duminică 02 oct 2022

SPONSORI OFICIALI

LA MULTI ANI LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!!!

429_artificii

SĂRBĂTORIM 1 AN DE LA ÎNFIINŢAREA LIGII MILITARILOR PROFESIONIŞTI!

 

Data de 17 septembrie este, pentru fiecare membru al Ligii, o zi de sărbătoare: marchează naşterea unui vis frumos! Ne bucurăm că am reuşit, pe parcursul unui an, să demonstrăm, prin faptele noastre, că dincolo de orice există solidaritate, camaraderie şi devotament.
Ar fi nepotrivit să înşir întrun bilanţ steril cifre şi date. Faptele sunt cele ce ne reprezintă. Prin fapte am convins mulţi camarazi să se alăture Ligii. Sper că vom avea puterea de a duce mai departe visul nostru, de a fi mereu lângă cei care au nevoie de susţinerea noastră! Vom continua să luptăm, aşa cum am fost învăţaţi, pentru apărarea principiilor noastre, pentru a demonstra că nu putem merge înainte fără valori morale, fără a ne cinsti eroii, fără a ne proteja camarazii aflaţi în dificultate, fără a le arăta copiilor noştri drumul pe care trebuie să meargă.
Am avut privilegiul să cunosc nişte oameni minunaţi, aceşti duri cu suflet de aur. Sunt mulţi anii în care am învăţat să trăiesc în spiritul respectului faţă de Instituţia Militară, să simt în spiritul înaltelor idealuri ce însufleţesc viaţa şi activitatea fiecărui militar.
La ceas de sărbătoare, am convingerea că Liga Militarilor Profesionişti va scrie, cu succes şi profesionalism, pagini întregi din istoria solidarităţii militare.
Doresc tuturor camarazilor sănătate, fericire şi succes în viaţă şi în profesie!
LA MULŢI ANI!

Oana NUŢĂ
Membru Comitetul Director L.M.P.

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
facebook-profile-picture
Administrator
5 octombrie 2011 19:42

COMUNICAT L.M.P.

*

 

DRAGI CAMARAZI!

*
IN URMA DEMERSURILOR LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI CONSTANTA PRIN RAPOARTE ADRESATE MINISTRULUI APARARII, CU SETURI DE PROPUNERI PENTRU IMBUNATATIREA STATUTULUI SI CALITATII VIETII MILITARULUI PROFESIONIST AU APARUT PRIMELE REZULTATE POZITIVE.
AZI 05.10.2011, DATORITA ULTIMULUI RAPORT L.M.P. ADRESAT MINISTRULUI APARARII DOMNULUI GABRIEL OPREA, DOMNUL CONSILIER AL MINISTRULUI PE PROBLEME DE S.G.V., NE-A COMUNICAT CA DOMNUL MINISTRU A FOST DE  ACORD CU MARIREA LIMITEI DE VARSTA A GRADATILOR VOLUNTARI LA 50 DE ANI SI FOARTE IMPORTANT ACORDAREA GRUPELOR DE MUNCA IN CONDITII SPECIALE/DEOSEBITE CONFORM CADRELOR MILITARE DAR DIN 1990 PANA IN PREZENT!
PRIMA DATA S-A APROBAT DOAR DIN IANUARIE 2011!
ACEASTA MASURA ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU CA, GRADATII VOLUNTARI POT DESCHIDE DREPTUL DE PENSIE CU 13 ANI MAI DEVREME DE 60 DE ANI CONFORM LEGII 263 – LEGEA PENSIEI UNICE!!!
S-AU INTREPRINS TOATE DEMERSURILE PENTRU CA TOATE ACESTE PROPUNERI SA FIE CUPRINSE IN PROIECTUL DE LEGE INAINTAT DE CATRE MINISTERUL APARARII SPRE DEZBATERE SI APROBARE PARLAMENTULUI ROMANIEI. 
SPERAM SA SE REZOLVE CAT MAI REPEDE PENTRU CA AVEM CAMARAZI CARE MAI AU FOARTE PUTIN SI IMPLINESC 45 DE ANI.
*
MULTUMIM DOMNULUI CONSILIER DINU NEDELCU PENTRU MUNCA DEPUSA LA MINISTER IN SLUJBA MILITARULUI PROFESIONIST!
*
MULTUMIM MINISTRULUI APARARII NATIONALE DOMNULUI GABRIEL OPREA PENTRU IMPLICAREA ACTIVA IN PROBLEMELE MILITARILOR PROFESIONISTI!

*
ONOARE SI PATRIE!!!
*
CONSILIUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

Mitica
Oaspete
Mitica
25 septembrie 2011 21:50

SA UITATI NICIODATA JERTFA DE SANGE A CAMARAZILOR NOSTRI CAZUTI LA DATORIE IN TEATRELE DE OPERATIUNI,ACUM 4 ANI IN LUNA SEPTEMBRIE !!!
6 septembrie 2007 – Sergentul major Aurel Marcu din Batalionul 33 Vanatori de Munte “ Posada ”din Curtea de Arges , a căzut la datorie, în cadrul misiunii „Enduring Freedom” in Afganistan.
21 septembrie 2007 – Caporalul Ioan Grosaru din Batalionul 32 Infanterie “ Mircea “ din Timisoara, a cazut la datorie,in timpul unei misiuni de patrulare in regiunea Talil din Irak
 PS.
CINSTITII VOI IN PAGINILE SITE-ULI…PENTRU CA MAI MARII TARII SI AI ARMATEI…POATE CA SI ROMANIA I-AU UITAT.NU AM VAZUT LA NICI UN POST DE TELEVIZIUNE SI PE NICI UN SITE UN SINGUR CUVANT SPRE AI CINSTI SI APRECIA

Oana Nuta
Oaspete
Oana Nuta
21 septembrie 2011 12:03

La zi aniversara urez vicepresedintelui Edmond Louis Balta multa sanatate, putere de munca si fericire. La Multi Ani!

facebook-profile-picture
Administrator
21 septembrie 2011 11:50

Azi 21 septembrie este ziua de nastere a Vicepresedintelui III al Ligii Militarilor Profesionisti
BALTA LOUIS EDMOND!
Ii uram camaradului nostru sanatate deplina, putere de munca atat in unitate cat si cadrul L.M.P.,  impliniri profesionale si sa se bucure alaturi de cei dragi!
*
La Multi Ani Louis!

tofi69
Oaspete
tofi69
20 septembrie 2011 21:52

La multi ani Ligii Militarilor Profesionisti ,din partea camarazilor din garnizoana Barlad!
Cu deosebit respect,Tofi.

facebook-profile-picture
Administrator
21 septembrie 2011 18:51

Tofi, Tomitanii din vechiul Tomis va saluta de pe tarmul Pontului Euxin!
Va multumim pentru urari si ne bucuram ca avem membri L.M.P. si din Barlad! 

florin66
Oaspete
florin66
20 septembrie 2011 21:22

LA MULTI ANI si sa speram ca vom reusi sa  adunam cit mai multi ani in  lupta cu nedreptatea din sistemul militar.Sper ca nu vor reusi sa ne doboare asa cum ar dori
Cu stima

Atlas
Oaspete
Atlas
20 septembrie 2011 17:38

LA MULTI ANI!

iulykkk
Oaspete
19 septembrie 2011 18:10

la multi ani

costynzt
Oaspete
costynzt
19 septembrie 2011 13:15

Din Ploiesti: La multi ani Ligii Militarilor Profesionisti !

facebook-profile-picture
Administrator
19 septembrie 2011 21:18

Salutam camarazii din Ploiesti! Multumim pentru felicitari!

george t
Oaspete
george t
19 septembrie 2011 0:03

Chiar daca noi Timisorenii spunem ca „Banatu-i fruncea”, trebuie sa recunoastem ca marinarii din Constanta ne-au luat „fata”… si nu numai noua si celor falsi… din asa numita asociatie a militarilor din… romania – romilul
Va puteti sprijini oricand pe noi, inclusiv in prezenta la Bucuresti pentru a ne cere drepturile.
La multi ani!

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
26 septembrie 2011 21:42

Va rog sa respectati statutul L.M.P.!
Nu putem sa mergem mai departe decat cu diplomatie, dialog si respect fata de M.Ap.N.
Chiar daca avem dreptate, nu putem pur si simplu sa ne revoltam si sa facem afirmatii care pot fi uneori grave, pentru unii dintre noi.
Liga militarilor profesionisti este o asociatie militara socio-profesionala, non-guvernamentala si mai ales
NON-SINDICALA!
Si daca suntem o asociatie militara trebuie sa respectam statutul si conditia de militar. Sa fie clar pentru toti, ca L.M.P. va actiona numai prin dialog, fara actiuni sindicaliste asa cum unii dintre noi cred ca de aceea s-a infintat L.M.P.
Acestia sunt intr-o totala eroare pentru simplu fapt ca nu au studiat statutul L.M.P.
Ii rugam pe cei care au alte “ganduri” in legatura cu L.M.P. sa ne paraseasca urgent sau cei care nu sunt inca inscrisi in liga sa nu vina alaturi de noi!

ONOARE SI PATRIE!

Cu respect -Mugurel Lupu Administrator L.M.P

facebook-profile-picture
Administrator
19 septembrie 2011 21:44

Daca v-am postat acest comentariu este pentru ca mi-a placut prima parte cu „Banatu-i fruncea”… nu insa si a doua… daca vreti sa faceti unele afirmatii la adresa Romilului va rugam sa o faceti pe site-ul lor.
Conducerea L.M.P. tine legatura in permanenta cu conducerea Asociatiei Romil si chiar s-a primit o propunere oficiala din partea lor pentru a semna un act de colaborare intre cele doua asociatii militare.
Deci va rugam pe viitor, „inainte de a apasa pe tragaci” mai multa atentie!
Va multumim pentru intelegere.

borodi
Oaspete
borodi
18 septembrie 2011 23:47

La multi ani! suntem alaturi de voi si ne vom inscrie in liga sgv-ilor. Impreuna vom fi puternici! avem nevoie de toate drepturile cadrelor militare din 1990 pana in prezent, pentru ca si noi am fost si suntem militari la fel ca si cadrele militare. Nu putem fi „civili” daca am avut arma in maini si tinuta militara pe noi.  Daca este nevoie vom merge la Bucuresti la mapn,  pentru a ne obtine ce este al nostru!
Inca o data la multi ani dragi camarazi! mi-ar place sa va cunoastem, poate vom veni cativa dintre noi la Constanta. Discutam la telefon.
Onoare si Patrie!

facebook-profile-picture
Administrator
24 septembrie 2011 9:25

Pentru George t  si Borodi:
*

Domnilor, m-am uitat pe baza de date a L.M.P. si nu v-am vazut inscrisi in liga. Daca erati inscrisi propuneam Consiliului Director sa va penalizeze cu un avertisment!
Daca vreti sa va duceti la Bucuresti sau in alta parte, trebuie sa o faceti in nume propriu si este problema voastra si nu a ligii.
Daca cineva incalca LEGILE STATULUI si STATUTUL L.M.P. prin anumite actiuni in care se  foloseste NUMELE sau IMAGINEA LIGII, membrii sau nu in aceasta asociatie socio-profesionala si NON-SINDICALA, atunci ne rezervam dreptul prin juristii nostri de a actiona in instanta persoana sau persoanele respective si excluderea definitiva a celor care fac parte din asociatie.
AVIZ „amatorilor” care au aceste porniri ce contravin Statutului nostru.
Din fericire in cadrul L.M.P. nu am avut asemenea probleme dar daca vor aparea, atunci CONSILIUL DIRECTOR nu va ezita de a exclude din liga pe oricine indiferent de functie si daca gravitatea faptei o impune chiar actionarea in instanta celui care s-a folosit de numele L.M.P. fara acordul conducerii.
*
Liga Militarilor Profesionisti incearca prin dialog diplomatic la nivelul conducerii M.Ap.N. sa imbunatateasca statutul gradatului profesionist prin propuneri constructive si bine argumentate de Consiliul Director al L.M.P. dar numai in spiritul legii si al statutului nostru.
*
Va multumim pentru intelegere.
*
Dan A. – Prim-vicepresedintele Ligii Militarilor Profesionisti

popa
Oaspete
popa
28 septembrie 2011 19:56

Subscriu si eu conducerii lmp si sunt de acord cu atitudinea luata. Suntem militari si trebuie sa ne purtam ca atare. Cei care au alte preocupari sa ne lase.
Va salut, cu respect

nic
Oaspete
nic
28 septembrie 2011 1:42

Chiar daca am „rasfoit” statutul lmp eram nehotarat daca sa ma inscriu in liga sau nu, datorita faptului ca nu eram sigur de „linia” conducerii. Citind declaratile celor din conducere lmp mi-am dat seama ca liga nu este de „natura” sindicala si ca respecta legile si statutul lmp. Sunt de foarte putina vreme in armata dar am auzit de la cei „batrani” prin ce-au trecut si speram sa nu se mai intample asa ceva.
De liga si de site am auzit de foarte putina vreme si vreau sa va spun ca faceti o treaba extraordinara!   Felicitari!

gavrila
Oaspete
gavrila
26 septembrie 2011 22:39

Sunt de acord cu conducerea lmp. Aceasta asociatie nu poate fi sindicala datorita statutului si conditiei de militar. Cei care se vor sindicalisti sa-si infinteze un… sindicat. Doar cei trecuti in rezerva pot sa faca acest lucru. 
Vreau sa felicit conducerea lmp pentru atitudinea luata viza-vi de comentariile celor doi.
Va salut!

danutshark
Oaspete
danutshark
26 septembrie 2011 15:54

DRAGI CAMARAZI!
TOATE ACTIVITATILE SI ACTIUNILE LIGII LA MAPN PRIN DIALOG DIPLOMATIC CU REPREZENTANTI AI MINISTERULUI SI PROPUNERI DE IMBUNATATIRE A STATUTULUI SGV, AU FOST LEGALE, FARA A INCALCA STATUTUL NOSTRU SAU LEGILE STATULUI ROMAN, NEUITAND NICI O CLIPA CA SUNTEM MILITARI!
NU VOM ACCEPTA SI NU VOM FI NICIODATA DE ACORD CU ACTIUNI CARE CONTRAVIN STATUTULUI DE MILITAR.
STATUTUL L.M.P. ESTE AFISAT PE SITE.
ONOARE SI PATRIE!
DANUT-M VICEPRESEDINTE L.M.P.

milica
Oaspete
milica
26 septembrie 2011 15:23

Am cunoscut „grupul” din Constanta in februarie 2010 la Craiova in aceea iarna grea cand, intalnindu-ne camarazi din toata tara am hotarat sa nu ne lasam pana nu vom castiga anumite drepturi ale noastre. Ce s-a reusit pana acum, s-a reusit datorita numai diplomatiei si dialogului si aici o mare realizare au avut-o cei din Constanta care au finalizat o lupta inceputa de romil-Craiova. 
Dan are dreptate, lmp are dreptate, nu poate nimeni sa actioneze in numele ligii fara a avea consimtamantul celor din conducere. Suntem militari si nu putem sa avem actiuni sindicale, asta e clar.
Asteptam o atitudine imediata din partea conducerii lmp la adresa celor doi.
Va salut cu respect!

marin
Oaspete
marin
18 septembrie 2011 23:31

Am parasit asociatia romil chiar daca sunt oltean, pentru voi lmp! ati dat dovada de profesionalism nu degeaba sunteti „profesionisti”.
Vreau sa va multumesc ca existati, de ce oare voi marinarii sunteti mai uniti decat noi cei din tara?
LA MULTI ANI DRAGI COLEGI!

florin ag-istul
Oaspete
florin ag-istul
18 septembrie 2011 22:47

la multi ani lmp-istilor de aici din capitala. Suntem alaturi de voi si ne vom inscrie si noi in curand in lmp!
impreuna vom fi puternici! prea ne-au luat de prosti…
la multi ani baieti!

andu
Oaspete
andu
18 septembrie 2011 22:42

Salutari dela Braila! de la „tanti Elvira”!
La multi ani din partea marinarilor de apa dulce!

badea
Oaspete
badea
18 septembrie 2011 22:14

Salutari din Galati. La multi ani lmp!

vasile i
Oaspete
vasile i
18 septembrie 2011 22:12

La multi ani dragi camarazi! moldovenii sunt alaturi de voi!

Mitica
Oaspete
Mitica
18 septembrie 2011 21:40

LA MULTI ANI !

casian
Oaspete
casian
18 septembrie 2011 16:13

DIN PARTEA MAC-ILOR DIN BV!
LA MULTI ANI LIGII!! ,
LA MULTI ANI, membrilor si  simpatizantilor acestei ligi!
Dane, ONOARE AVEM, PATRIE AVEM! ne mai trebuie curajul si hotararea de a continua aceasta munca si de a finaliza proiectele incepute.
Este greu dar cu ajutorul lui DUMNEZEU si cu oameni de credinta speram sa se rezolve ce s-a inceout, chiar daca unii ne intorc spatele poate intr-o zi o sa le platim cu aceasi moneda. 
SALUTARI DE LA BRASOV CAMARAZILOR DIN TOATA TARA INSCRISI IN LMP!

facebook-profile-picture
Administrator
18 septembrie 2011 22:16

Iti multumesc Casian! Suntem condamnati sa o luam de la capat… din pacate… Suntem condamnati sa castigam pentru noi si pentru mai tinerii nostri camarazi… sa nu treaca prin „experienta” noastra.
O sa reusim, ai sa vezi!

facebook-profile-picture
Administrator
18 septembrie 2011 15:38

COMUNICAT
Conducerea Ligii Militarilor Profesionisti multumeste pentru felicitarile primite cu ocazia implinirii a unui an de la infintare.
Am primit telefoane de felicitare de la camarazi din Ineu-Arad, Turda, Campulung, Cluj, Botosani, Barlad, Focsani, Buzau, Brasov, Ploiesti, Craiova, Bucuresti etc
Trebuie sa muncim si sa luptam ca L.M.P.  sa mearga mai departe multi ani inainte cu ajutorul nostru si a Bunului Dumnezeu!
*
ONOARE SI PATRIE!

facebook-profile-picture
Administrator
18 septembrie 2011 16:55

Conducerea Ligii Militarilor Profesionisti doreste sa multumeasca camaradului nostru Duma Gheorghe din Ineu –  Arad, pentru donatia generoasa depusa in contul  ligii.
Avem Onoarea sa va Salutam domnule Duma! 
ONOARE SI PATRIE!

Duma Gh
Oaspete
Duma Gh
18 septembrie 2011 19:11

AM ONOAREA SA VA SALUT pe toti care ati facut dintr-un vis o realitate si dintr-o speranta o certitudine!
Sunt convins ca Liga Militarilor Profesionisti este si va fi una dintre cele mai puternice si democratice voci militare auzite in Romania si nu numai.
DUMNEZEU SA NE AJUTE! In ce ma priveste am fost si voi ramane alaturi de LMP in orice imprejurare si voi face tot ce-mi sta in putinta ca LMP sa-si atinga scopurile pentru care a fost creata.

LA MULTI ANI TUTUROR!
ONOARE SI PATRIE!

Isabel
Oaspete
Isabel
18 septembrie 2011 0:24

LA MULTI ANI SI PLINI DE IMPLINIRI ! Am incredere ca aceasta Liga va deschide un drum lung si victorios pentru cei peste 30.000 de sgv care asteapta de foarte mult timp implicarea in viata lor profesionala si personala a unor oameni care sa raspunda nevoilor si aspiratiilor lor.Va multumim tuturor celor care sunteti  alaturi de noi si care participati la implinirea idealurilor noastre.Sa avem viata lunga si onoranta!

honciuc valy
Oaspete
honciuc valy
17 septembrie 2011 19:34

La multi ani Ligii Militarilor Profesionisti pentru un an de la infiintare. Speram la cat mai multe realizari pentru fostii si actualii SGV-isti. Felicit inca o data LMP si sunt alaturi de voi. Luptam impreuna!
Bafta si sa fim uniti!

facebook-profile-picture
Administrator
19 septembrie 2011 1:48

Vali transmite te rog, salutari camarazilor nostri din Botosani!

marin
Oaspete
marin
17 septembrie 2011 18:29

LA MULTI ANI,tuturor militarilor profesionisti activi si in rezerva!

ENE
Oaspete
ENE
17 septembrie 2011 17:53

LA MULTI ANI L.M.P.!!!
PUTERE DE  MUNCA,MULT SUCCES IN CONTINUARE LA TOATE DEMERSURILE FACUTE  PENTRU INDEPLINIREA TUTUROR DREPTURILOR DE MILITARI,  CA VOR UNII SAU NU VOR SUNTEM MILITARI, SI AVEM SI DREPTURI NU NUMAI OBLIGATII                                                                      
CU RESPECT COSTI ENE

facebook-profile-picture
Administrator
19 septembrie 2011 1:50

Costele salutari craiovenilor tai! Stim ca sunteti alaturi de L.M.P.!

danutshark
Oaspete
danutshark
17 septembrie 2011 16:43

Multa sanatate ,fericire si noroc tuturor militarilor din L.M.P.!
LA MULTI ANI!
DANUT-M VICEPRESEDINTE L.M.P.

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
17 septembrie 2011 10:06

Tuturor membrilor Ligii Militarilor Profesionisti le urez multa sanatate si bucurii. La multi ani!

Lupu M -Administrator L.M.P

Vraja
Oaspete
Vraja
17 septembrie 2011 9:16

LA MULTI ANI LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!                                      
FRUMOS IMN, SI SA AVETI PUTERE DE A O DUCE PE CULMILE CELE MAI INALTE ACEASTA LIGA, SA DEVINA CAT MAI PUTERNICA!                              
LA MULTI ANI!

facebook-profile-picture
Administrator
18 septembrie 2011 8:47

IMNUL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI
*

TRAIASCA ROMANIA, TRAIASCA TRICOLORUL
*

Strofa întâi
*

Dacă ne-nfruntă munţi cu munţi ne vom bate,
Pentru lumina ţării şi pentru libertate,
Aici ne e cuvântul când îl avem de spus,
Decât slujirea ţării nimic nu-i mai presus.
Jurăm credinţă luptei oricât ar fi de grea,
Jurăm că pentru ţară şi viaţa ne-o vom da,
Jurăm să nu ne mintă nici clipa, nici vecia
Trăiască libertatea, trăiască românia,
Trăiască în fericite şi linişte poporul,
Trăiască românia trăiască tricolorul.
*

Strofa a doua
*

Dar ţara nu se face cu lasi cu apatrizi,
Iubirea nu te scuză când ochii îi închizi
Să curăţăm tot răul din viaţa româniei,
Că noi sîntem partidul şi ţara omeniei,
Nu creada hotii muncii că ei sînt mari şi tari,
Nou sântem patrioţii revoluţionari,
Avem contract pe viaţă cu visul şi cu glia,
Trăiască libertatea, trăiască românia,
Trăiască în fericite şi linişte poporul,
Trăiască românia trăiască tricolorul.
*

Strofa a treia
*

A noastră este ţara, o moştenim deplin,
Va trebui, întreagă, s-o dăm celor ce vin,
La cei născuţi şi astăzi şi mâine şi poimâine,
Nici păine fară muncă, nici muncă fără pâine,
Nici călăreţi pe aer, nici cai fără călări,
Nici ţară fără lume, nici lume fără ţări,
Să crească-n lume pacea, dreptatea, bucuria,
Trăiască libertatea, trăiască românia,
Trăiască în fericite şi linişte poporul,
Trăiască românia trăiască tricolorul.
*

Strofa a patra
*

Trăiască municitorii, tăranii, cărturarii,
Trăiască demnitatea cea fără de avarii,
Dacă renunţi la luptă n-ai ce să mai aştepţi,
Nimica nu se face-n poziţie de drepţi,
Să facem românia prin toţi şi pentru toţi,
Un teritoriu liber de orice prejudecăţi,
Să fie al nostru dreptul şi a noastră datoria,
Trăiască libertatea, trăiască românia,

Traiasca in fericire si liniste poporul,
Trăiască românia trăiască tricolorul.
*

Strofa a cincea
*

Jurăm din milioane de inimi şi destine,
Din orice fel de sânge ne murmură în vine,
Jurăm bătrân şi tânăr, femeie şi bărbat,
Credinţă româniei, necondiţionat,
Că ţara-i bogăţia ce vejnic ne rămâne,
Şi glasul ei ce îndeamă deşteaptă-te române,
Nu ne-nspăimântă nimeni cu forţa sau cu sila,
Trăiască libertatea, trăiască românia,
Traiasca in fericire si liniste poporul,
Trăiască românia trăiască tricolorul.
*

Strofa a şasea
*

Sîntem de e nevoie, o ţară de soldaţi,
Sîntem de e nevoie, un lanţ de munţi Carpaţi,
Durerea tări noaste facută-i să ne doară,
Ne place libertatea ca oameni şi ca ţară,
Şi soarele dreptăţii să lumineze sfânt,
O ţară în roşu, galben şi albastru pe pământ,
Acesta-i viaţa noastră, aceasta ni-i tăria,
Trăiască libertatea, trăiască românia,
Trăiască în fericite şi linişte poporul,
Trăiască românia trăiască trïcolorul.
*
*
Versuri: Adrian Paunescu
*
Muzica: Nicu Alifantis

facebook-profile-picture
Administrator
18 septembrie 2011 8:48

Ne bucuram foarte mult ca va place IMNUL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!

ONOARE SI PATRIE!

soare27
Oaspete
soare27
17 septembrie 2011 7:51

La multi ani Ligii Militarilor Profesionisti,tuturor membrilor si la mai multe realizari pe viitor!

bambibi
Oaspete
bambibi
16 septembrie 2011 23:32

LA MULTI ANI DRAGI CAMARAZI. VA UREZ MULTA SANATATE SI INPLINIREA TUTUROR DORINTELOR ALATURI DE CEI DRAGI. INPREUNA VOM REUSI.

facebook-profile-picture
Administrator
16 septembrie 2011 22:54

Acum in prag de sarbatoare vreau sa urez tuturor membrilor Ligii Militarilor Profesionisti multa sanatate, impliniri profesionale si bucurii alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI DRAGI CAMARAZI!!
*
Dan A. – Prim-vicepresedinte L.M.P.

danimar
Oaspete
danimar
16 septembrie 2011 22:08

Traiasca Romania! Traiasca Tricolorul! frumos imn! 
Traiasca liga militarilor profesionisti!
LA MULTI ANI CU SANATATE CU IMPLINIRI SI REALIZARI IMPORTANTE PENTRU MILITARII PROFESIONISTI!

marcus
Oaspete
marcus
16 septembrie 2011 22:03

LA MULTI ANI LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!
CEA MAI TARE ASOCIATIE MILITARA A GRADATILOR VOLUNTARI DIN ROMANIA!

aurica75
Oaspete
aurica75
16 septembrie 2011 22:01

La multi ani baieti! mergem inainte!

GHIURI MAX
Oaspete
GHIURI MAX
16 septembrie 2011 20:55

LA MULȚII ANI

wpDiscuz