luni 08 mar 2021

SPONSORI OFICIALI

31 DECEMBRIE 2011: BILANȚUL LIGII MILITARILOR PROFESIONIȘTI

sigla - Copy

În prag de an nou, Consiliul Director  se prezintă  în fața tuturor, spre a arăta ce a făcut Liga Militarilor Profesioniști pentru promovarea imaginii și intereselor militarilor profesioniști, pentru îndeplinirea obiectivelor înscrise în statut.

Avem datoria de a ne prezenta așa cum suntem, pentru a nu lăsa uitarea să se aștearnă peste memoria colectivă.

Am plecat pe acest drum în ianuarie 2010 când, un grup de constănțeni și doi brașoveni, susținuți de colegi din țară, a bătut la ușa Parlamentului României, fiind primiți în audiență la Comisia de Apărare. La scurt timp, în februarie același an, ne-a fost deschisă ușa Ministerului Apărării. Am susținut necesitatea modificării Legii 384, prin mărirea limitei de vârstă la militarii profesioniști de la 40 la 45 de ani și acordarea altor drepturi, inclusiv reincadrarea celor iesiti din sistem la 40 de ani. Demersul nostru legal s-a bucurat de atenție, astfel că Legea 384 a fost complectată prin Legea 51/2010.

Am înțeles atunci că avem un partener real de discuții în persoana ministrului Gabriel Oprea și ne-am bucurat că parlamentarii români au pus mai presus de interese politice interesul pentru soarta militarilor și a Armatei Române.

Atunci am hotărât să ne constituim ca Liga Militarilor Profesioniști, demersurile legale fiind începute în mai 2010 și finalizate cu succes în septembrie 2010, prin hotărârea instanței. Dacă data de 17 septembrie este marcată ca ziua înfințării LMP, data de 30 octombrie 2010 este ziua în care site-ul nostru a devenit operațional.

În noiembrie 2010, LMP a cinstit memoria eroului aviator Horia Agarici, cel care în al doilea război mondial, împreună cu camarazii din Escadrila 57 Mamaia, a apărat litoralul românesc și Constanța de bombardierele si avioanelor de vanatoare sovietice, dar și a eroului Ionel Gheorghiță Drăgușanu, camaradul nostru căzut la datorie în Afganistan.

Am început anul 2011 cu întâlnirea oficială din 15 ianuarie, dintre LMP și LMMM, un bun prilej pentru noi de a beneficia de experiența și sfaturile maiștrilor militari de marina.

Colaborarea cu Ministerul Apărării a continuat cu primirea delegației LMP în audiență la domnul secretar de stat Vasile Ozunu ( 1 aprilie 2011) și cu înaintarea Raportului LMP către domnul ministru Gabriel Oprea. Al doilea  Raport al LMP către domnul ministru Gabriel Oprea, redactat de al doilea jurist al ligii, camaradul nostru de la Cluj, Gabi Merlan, căruia îi mulțumim, a fost înaintat prin intermediul consilierului pe probleme de SGV din minister. Prin aceste rapoarte, Liga Militarilor Profesioniști a susținut mărirea limitei de vârstă de la 45 la 50 de ani și aplicarea grupelor de muncă în condiții speciale, similar cadrelor militare, precum și adoptarea denumirii de gradați profesioniști.

Au urmat alte întâlniri oficiale cu Liga Maistrilor Militari de Marina și Liga Ofiterilor din Marina Militara, dar și participarea, alături de aceste două asociații profesionale, la Cupa Flotei 2011.

La 19 iunie 2011, reprezentanții LMP au organizat, alături de soția îndurerată, oficierea parastasului de 5 ani al lui Ionel Gheorghiță Drăgușanu.

Așa cum v-am obișnuit, adunările generale și ședințele Consiliului Director sunt permanent prezentate pe site-ul ligii, din dorința de a informa prompt și cu transparență asupra activităților LMP. Trebuie să aducem mulțumiri vicepreședintelui Louis Edmond Baltă, în a cărui casă a funcționat sediul ligii și care s-a implicat direct în organizarea întâlnirilor de la Complexul Muzeal Delfinariu.

Diversificarea activităților LMP a adus alături de noi, ca membri de onoare, personalități marcante ale vieții publice: Constantin Cumpănă, ziarist și publicist; Adrian Enache, interpret de muzică ușoară; Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla; Nicolae Furdui Iancu, reprezentant de marcă al folclorului românesc. Momentul decernării plachetei și diplomei de membru de onoare, în cadrul spectacolului omagial organizat la Sala Palatului din București, în 18 noiembrie 2011, este onorant pentru LMP, liga fiind reprezentată de Oana Nuță, alături de care s-a aflat Dinu Nedelcu. Suntem onorați să avem alături de noi, ca membri de onoare ai LMP, aceste personalități ale vieții publice românești!

A urmat participarea reprezentanților LMP la lansarea de carte a domnului Constantin Cumpănă, organizată la Biblioteca Județeană Constanța, dar și organizarea vizitei membrilor LMP la Muzeul Marinei Române din Constanța, activitate organizată de Consiliul Director.

În alt capăt de țară, la Craiova, LMP a cinstit memoria camarazilor dispăruți în accidentul de la Cincu, militari ai Batalionului 26 Infanterie ,,Neagoe Basarab”.

Tot la Craiova, a venit Moș Nicolae la LMP, acțiune desfășurată cu complicitatea col. Dan Ionescu și cu susținerea materială a domnului Marian Nicola, copii fam. Costea și Antonie primind daruri din partea LMP.

Dovedind seriozitate și profesionalism, LMP dezvoltă o bună relație de colaborare cu domnul Contraamiral de Flotilă Tiberiu Frățilă, cu întreaga Direcție Informare și Relații Publice, colaborare materializată prin o serie de interviuri cu ofițeri aflați la comanda unor importante unități, în rândul cărora suntem mândri că ne desfășuram activitatea. Mulțumim pe această cale domnului Contraamiral de Flotilă Tiberiu Frățilă, asigurându-l de aceeași bună colaborare și pe viitor.

Începând cu luna noiembrie 2011, LMP își desfășoară activitatea în cadrul Cercului Militar Constanța, alături de celelalte ligi militare cu tradiție în Armata Română.

Vizita reprezentanților LMP la bordul Fregatei ,,Regele Ferdinand” este o altă activitate cu care ne mândrim.

Sfârșitul de an l-a adus pe Moș Crăciun cu daruri la militarii profesioniști din România. Senatul României, cameră decizională, a votat legea de modificare a statutului SGV, imtroducând prevederi noi, importante: mărirea limitei de vârstă la 50 de ani, aplicarea grupelor de muncă și modificarea denumirii din SGV  în SGP, adică recunoașterea statutului nostru de militari profesioniști.

Se cuvine să aducem mulțumiri speciale președinților de onoare ai LMP, domnii George Scutaru și Alexandru Cordoș, pentru susținerea intereselor militarilor profesioniști!

Gândul nostru bun se îndreaptă către toți membri Comisiei de Apărare, dar și către parlamentarii români, mulțumindu-le pentru modul în care au votat!

Aducem calde mulțumiri domnului Gabriel Oprea, ministrul care a demonstrat și demonstrează că toate eforturile și demersurile sale sunt îndreptate către oamenii pe care îi are sub comandă și pe care îi reprezintă, asigurându-l de respectul și recunoștința noastră!

Nu în ultimul rând, mulțumim tuturor membrilor LMP, fără a căror implicare și susținere nimic din ceea ce ne-am propus și ne propunem nu ar fi posibil!

LA MULȚI ANI!

 

ONOARE ȘI PATRIE!

 

CONSILIUL DIRECTOR LMP

Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
facebook-profile-picture
Administrator
19 ianuarie 2012 21:53

2%
PENTRU LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI

*
NU PIERDE NICIO CLIPA!
“TOTI PENTRU UNUL, 2% PENTRU TOTI”

 

 

 

 

 

CONTRIBUIE LA FONDUL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!
DESCARCA DE PE SITE-UL L.M.P. FORMULARUL, COMPLETEAZA-L SI DEPUNE-L LA ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE TERITORIALE PANA LA 15 MAI 2012!
*
LEGEA 571/2003 DIN CODUL FISCAL PERMITE DIRECTIONAREA A 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT UNEI ORGANIZATII NON-GUVERNAMENTALE, NON-PROFIT.
DACA MILITARII NU OPTEAZA PENTRU ACEASTA ALTERNATIVA, BANII SE DUC AUTOMAT LA STAT!

*
DATELE: 
COD DE IDENTIFICARE FISCALA: 27535960
IBAN RO50RNCB0817118580560001
*
DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT PLATIT STATULUI PE ANUL 2011 CATRE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
CAMARAZI!
IMPREUNA VOM REUSI!!
FITI ALATURI DE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
CONSILILUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

EUGEN
Oaspete
EUGEN
18 februarie 2012 14:58

Felicitari lmp-ului pentru bilantul ligii 2011! Impreuna cu camarazii mei am adunat formularele de 2% pentru liga militarilor profesionisti! Baietii din lmp merita acest efort al nostru.
Cu respect, E.C.

Bebe
Oaspete
Bebe
18 ianuarie 2012 8:00

Felicitari LMP !!!
A fost o surpriza deosebita sa descopar site-ul si sa aflu ca existati. Imi place ceea ce faceti si cat de curand voi depune si eu cererea de adeziune. Sper sa primiti si o catana batrana.
Am onoarea sa va salut !

facebook-profile-picture
Administrator
18 ianuarie 2012 10:25

Esti binevenit in randurile noastre! I-a legatura cu mine. Nr. de telefon il gasesti la „contact”.
Danut ALBU – L.M.P.

Dumitru
Oaspete
Dumitru
13 ianuarie 2012 22:00

Baieti, haideti sa fim solidari cu camarazii nostri, pompierii militari de la SMURD. Da-ti „like” pe facebook, astfel incat sa salvam SMURDUL-ul!
Sa spunem un nu hotarat privatizarii SMURDULUI.

gorun
Oaspete
gorun
14 ianuarie 2012 8:33

Am un mare respect pentru omul Oprea, dar anul acesta in noiembrie nu voi fi alaturi de cei care mi-au taiat salariu si m-au facut sa traiesc mult sub nivelul de trai decent. Un coleg a semnalat pe acest site, daca cineva se uita pe un fluturas al unui sgp? se poate trai cu acel salariu? altei categorii de personal din armata li se maresc salariile. Este normal sa fie asa?

stoica
Oaspete
stoica
14 ianuarie 2012 6:59

Raed Arafat este mai roman ca alti romani.

dan
Oaspete
dan
11 ianuarie 2012 15:35

multumim pt noul statut al sgp-ilor
  intrebare: vor avea sgp-ii dreptul la bani de haine din 2012?

facebook-profile-picture
Administrator
18 ianuarie 2012 10:30

Nu se dau bani SGP-ilor pentru tinuta de instructie. Bani se dau doar pe tinuta de oras. Tinuta de oras au primit doar militarii ( gradatii profesionisti )din regimentul de garda, Bucuresti.
Ca sa primesti bani de tinuta, trebuie sa primesti intai tinuta de oras, sa ti se faca o fisa de echipare si numai dupa un an beneficiezi de acest drept.
Dan ALBU – L.M.P.

Gabriel Merlan LMP
Oaspete
Gabriel Merlan LMP
10 ianuarie 2012 10:37

După un an de activitate, acum la ziua scadenţei şi afişarea pe tapet a rezutatelor se vede clar ca s-a muncit, însă trebuie să se reţină că la buchetul acestor realizări au contribuit doar un grup de oameni, în timp ce alţii au stat pe tuşă şi au  cules  foloasele.
Pe viitor af fi bine să fim mai mulţi oameni implicaţi în aceasta ligă, având în vedere că suntem atâţia caporali, este nevoie de activitate-unitate-disciplină, pentru a avea mai mult succes.
Avem nevoie negreşit de cei 2%,avem cheltuieli lunare si atâtea activităţi în plan dar fără bani nu putem desfăşura mai nimic deşi ar fi păcat.
Dacă vom fi mai mulţi membri activi, cu cotizaţiile la zi şi cu implicare în proiectele ligii vă garantez că am putea desfăşura activităţi frumoase care ne-ar face cinste că suntem militari, având ca model Liga Maiştrilor Militari de Marina şi Liga Ofiţerilor din Marina Militara. Mărturisesc, sunt mândru de realizările noastre, de activitatea şi personalitatea
Ligii Militarilor Profesionişti.
Cu respect Gabriel Merlan.

mihai neagu
Oaspete
mihai neagu
16 februarie 2012 21:52

Respect pentru Liga militarilor profesionisti!

FlorinSuteu
Oaspete
FlorinSuteu
9 ianuarie 2012 22:13

Camarazi, Liga Militarilor Profesionisti a luptat, lupta si va lupta pentru promovarea imaginii si interesele militarilor profesionisti.  Ca argument, va invit sa cititi bilantul Ligii Militare Profestionisti din 31 decembrie 2011. Deci haideti sa ne ajutam singuri, sa ne mentinem prin directionarea celor 2% din impozitele pe venitul din 2011 catre Liga Militarilor Profesionisti. Cu aceasta ocazie, L.M.P.-istii din Focsani saluta toti membrii Ligii Militarilor Profesionisti din Romania.

Cu respect,
Membru in Consiliul Director,
Florin Suteu.

Dumitru Mihailescu
Oaspete
Dumitru Mihailescu
7 ianuarie 2012 17:21

O asociație tânără, dar cu rezultate remarcabile. Felicitări!

facebook-profile-picture
Administrator
9 ianuarie 2012 21:58

Multumim domnule Mihailescu pentru aprecieri!
Traiasca prietenia dintre Liga Maistrilor Militari de Marina si Liga Militarilor Profesionisti!
ONOARE SI PATRIE!
Danut ALBU – Prim-vicepresedinte L.M.P.

facebook-profile-picture
Administrator
7 ianuarie 2012 16:27

2%
PENTRU LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI

*
NU PIERDE NICIO CLIPA!
“TOTI PENTRU UNUL, 2% PENTRU TOTI”

 

CONTRIBUIE LA FONDUL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!
DESCARCA DE PE SITE-UL L.M.P. FORMULARUL, COMPLETEAZA-L SI DEPUNE-L LA ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE TERITORIALE PANA LA 15 MAI 2012!
*
DATELE: 
COD DE IDENTIFICARE FISCALA: 27535960
IBAN RO50RNCB0817118580560001
*
DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT PLATIT STATULUI PE ANUL 2011 CATRE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
CAMARAZI!
IMPREUNA VOM REUSI!!
*
CONSILILUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

mihai neagu
Oaspete
mihai neagu
16 februarie 2012 21:54

Am strans pentru LMP, impreuna cu colegii mei aproape 50 de buc

bocanciu
Oaspete
bocanciu
9 ianuarie 2012 19:35

Impreuna cu colegii mei, vrem sa directionam cei 2% din impozitul pe venitul din 2011, ligii militarilor profesionisti, din respect pentru ceea ce ati facut pentru noi, militarii angajati. Cum trebuie sa procedam?

facebook-profile-picture
Administrator
9 ianuarie 2012 21:40

Simplu! descarcati formularul de pe site-ul L.M.P.
Completati-le, strangeti-le si unul singur le poate depune la Administratia Financiara Publica Teritoriala pana la 15 mai 2012.
Copiile formularelor trebuiesc puse in plic si trimise Ligii Militarilor Profesionisti pe adresa sediului ligii.
Danut ALBU – L.M.P.

facebook-profile-picture
Administrator
7 ianuarie 2012 15:35

LA MULTI ANI!


LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI UREAZA TUTUROR CAMARAZILOR, CAMARADELOR DIN ARMATA ROMANA CARE AZI ISI SARBATORESC ZIUA DE NUME, MULTA SANATATE, IMPLINIRI, REALIZARI PERSONALE SI PROFESIONALE SI BUCURII ALATURI DE FAMILII!
LA MULTI ANI IONILOR!!
LA MULTI ANI IOANELOR!!
*
CONSILIUL DIRECTOR AL L.M.P.

facebook-profile-picture
Administrator
7 ianuarie 2012 15:50

LA MULTI ANI JURISTULUI LIGII, COL (r) TESA IOAN!
– NEA IOANE SANATATE SI SA FI MEREU ALATURI DE NOI!
*
LA MULTI ANI PURTATORULUI DE CUVANT SI REPORTERULUI LIGII, OANEI NUTA!
– OANA, SANATATE SI PUTERE DE MUNCA ALATURI DE L.M.P.!
*
LA MULTI ANI ADMINISTRATORULUI SITE-ULUI L.M.P., HADAREAN IOAN GABRIEL!
– IOANE, MULTA SANATATE SI SA REVII ALATURI DE NOI IN SISTEM! 
*
LA MULTI ANI TUTUROR L.M.P.-ISTILOR CARE AZI SARBATORESC ZIUA DE NUME!

Hank
Oaspete
5 ianuarie 2012 12:28

Whveoer wrote this, you know how to make a good article.

enache val
Oaspete
enache val
4 ianuarie 2012 22:02

Impresionant bilantul lmp. Impresionant imnul lmp. Va suntem recunoscatori pentru rapoarte, pentru tot ce ati facut. Ce ne facem daca ne impoziteaza norma de hrana cu 16%?

facebook-profile-picture
Administrator
6 ianuarie 2012 19:46

Va exista un artificiu,  si nu se va lua din bani, nimeni nu pierde la salariu. Se va anunta in toate unitatile.

Edi H
Oaspete
Edi H
4 ianuarie 2012 21:55

Baieti jos palaria! meritati tot respectul nostru. Ca profesionisti vom intra in liga profesionistilor. Onoare si patrie!

florin66
Oaspete
florin66
4 ianuarie 2012 21:33

Este un bilant de care oricine ar fi mindru .Am pornit la acest drum convinsi ca prin unitate vom reusi sa ne indeplinim idealurile, lucru care se vede in bilantul prezentat mai sus.Multumim tuturor celor care de-a lungul timpului s-au implicat in rezolvarea problemelor militarilor profesionisti .
Cu stima

Florin Gabriel Cocus
Vicepresedinte L.M.P.

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
3 ianuarie 2012 17:24

Tot ceea ce am intreprins pana acum a fost in slujba gradatilor profesionisti din toata tara. De cand ne-am infintat ca liga, telul nostru a fost imbunatatirea statutului SGP. 
Si am reusit! am fost sprijiniti de Presedintii nostri de onoare, domnii George Scutaru si Alexandru Cordos si mai ales de Dinu Nedelcu, consilierul domnului Ministru Gabriel Oprea. Un ministru care a inteles ca si noi „coloana vertebrala a Armatei Romane”, trebuie sa fim ajutati si sa beneficiem si noi de grupe de munca in conditii speciale/deosebite similare cadrelor militare aplicate retroactiv din 1990. 
S-a ridicat limita de varsta la 50 de ani si ni s-a schimbat denumirea din „voluntari” in „profesionisti”.
Toate acestea au fost propuse de noi, cei din conducerea ligii in rapoartele noastre trimise Ministrului Apararii, domnului Gabriel Oprea.
LA MULTI ANI!
Lupu Mugurel – Administrator L.M.P.

Beny
Oaspete
Beny
3 ianuarie 2012 16:41

Asteptam luna aceasta adunarea generala, sa ne intalnim si sa sarbatorim.
LA MULTI ANI LMP!
Costel O – LMP

anton
Oaspete
anton
3 ianuarie 2012 16:48

Unde organizati adunarea generala? la Casa Armatei sau la Delfinariu?

Lupu Mugurel
Oaspete
Lupu Mugurel
3 ianuarie 2012 17:12

Vom anunta in timp util pe site-ul L.M.P.
Lupu Mugurel – administrator L.M.P.

Grigoriu
Oaspete
Grigoriu
3 ianuarie 2012 16:29

suntem lmp-isti si ne mandrim cu liga noastra, asociatie militara a tuturor soldatilor si gradatilor profesionisti din toata armata. La multi ani LMP!
Grigoriu – LMP

ionion
Oaspete
ionion
3 ianuarie 2012 16:19

Inaltator imnul LMP, cine asculta cu atentie versurile poate observa ca se potriveste foarte bine cu noi SGP-istii. Foarte bine realizat video-clipul ce arata munca colegilor din LMP. Am sa intru si eu impreuna cu cativa colegi in aceasta liga a noastra. Ne-ati convins. La multi ani ligii militarilor profesionisti.

cetaceul
Oaspete
cetaceul
3 ianuarie 2012 14:00

In noul an 2012, ne von face datoria de militari, la fel de bine cum ne-am facut-o pana acum si vom fi in continuare alaturi de aceasta frumoasa familie – LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI.
La multi ani tuturor camarazilor nostri!
Mircea Cavadia _ F-221  –  membru in Consiliul Director LMP

neagu
Oaspete
neagu
3 ianuarie 2012 13:54

Multumim LMP-ului ca exista si pentru tot ceea ce au facut pentru aceasta categorie de militari din armata romana, SGP. La multi ani dragi colegi!
Sa avem un an mai bun in ciuda previziunilor celor care conduc destinele Romaniei.

aurel70
Oaspete
2 ianuarie 2012 21:44

LA MULTI ANI LMP!!
MULTUMIM PENTRU TOT SACRIFICIUL PE CARE L-AU FACUT DE LA INFINTARE ACESTEIA SI PANA ACUM… DACA NU AM FI UNITI NU VOM REZOLVA PROBLEME CARE NE APASA CEL MAI MULT.
VA DORESC MULTA SANATATE,FERICIRE SI NOUL AN SA VA INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE.

roman
Oaspete
roman
2 ianuarie 2012 17:08

La multi ani LMP! Un an nou cu bucurii si cu alte realizari importante pentru noi SGP. Sa auzim numai de bine.

Seby
Oaspete
Seby
2 ianuarie 2012 17:03

MULTUMIM DOMNULUI MINISTRU OPREA SI LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI PENTRU NOUA MODIFICARE A LEGII 384/2006 . SOLDATII SI GRADATII PROFESIONISTI DIN BACAU VA PREZINTA ONORUL.
VA MULTUMIM, VA DORIM UN AN BUN.
LA MULTI ANI!
IN SFARSIT NE-ATI ADUS O MARE BUCURIE,PRIN ACEASTA MODIFICARE A LEGII!
S-A FACUT UN ACT DE DREPTATE UNEI CATEGORII DE FORTE  MILITARE  IMPORTANTE .
AVEM  ONOAREA SA VA SALUTAM!
BENEFICIATI DE TOT RESPECTUL NOSTRU!
SINCERE FELICITARI PENTRU TOT CEEA CE ATI FACUT PENTRU NOI!

petruzaleg
Oaspete
petruzaleg
2 ianuarie 2012 17:00

Imnul LMP imi aduce aminte de Cenaclu Flacara si de marele roman, Adrian Paunescu. Imi aduc aminte ca in acele vremuri noi, cei tineri eram mai patrioti, umpleam salile si stadioanele si cantam impreuna cu interpretii cenaclului, melodii nemuritoare patriotice. 
Acum nu mai este nici… Cenaclu si nici… Adrian Paunescu. Dar flacara Cenaclului nu se va stinge niciodata si va lumina intotdeauna sufletele noastre de romani. Pentru noi, flacara LMP-ului va fi intotdeauna aprinsa pentru toti gradatii profesionisti din Armata Romana! 
LA MULTI ANI, LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!
ONOARE SI PATRIE!

laur
Oaspete
laur
1 ianuarie 2012 20:35

LA MULTI ANI LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!
RESPECT!

Florin Ionescu
Oaspete
Florin Ionescu
1 ianuarie 2012 20:33

Suntem alaturi de voi si apreciem ceea ce ati facut pentru gradatii profesionisti! La multi ani!

Stancu
Oaspete
Stancu
1 ianuarie 2012 18:39

Daca nu era acel grup din Constanta si cei doi din Brasov care au luat atitudine si au mers in 2010 la Comisiile de Aparare din Senatul Romaniei si mai tarziu in audienta la domnul ministru Oprea, nici acum nu eram reincadrati si cine stie pe unde eram acum si daca aveam de lucru.
Respect acelor oameni pentru diplomatie si pentru curajul dovedit. Mai tarziu acei baieti, acum colegii nostri de liga, au pus bazele infintarii ligii militarilor profesionisti, tot in 2010.
La multi ani LMP! va multumim pentru tot! mergem inainte!
Onoare si Patrie!

dumitru
Oaspete
dumitru
1 ianuarie 2012 18:31

Un bilant pozitiv al ligii militarilor profesionisti! Superb video-clipul cu imnul LMP! Felicitari baieti! Un an nou cu bine!

danutshark
Oaspete
danutshark
1 ianuarie 2012 18:12

MULTUMIM DOMNULUI BALTA PENTRU CEEA CE A FECUT PENTRU ACEASTA LIGA SI-L SPRIJINIM IN CONTINUARE PENTRU O SI MAI BUNA COLABORARE.
LA MULTI ANI!

DANUT M L.M.P.

BALTA LOUIS EDMOND-VICEPRESEDINTE L.M. P.
Oaspete
BALTA LOUIS EDMOND-VICEPRESEDINTE L.M. P.
1 ianuarie 2012 4:36

E INCEPUT DE AN 2012.
E CAZUL SA MULTUMIM PENTRU TOT CEEA CE SA INTAMPLAT IN 2011 URMATORILOR : DOMNULUI MINISTRU OPREA , DOMNILOR SCUTARU , CORDOS , NICOLICEA , BEJINARIU , FRATILA , NEDELCU PENTRU IMPLICARE DIRECTA IN PROIECTELE LIGII.
SA MULTUMIM PENTRU IMAGINEA LIGII SI DOMNILOR CUMPANA , FURDUI , ENACHE , DUCKADAM .
MULTUMIM DOMNILOR MIHAILESCU SI  BANU PENTRU SUSTINERE INTELEGERE SI SFATURI .
MULTUMESC DOAMNEI NUTA OANA PENTRU STILUL ALERT IMPUS PE TRASEUL MEDIA AL LIGII .
MULTUMIRI DOMNILOR LAZAR SI BALTA I. IN IMPLICAREA DE A LUNGUL TIMPULUI IN ANUMITE PROBLEME ALE LIGII.
MULTUMIRI DEOSEBITE DOMNILOR : ALBU , LUPU , MOCANU , COCUS , MERLAN , SUTEU , HADAREAN .
MULTUMIRI MAI TINERILOR CAVADIA SI ONTELUS CARE AU STIUT SA TINA PASUL CU NOI .
MULTUMIRI FAMILIILOR NOASTRE PENTRU INTELEGERE .
SPER CA NU A FOST CINEVA UITAT IN ACEST COMENTARIU , DAR NU A FOST CU INTENTIE .

E INCEPUT DE AN ,  SA NE UITAM IN OGLINDA SI SA INCERCAM A VEDEA CE AM FACUT SI CE VOM FACE .
LA MULTI ANI !
CU RESPECT  VP L.M.P. BALTA LOUIS EDMOND

FlorinSuteu
Oaspete
FlorinSuteu
31 decembrie 2011 19:33

Nu stiu daca Dumnezeu i-a inzestrat pe toti cei nascuti intr-o astfel de zi sfanta cu un suflet mare, cu bunatate, marinimie, iubire, etc., dar pe dumneavoastra domnule Oprea a revarsat , din beljug, foarte multe daruri. Ramaneti  tot asa si bucurativa de bucuria pe care a-ti adus-o in inimile celor numiti de dumneavoastra ” COLOANA VERTEBRALA A ARMATEI ROMANE „.        La Multi Ani domnule ministru!

FlorinSuteu
Oaspete
FlorinSuteu
31 decembrie 2011 18:49

În pariul cu viaţa am mai învins un an, am ramas la masa de joc şi am ridicat miza la 50.
Vine un alt an, cu o nouă provocare!
Să avem sănătate şi înţelepciune, să trecem cu bine şi peste acest an! 

La Mulţi Ani, 2012!

FlorinSuteu
Oaspete
FlorinSuteu
31 decembrie 2011 18:06

Lupta e un semn de viata, daca o primesti cu placere.
Sa lupti pentru o idee, sa lupti pentru un sentiment, pentru o patima sau pentru o nebunie, dar sa crezi in ceva si sa lupti, asta e viata.
Cine nu simte nevoia sa lupte, nu traieste ci vegeteaza.                                                                                 Daca n-ai reusit continua, daca ai reusit continua!                                  
LA MULTI ANI TUTUROR MEMBRILOR LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!
Florin Suteu – membru in Consiliul Director L.M.P.

danutshark
Oaspete
danutshark
31 decembrie 2011 17:36

LA MULTI ANI TUTUROR MEMBRILOR LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!

MULTUMIM PENTRU SPRIJINUL ACORTAT TUTUROR CELOR CE SA-AU IMPLICAT SI FARA DE CARE NU ERA POSIBIL IN REZOLVAREA UNOR PROBLEME LEGATE DE O MAI BUNA DESFASURARE A ACTIVITATII NOASTRE IN MINISTERUL APARARII .

CU SIGURANTA IN ANUL CE URMEAZA NE PROPUNEM SA FACEM TOT MAI MULTE LUCRURI UTILE SI NECESARE .

MULTA SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!

DANUT M-VICEPRESEDINTE L.M.P.

vali
Oaspete
vali
31 decembrie 2011 16:22

01012012 ZIUA MINISTRULUI NOSTRU (CEL MAI BUN MINISTRU MAPN DIN ULTIMI 20 DE ANI )AM PLACERA SA-I UREZ MULTA MULTA SANATATE ,CATI MAI MULTI ANI IN FRUNTEA MINISTERULUI (DE CE NU INTR-O ZI INTR-O FUNCTIE MAI SUS)DUMNEZEU SA-I DEA SANATATE.RESPECT PENTRU CONDUCEREA LIGI MILITARILOR RESPECT PENTRU DAN NEDELCU UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI DOAMNE AJUTA

wpDiscuz