SPONSORI OFICIALI

GARANȚIA „CEL MAI BUN PREȚ”!

57486011_283457222586287_5700659905287946240_n

Pentru membrii LMP, exclusiv, agentia Bibi Vacanta va garantează cel mai bun preț pentru vacante in România.
De ce? Ca sa aveți toată încrederea in noi! Poate nu toți militarii din toată țara ne cunosc. E normal. Doar de puțin timp vacantele se decontează și nu toți știu ca Bibi este in topul Camerei de comerț și Industrie Prahova de peste 20 ani.
.
In plus, in grupul “Bibi” exista și Bibi Touroperator, o a doua firma, care e specializată pe “producția de vacante” românești, pe care le distribuie prin peste 1000 de agenții revânzătoare din țara. Avem contracte cu 1000 de hoteluri din toată Romania! Deci marfa buna. Și oameni specializati!
.
Totuși, întrucât este posibil ca uneori, ocazional, sa găsiți in piata prețuri mai mici, la anumite hoteluri, in anumite date, pe anumite tipuri de camere, ne-am decis ca începând din 22 mai, sa va garantam prețul cel mai bun.
.
Cum facem asta?! Pur si simplu dacă găsiți o oferta mai ieftină decât v-am ofertat noi, IN EXACT ACELEAȘI CONDIȚII (hotel, perioada, tip de camera, servicii incluse) va rugam sa ne dați feedback, sa ne aduceți aceasta oferta la cunoștința. Concret. Iar, dacă acea oferta este legitima, adica e reala, dacă exista locurile respective disponibile si prețul respectiv și nu e o “păcăleala” noi vom da același preț.
.
Bibi Vacanta a susținut și susține acțiunile LMP ca un partener de nădejde, atat la manifestările din țara cât și internaționale. De aceea ne bazam unii pe alții permanent!
.
Onoare și patrie!
.
Adi Voican

Presedinte Bibi Grup pentru turism.

Lasă un comentariu

avatar

wpDiscuz