SUNTEM LA PAGINA DEDICATA CELOR CARE ISI FAC DATORIA CATRE SEMENI , SA SPUNEM CA SUNTEM MANDRI DE ACTIVITATEA LUI GABI MERLAN.
IAR OCAZIA SPECIALA ESTE ACEEA A TRANSMITERII UNUI CALDUROS LA MULTI ANI COLEGULUI SI TOTODATA PRIETENULUI NOSTRU DANUT ALBU, ASTAZI CAND E O ZI SPECIALA PENTRU EL .
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE DIN PARTEA FAMILIEI BALTA!
BALTA LOUIS EDMOND _VP L.M.P.

Gabriel Merlan LMP
Oaspete
Gabriel Merlan LMP
15 februarie 2012 23:16

Dane am aparut si eu !!
imi cer scuze ca nu am fost prezent de ceva vreme pe site, dar de catava zile nu mai birui sa-mi impart timpul, pe langa faptul ca sunt militar mai activez si in Detasamentul de interventii la dezastre din cadrul Crucii Rosii.
Apreciez mult munca colegilor mei si ma doare ptr. suferinta sarmanilor oameni din sudul tarii. Ma pregatesc ca si la noi in vest s-a declarat cod galben.
Armata a fost si este permanent sprijinul de baza al natiunii.
Toata tara este alaturi de sinistratii din acele zone… la noi se aduna alimente prin unitatile militare, la Crucea Rosie se munceste la foc continuu, nimeni nu este si nu poate fi indiferent in aceste cazuri dureroase!!
Cu respect Gabriel Merlan, Cluj – Membru in Consiliul Director LMP

Danimar
Oaspete
Danimar
18 februarie 2012 21:16

Gabriel Merlan esti un sufletist. Laudabila activitatea ta la „CRUCEA ROSIE”.
Salutari de la tarmul inghetat al Marii Negre.
Daca la vara vi la mare, poate ne intalnim cu totii, la o terasa sub o umbrela si sa servim o bere rece scoasa din frapiera plina cu gheata, asa ca intre marinari. Sa ciocnim halbele in cinstea Ligii Militarilor Profesionisti si auzim doar zgomotul valurilor si tipatul pescarusilor.
Cu respect camaraderesc pentru camarazii din Ardeal,
DANIMAR

Anton
Oaspete
Anton
18 februarie 2012 22:21

Danimar! ce fel de marinar esti tata? ai uitat de mici si de mustar? sau de o saramura de stavrid? ori o hamsie prajita…  cum vrei sa mearga berea ta, pe stomacul gol? Salutari de la Anton… ala cu timentul.

Danimar
Oaspete
Danimar
19 februarie 2012 13:48

Antoane numai la mancare ti-e gandul.

Anton
Oaspete
Anton
18 februarie 2012 22:32

Imi cer scuze si lasand gluma la o parte ( asta nu inseamna, ca nu vom pune in practica la vara, ce-am afirmat mai sus), vreau si eu sa felicit camarazii nostri de pe „Grozavul” si de pe R-328 care in aceste zile sunt la datorie pe canalul Sulina, ajutand populatia din acea zona.
Felicitari si camarazilor din Fortele Terestre care actioneaza in jud. Braila, Buzau, Vrancea, Ialomita. Noi militarii armatei romane trebuie sa fim solidari cu concetatenii nostri!

facebook-profile-picture
Administrator
16 februarie 2012 16:02

Gabi, suntem mandri de tine! Stim cu totii ca faci in timpul liber, munca volutara in cadrul „Crucii Rosii”.
Esti un militar desavarsit, un camarad de nadejde,  un prieten drag si apropiat noua celor din L.M.P.
Felicitari!
Consiliul Director al Ligii Militarilor Profesionisti

popov
Oaspete
popov
15 februarie 2012 19:17

Multumim marinarilor de pe vedetele fluviale si de pe „Grozavu”, cel mai grozav remorcher de salvare romanesc. Daca nu se sparg banchizele de gheata, oamenii deltei sunt condamnati la izolare, la foame.
Multumim conducerii marinei militare, pentru sprijinul acordat populatiei din Delta Dunarii. 
Trifan P.

sabin
Oaspete
sabin
15 februarie 2012 17:26

Asa cum spunea si domnul Ministru OPREA, Armata Romana are o datorie constitutionala, si morala as mai adauga eu, sa fie alaturi de popor la greu. Am fost si prin Iraq si prin Afganistan facandu-ne cu succes datoria, dar la nevoie actionam si in sprijinul populatiei la dezastrele naturii. 
Este o datorie sacra, sa ne ajutam fratii, parintii, bunicii in cazuri de forta majora.
Cu deosebit respect pentru camarazii nostri care actioneaza printre nameti!
Respect si pentru liga militarilor profesionisti!
Sabin.

BALTA LOUIS EDMOND-VICEPRESEDINTE L.M. P.
Oaspete
BALTA LOUIS EDMOND-VICEPRESEDINTE L.M. P.
15 februarie 2012 12:55

AM PUTUT VEDEA IN MEDIA CUM MILITARII  SI AU FACUT DATORIA , A CATA OARA , PENTRU  DESCHIDEREA CAILOR DE ACCES IN LOCALITATI .
SA NE GANDIM CA ACESTI MILITARI AU DEZAPEZIT CASELE  SI DRUMURILE ATATOR SEMENI AI LOR FARA A SE MAI GANDI CA PROPRIILE LOR CASE SUNT SUB ZAPADA.
ACEST LUCRU NE ARATA CORECTITUDINEA SI DARUIREA CU CARE ISI AJUTA SEMENII APROVIZIONANDU-I CU ALIMENTE, APA, LEMNE SI REDANDU-LE SPERANTA DE VIATA .
ACEASTA ESTE ARMATA ROMANA .

LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI LE MULTUMESTE DIN SUFLET.
CU DEOSEBIT RESPECT,

BALTA LOUIS EDMOND- VP L.M.P.

lucas
Oaspete
lucas
14 februarie 2012 12:03

Mi-a placut ultima propozitie din articol si foarte adevarata:
Armata Romana, oricand, oriunde, in orice imprejurare, mereu la datorie!
SERVIM PATRIA!

MARIA
Oaspete
MARIA
14 februarie 2012 11:51

Vreau sa multumesc militarilor si jandarmilor care au actionat in jud Buzau. Datorita lor satenii acelor sate au putut primi alutor in alimente si apa. Am rude in Sageata si Ramnicelu din Jud Buzau. Am vorbit la telefon cu ei si mi-au relatat numai cuvinte de lauda pentru militari si jandarmi.
Inca o data multumesc militarilor din MApN si MAI pentru faptul ca sunt aproape de oamenii napastuiti.
Dumnezeu sa ocroteasca Armata Romana!
 
 

facebook-profile-picture
Administrator
15 februarie 2012 17:14

Doamna Maria, si eu am rude in Valea Ramnicului ( acolo s-a nascut mama) de linga Ramnicul Sarat, Jud Buzau. Au numai cuvinte de lauda pentru militarii Armatei Romane si pentru cei din Ministerul de Interne care i-au ajutat la dezapezire si la transportul alimentelor.
Asa este! DUMNEZEU SA OCROTEASCA ARMATA ROMANA si POPULATIA ROMANIEI!
Dan ALBU – L.M.P.

costi
Oaspete
costi
14 februarie 2012 11:43

CINSTE MILITARILOR ROMANI! SUNT ALATURI DE TOTI CAMARAZII CARE ACTIONEAZA IN SPRIJINUL POPULATIEI SINISTRATE! NOI MILITARII DOVEDIM SOLIDARITATE IN SITUATII GRELE!
SERVIM PATRIA!

ionion
Oaspete
ionion
14 februarie 2012 11:41

Cinste baietilor care le ingheata mainile pe lopeti, ajutand batranii satelor din judetele Vrancea, Buzau, Ialomita, Tulcea.
 

RADU
Oaspete
RADU
14 februarie 2012 11:37

Armata a fost in permanenta alaturi de poporul roman. Sa nu uitam inundatiile din anii 70, cutremurul din 77, revolutia din 89, inundatiile din anii 90 si 2000 si dezapezirile in care militarii actioneaza an de an!
CINSTE ARMATEI ROMANE!

nedelea
Oaspete
nedelea
14 februarie 2012 11:20

Am rude la Crisan si doresc sa multumesc Armatei Romane, in special marinarilor militari de la dunare care actioneaza pe ca canale spargand ghiata pentru a putea transporta alimente celor izolati in delta.
 

marian
Oaspete
marian
14 februarie 2012 10:53

Militarii au fost si sunt solidari, in orice situatie! Ne vom face datoria in orice imprejurare! SERVIM PATRIA!

florin66
Oaspete
florin66
13 februarie 2012 20:48

Aceasta nenorocire care s-a abatut asupra tarii noastre dovedeste inca o data (daca mai era nevoie) devotamentul si loialitatea militarilor romani fata de semenii nostri. Cinste militarilor romani.

Cu stima
Florin Gabriel Cocus
Vicepresedinte L.M.P.

COSTEL ENE
Oaspete
COSTEL ENE
13 februarie 2012 19:12

CINSTE ARMATEI ROMANEI! FELICITARI TUTUROR MILITARILOR CARE AU PARTICIPAT SI PARTICIPA LA MISIUNEA DE DEZAPEZIRE  SI ACELOR CARE ACTIONEAZA LA STRINGEREA DE ALIMENTE INBARCAREA SI DEBARCAREA ACESTORA,PENTRU CEI AFLATI IN SUFERINTA. SE CUNOASTE FAPTUL CA ROMANUL LA NECAZ ESTE MAI UNIT,IAR ARMATA  A FOST ESTE SI VA VII MEREU LA DATORIE                                                                                                         SERVIM PATRIA!                                                                          COSTEL E

cetaceul
Oaspete
cetaceul
12 februarie 2012 23:52

Marinarii saluta camarazii din Fortele Terestre din Buzau, Vrancea, care actioneaza cu daruire in aceste zile grele, pentru salvarea oamenilor aflati in situatii dificile din cauza caderilor masive de zapada. Transportul de alimente si apa, si deschiderea drumurilor inzapezite este primordial pentru cetatenii satelor.
Trebuiesc mentionati si camarazii de la marina fluviala care ajuta oamenii deltei si mai ales cei din Fortele Aeriene, elicopterele transportand batrani si copii bolnavi spre spitale.
De-a lungul istoriei armata romana a fost in permanenta aproape de poporul roman!
ONOARE SI PATRIE!
Mircea Cavadia _ F-221 – Membru in Consiliul Director LMP

danutshark
Oaspete
danutshark
12 februarie 2012 23:03

Suntem mandri ca printre militarii care actioneaza la dezapezire sunt si membri ai Ligii Militarilor Profesionisti. Armata Romana are datoria sacra sa fie in slujba poporului roman la calamitati. 
Danut M. – Vicepresedinte LMP

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
12 februarie 2012 22:56

Cinste militarilor Armatei Romane aflati mereu la datorie!
SERVIM PATRIA!
Lupu Mugurel F-222 – Secretar-administrator LMP

facebook-profile-picture
Administrator
12 februarie 2012 22:40

Liga Militarilor Profesionisti multumeste camarazilor din garnizoanele Buzau, Vrancea, Ialomita care au actionat si actioneaza in ajutorul populatiei civile, la dezapezirea drumurilor din comunelor si satele afectate de troienele de zapada, la transportul alimentelor neperisabile si a apei potabile. 
ARMATA ROMANA, ORICAND, ORIUNDE, IN ORICE IMPREJURARE, MEREU LA DATORIE!!
SERVIM PATRIA!
Dan ALBU – Prim-vicepresedinte L.M.P.

lungu
Oaspete
lungu
12 februarie 2012 22:27

Armata a fost mereu la datorie, la inundatii, cutremure, inzapeziri.
Cinste si onoare Armatei Romane!
Lungu, pensionar militar

wpDiscuz