sâmbătă 04 dec 2021

SPONSORI OFICIALI

SA NU UITAM PENTRU CE LUPTAM…PENTRU COPIII NOSTRI – Apel umanitar !

fotografie851j

Ca militari, am jurat sa ne aparam tara, ca parinti, avem datoria morala sa ne ingrijim de viitorul copiilor nostrii, dar sunt momente cand parintii sunt coplesiti de provocarile sortii. Un suflet de copil ne cere ajutorul, noua, celor ce am jurat credinta. Ibram Sever, la cei 6 anisori ai lui,biologici, dar 1 ca dezvoltare mentala, nu isi doreste in sufletul sau mic si nevinovat decat un singur lucru: sa poata vedea zambetul de pe fata parintilor sai, umbriti acum de lacrimi. Lumea sa e mica si intunecata, necunoscand chipul parintilor sai. Tatal sau, a privit si priveste Afganistanul ca o posibila salvare pentru copilul sau, riscandu-si viata ca Sever sa traiasca, privind moartea ca sa dea o sansa vietii. Camarazi, trebuie sa facem lucrul pe care il stim cel mai bine: sa luptam. Sa dam vietii o sansa.
Cei care pot da o mana de ajutor sunt rugati sa ne contacteze.
Vezi documente
Cont donatii deschis la Banca Raiffeeisen , RO66RZBR0000060001908941, pe numele IBRAM ERDIN.

Persoana de contact: Vasile Sabin –  o766683418  sau 0743842327

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
un civil
Oaspete
un civil
16 august 2011 18:30

o intrebare se poate pune dona bani in acest cont si din strainatate??? astept un rasp al dumneavoastra ..multumesc…sper ca acestcopil sa poata fi ajutat si sa se recupereze

facebook-profile-picture
Administrator
16 august 2011 18:57

Da! se poate, contactati Vasile Sabin telefonic. 
Va multumim!

facebook-profile-picture
Administrator
21 iulie 2011 17:13


ANUNT IMPORTANT!
*
IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI
*
TOTI MEMBRI LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI SUNT RUGATI SA CONTACTEZE ADMINISTRATORUL L.M.P. LUPU MUGUREL, PENTRU A-SI RIDICA INSIGNA CU INSEMNELE LIGII.
MEMBRILOR L.M.P. DIN TARA LI SE VA TRIMITE PRIN POSTA.
INSIGNELE L.M.P. SUNT GRATUITE!
MULTUMIM OANEI NUTA PENTRU SPRIJINUL ACORDAT.
*
TOTI MEMBRII LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI SUNT RUGATI SA CONTACTEZE CONDUCEREA L.M.P. PENTRU A DA DOUA FOTOGRAFII TIP LEGITIMATIE.
O FOTOGRAFIE SE ATASEAZA LA CEREREA DE INSCRIERE A FIECARUI MEMBRU, CERERE CE SE AFLA IN BAZA DE DATE A L.M.P.
A DOUA FOTOGRAFIE PENTRU LEGITIMATIA DE MEMBRU AL LIGII.
*
MEMBRII LIGII CARE NU SUNT DIN CONSTANTA POT TRIMITE POZELE INTR-UN PLIC PE ADRESA LIGII,
CONSTANTA – STR. ANDREI MURESAN NR. 28 , COD  900338
*
LEGITIMATIILE SUNT GRATUITE!

MULTUMIRI SPECIALE DOAMNEI MIHAELA POPA PENTRU SPRIJINUL ACORDAT!
VA MULTUMIM!
*
CONSILIUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

crin
Oaspete
crin
16 iulie 2011 11:16

Trebuie sa ajutam acest copil. Fac si eu apel la toti militarii care intra pe acest site, sa depuna cat ii lasa inima. Putem sa ne lipsim de un 10-20 de lei din solda si sa ajutam aceasta familie a unui camarad de la bat. 341 „Rechinii Albi”.

florin66
Oaspete
florin66
11 iulie 2011 22:15

toti parintii sunt fericiti cind copiii nostri sunt bine, si sper ca si camaradul nostru sa fie fericit intr-o zi cu ajutorul lui Dumnezeu si al nostru al tuturor.
Cu stima

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
10 iulie 2011 10:03

Va rugam ca pe data de 15 sa depunem o suma cat de mica pentru acest suflet nevinovat,stim este greu pentru fiecare dintre noi,ma refer la situatia financiara, dar cred ca o suma cat de mica ar fi ea va ajuta ca acest copil sa fie mai bine ,sa fie sanatos.
Cu respect Mugurel Lupu
              Administrator L.M.P

florica
Oaspete
florica
10 iulie 2011 9:42

Pentru ajutorarea acestui copil propun ca fiecare in unitatea lui sa le spuna si celorlalti colegi care nu stiu si pe data de 15 sau 16 sa se faca colecte si sa se depuna banii in contul de mai sus. Vorba unui coleg de pe acest site: „daca noi militarii nu ne ajutam intre noi, atunci…” Haideti sa dam o mana de ajutor.

vaseas
Oaspete
vaseas
8 iulie 2011 22:33

Cate odata banii nu aduc fericirea dar acum o poate aduce penru acest copil?

facebook-profile-picture
Administrator
10 iulie 2011 23:51

Fericirea… nu stiu… poate vindecarea… cu ajutorul nostru si a Bunului Dumnezeu…

florin
Oaspete
florin
11 iulie 2011 15:25

Ba da si fericire … pentru ca un copil sanatos e un copil FERICIT.

facebook-profile-picture
Administrator
11 iulie 2011 15:29

Da, ai dreptate Florine!!!

danutshark
Oaspete
danutshark
8 iulie 2011 20:58

Cu domnul Ibram (Babai pt.colegi)am fost in misiune in Irak,am dormit in aceeasi camera si pot spune ca pe langa problemele legate de baiat el este un om minunat.Haideti sa facem un front comun impreuna pentru a-l ajuta sa treaca peste aceste probleme.Cu toti stim ca ne este greu in viata de zi cu zi dar totusi poate gasim din putinul pe care-l avem sa facem o viata mai fericita.
Daca noi militarii nu ne ajutam pe noi atunci cine?
Liga militarilor profesionisti se va implica foarte mult in acest caz.
Vom face tot ce putem pentru a reusi sa aducem fericire pe chipul gingas al acestui baiat.
Va multumesc pentru ceea ce sper ca ve-ti face.
DANUT-M Vicepresedinte L.M.P.

Gabriel Merlan. LMP.
Oaspete
Gabriel Merlan. LMP.
10 iulie 2011 12:41

Danut ,trebuie sa mai amintim celor care ne viziteaza situl , ca noi miltarii romani  si in teatrele de operatii, pe plan international, suntem recunoscuti si catalogati ca fiind „foarte inimosi”.Sper din tot sufletul sa raspundem cat mai multi la acest apel, la ajutorarea acestui copil ,indeosebi ca este copilul unui camarad . Cum spuneam altadata „macar noi militarii, intre noi sa ne ajutam” de la societatea civila nu prea trag nadejde.Gabriel Merlan

Zabul
Oaspete
Zabul
8 iulie 2011 20:43

Cred ca fiecare din noi  ne putem lipsi de 10 lei sau de un pachet de tigari, in incercarea ce a aduce un zambet pe fata unui copil. Sa nu uitam ca suntem oameni…sa nu ne ascundem in spatele scuzelor….toti avem nevoie de ajutor in viata, si e bine sa stim ca cineva are grija si de noi.

Gabriel Merlan LMP.
Oaspete
Gabriel Merlan LMP.
8 iulie 2011 20:38

O Doamne !   atat de mic si in suferinta ?
E corect sa-l ajutam , efortul nostru nu este mare, sigur nu vom simti dar el si parintii lui vor contabiliza fiecare leu primit de la noi ,se apropie ziua de solda sa nu-l uitam.
Daca avem suflet ,e bine sa-i ajutam !!  suntem parinti si stim ce inseamna „bucuria „unui copil.
Privitor la acest caz ,e bine de memorat, sa ne organizam si sa constituim un fond de ajutorare in situatii speciale ,suntem multi SGV  si am putea face lucruri minunate contribuind la un asemenea fond.

facebook-profile-picture
Administrator
8 iulie 2011 18:21

Dragi camarazi!

Stim cu totii ca in prezent viata este foarte grea…  multi dintre noi avem rate, greutati, obligatii, copii la gradinite, scoli, licee sau facultati.
Dar un camarad de-al nostru care face parte din batalionul 341 infanterie Topraisar, „Rechini Albi”, are mari probleme cu copilul sau,  foarte bolnav cu handicap grav inca de la nastere…
Sa incercam cu posibilitatile noastre sa ajutam familia camaradului nostru ca acest copil sa poata fi consultat sa i se dea un diagnostic si sa poata fi tratat la o clinica de specialitate din strainatate.

Fac apel la toti cei care acceseaza acest site al Ligii Militarilor Profesionisti, civili sau militari…
Fac apel si la cei care nu fac parte, sau care fac parte din L.M.P.!

Hai sa dam o sansa vietii acestui copil…
Hai sa reincercam sa redam zambetul pe buze acestor parinti, care de 6 ani nu stiu ce inseamna bucuria…

In 1992 fetita mea se nastea cu mainile paralizate… nu s-a stiut de ce…? Poate Cernobalul… cine stie… Vreau sa va spun ca singur m-am chinuit si nu am avut sprijin de la nimeni… operatii, recuperari… spitale din Bucuresti… clinici de recuperare… a fost foarte greu… bani foarte multi da-ti la doctori… lucram dupa orele de program intr-un service particular pana la 12 noaptea…
In prezent fata mea este recuperata 95% si a luat bacalaureatul cu medie foarte mare fara a fi meditata niciun minut. Si sunt mandru de asta!

Stiind prin ce-am trecut, doresc ca nimeni sa nu mai treaca prin greutatile vietii fara a fi ajutat de semenii lui de camarazii lui! 

Sa incercam sa ajutam astfel incat,  camaradului nostru sa se mandreasca cu Sever cand va fi mare!

Speram  cu ajutorul dumneavoastra si a Bunului Dumnezeu sa incercam sa participam la insanatosirea acestui copil nevinovat…

Va multumesc!

Danut Albu – Prim-vicepresedinte al Ligii Militarilor Profesionisti

Zabul
Oaspete
Zabul
8 iulie 2011 17:35

Am avut si eu probleme la nastere cu micutul meu, si nu m-a ajutat decat Dumnezeu. Si am simtit atunci ce inseamna de unul singur sa incerci sa razbati prin umbra. Voi face tot ce pot sa ajut acest camarad, ca si cum copilul sau ar fi al meu.

wpDiscuz