miercuri 19 ian 2022

SPONSORI OFICIALI

SOS PENTRU CAPORALUL NEAGU MARIUS DANIEL

15922253_1478744480-3036

La numai 35 de ani, Neagu Marius Daniel se luptă pentru viață. Tânărul a fost diagnosticat cu o boală rară și foarte gravă: Mielom multiplu.
.

„Am descoperit această boala în luna februarie 2016 în urma unor dureri foarte mari de spate la coloana vertebrală după efectuarea analizelor medicale și a examenelor tip RMN. Doctorii ne-au spus că are multiple tumori osoase însă cea mai avansată este o tumoare de pe coloana vertebrală ,mai exact vertebra T9. A fost supus unei intervenții chirurgicale unde i s-a extirpat acea tumoră și s-a făcut reconstrucție de vertebră și fixare cu 3 șuruburi din titan. În luna martie a fost transferat la un alt spital în România, în secția de Hematologie și transplant medular. Până în prezent fratele meu a efectuat toate tratamentele disponibile gratuit în Romania. În luna august a efectuat un autotransplant de cellule stem, însă rezultatele nu au fost unele favorabile și boala a revenit foarte agresiv la mai puțin de 100 de zile după transplant. Medicul curant ne-a recomandat să mergem pe varianta a doua de tratament ce constă în tratament cu Revlimid (Lenalidomide)25mg și Kyprolis (Carfilzomib) 60mg. Aceste medicamente nu sunt disponibile în România.
Vă rugăm din suflet dacă ne puteți ajuta urgent pentru a obtine fonduri pentru achiziționarea acestor medicamente, sau dacă ne puteti ajuta prin donarea lor. Există și varianta ca fratele meu să fie trimis să faca acest tratament într-o clinica din Europa sau America însa eu și familia mea nu avem posibilitatea financiară de a merge cu fratele la tratament într-o alta țară. În acest moment este internat la Spitalul Clinic Fundeni din București. Avem nevoie urgentă de ajutor !”
este apelul disperat lansat pe facebook și în rețelele de socializare de Laurențiu Neagu, fratele lui Marius Neagu.
.
CLICK aici pentru DONAȚII: https://www.gofundme.com/help-daniel-fight-multiple-myeloma/donate
.
Sau în conturile următoare:

Pentru lei: RO78INGB0000999900828760
Pentru euro: RO78INGB0000999905713389

DRAGI CAMARAZI, IL PUTEM AJUTA PE COLEGUL NOSTRU, FIECARE CU O SUMA MAI MICA SAU MAI MARE DE BANI!  SA DAM DOVADA DE UNITATE!  UNITI IL PUTEM SALVA!!!
.
sursa: http://ziarulzona.ro/ajuta-l-pe-marius-sa-traiasca/

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
dinu marian
Oaspete
dinu marian
16 noiembrie 2016 17:21

Dragi camarazi hai sa ne unim sa il ajutam pe acest baiat. Dumnezeu sa il ajute.

wpDiscuz