sâmbătă 17 nov 2018

SPONSORI OFICIALI

25 OCTOMBRIE – ZIUA ARMATEI ROMANE!

Parada-militara-1---Copy

Dincolo de festivismul manifestarilor oficiale, Ziua Armatei are o rezonanta aparte in sufletul fiecarui militar roman, indiferent de gradul pe care il are in ierarhia militara.
Ziua Armatei ne face sa ne indreptam gandul catre toti eroii nostri, cei care si-au sacrificat viata pentru infatuirea Romaniei, pentru apararea teritoriului national, ori pentru onoarea obligatiilor militareParada-de-1-Decembrie-la-Timisoara-600x400-7 internationale ce revin tarii noastre.

.
Ziua Armatei ne face sa ne indreptam gandul, in egala masura, catre complicatul context geo-politic si militar al prezentului si viitorului, catre implinirile profesionale proprii, dar si catre modalitatile concrete de solutionare a problemelor socio-profesionale, ce ne framanta existenta cotidiana.
Peste toate acestea, Ziua Armatei ne aduce in gand si suflet valori pe care le aparam si le dorim mereu respectate:
PATRIE, ONOARE, DEMNITATE, PROFESIONALISM!

.
Astazi de Ziua Armatei adresam urarea noastra sincera de sanatate, fericire si putere de munca tuturorb2d8f1ab96ab4fab8361ca3ff3413157_XL militarilor romani!
LA MULTI ANI !!!

.
Danut ALBU – Presedinte Liga Militarilor Profesionisti
.
.
.
25 OCTOMBRIE 2016 – Ziua Armatei Romane, videoclip realizat de Liga Militarilor Profesionisti
Autor: Cap. Adrian Udrea – Reprezentant LMP Bucuresti

.

.
.
Va prezentam filmul artistic romanesc „NOI CEI DIN LINIA INTAI”
.

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
Maican Florentin
Oaspete
11 noiembrie 2017 12:44

Ceva noutati in privinta acordarii Semnului onorific ,,In Serviciul Patriei” pentru corpul SGP?

Vasy
Oaspete
Vasy
4 noiembrie 2017 18:15

Statutul politistului este in dezbatere publica,probabil ca statutul militarului , care ar fi trebuit sa legifereze meritul militar pt.corpul SGP-ilor va mai dura cel putin 4_5 ani.Rugam conducerea LMP sa ceara o audienta urgenta domnului ministru Fifor pt. a rezolva cu celeritate aceasta problema atat de acuta a sistemului militar.Se pare ca Statutul Politistului va intra in plenul camerelor in regim de urgenta.

Vali
Oaspete
Vali
18 noiembrie 2017 17:50

Ce la alti conducatori de armata si politicieni ROMANI durează 4-5 ani sau niciodatai pentru rezolvarea unor probleme SGP,pentru tătucul nostru distinsul om politic si militar GABRIEL OPREA care ne-a rezolvat aproape toate problemele dura 4-5 luni.SA NU UITAM ASTA NICIODATA IN VECI.

edi
Oaspete
edi
9 noiembrie 2017 22:19

Eu cred ca intr-un final se va rezolva si aceasta problema, greu de presupus cand! Important si moral este ca sa nu dureze ani de zile, incat tocmai cei mai batrani sa nu mai apuce…

Vasy
Oaspete
Vasy
31 octombrie 2017 14:06

Discriminarea la care sunt supusi corpul SGP-ilor continua vorbind despre neacordarea meritului militar.Acestia au avut cel mai mare nr. de victime in teatrele de operatiuni, dar se pare ca prin prisma Politicienilor acest lucru nu conteaza. Speram ca LMP va initia o intilnire de urgenta cu noul ministru pe aceasta problema atit de stringenta.Cu respect.

Cosmin
Oaspete
Cosmin
16 noiembrie 2017 17:55

As vrea sa stiu si eu cand un sgp poate sa ajunga la gradul de cap cls 1 am aproape 18 ani vechimec

max
Oaspete
max
21 noiembrie 2017 20:55

Una din condiții este să ai funcție de cap. cls 1 și gradul de cap. cls a 2a,urmănd ca odată cu numirea în funcție să fii avansat și în grad .Mai sunt și alte posibilități.

wpDiscuz