SPONSORI OFICIALI

1 DECEMBRIE: NICOLAE FURDUI IANCU, MEMBRU DE ONOARE AL L.M.P.!

Nicolae Furdui Iancu

Soarele blând al toamnei a însoţit bucuria familiei Furdui, punând în sufletul pruncului Nicolae toată căldura şi dragostea de care ne bucurăm cu toţii, la fiecare apariţie publică, a celui ce aduce în faţa noastră elementele definitorii ale spaţiului mitic românesc.

Cu vocea sa puternică, minunat timbrată, inconfundabilul Nicolae Furdui Iancu ne aminteşte de bravii daci liberi, ne face să fim mândri că suntem români.

În timpuri încărcate de greutăţi , brav şi drept, Nicolae Furdui Iancu ne mângâie sufletele şi ne ţine trează conştiinţa!

Pentru întreaga activitate artistică şi contribuţia la dezvoltarea folclorului românesc, pentru tot ce a făcut şi face spre bucuria  sufletele românilor, i se conferă domnului Nicolae Furdui Iancu titlul de MEMBRU DE ONOARE al LIGII MILITARILOR PROFESIONIŞTI!

Nicolae Furdui Iancu: ,,Fac  o promisiune solemnă: toată viaţa mea  artistică şi ca om,  vo i  r ă mâne un soldat credincios al acestei ţări, în care m-am născut! Trăiască România! Oriunde am fost în lume, m-am mândrit cu ţara mea! Am vorbit româneşte şi nu mi-a fost ruşine să spun că sunt român! Să trăiţi!”


Dinu Nedelcu: ,,Într-un cadru festiv, ocazionat de aniversarea a 25 de ani de carieră artistică, în prezenţa a peste 4000 de persoane, domnul Furdui Iancu a reafirmat, încă o dată, dragostea faţă de ţară, de români, mândria de a fi român, plăcerea de a cânta românilor. Cu multă emoţie, dar şi cu bucurie, am îndeplinit, la acest moment aniversar din data de 18.11.2011, împreună cu doamna Oana Nuţă, mandatul încredinţat de către Consiliul Director, de a oferi Diploma de membru de onoare al Ligii Militarilor Profesionişti domnului Furdui Iancu. A fost un moment copleşitor, ce nu poate fi exprimat în cuvinte, pe care am încercat, sper că am şi reuşit, să-l ducem la capăt şi să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor.”

LA MULŢI ANI , DOMNULE NICOLAE FURDUI IANCU!

SĂ NE TRĂIŢI!

LA MULŢI ANI, ROMÂNI!

 

 


Lasă un comentariu

avatar

Sortează după:   Cele mai noi | Cele mai vechi | Cele mai votate
Albu Danut
Administrator
7 ianuarie 2012 16:44

2%
PENTRU LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI

*
NU PIERDE NICIO CLIPA!
“TOTI PENTRU UNUL, 2% PENTRU TOTI”

 

CONTRIBUIE LA FONDUL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI!
DESCARCA DE PE SITE-UL L.M.P. FORMULARUL, COMPLETEAZA-L SI DEPUNE-L LA ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE TERITORIALE PANA LA 15 MAI 2012!
*
DATELE: 
COD DE IDENTIFICARE FISCALA: 27535960
IBAN RO50RNCB0817118580560001
*
DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT PLATIT STATULUI PE ANUL 2011 CATRE LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI!
*
CAMARAZI!
IMPREUNA VOM REUSI!!
*
CONSILILUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

Gabriel Merlan LMP
Oaspete
Gabriel Merlan LMP
5 decembrie 2011 22:59

Oana,Dinu !!! va felicit, va apreciez, nu mai am cuvinte.
Marturisesc ca sunt mandru si spun la toata lumea ce colegi de liga  am…..Dinu Nedelcu, Oana Nuta, Nicolae Furdui, Constantin Cumpana, Adrian Enache, Helmut Duckadam!
Cu respect, Gabriel Merlan – Cluj, membru in Consiliul Director L.M.P

Gabriel Merlan. LMP.
Oaspete
Gabriel Merlan. LMP.
6 decembrie 2011 13:30

Pentru cei care nu cunosc, motorul propulsor al ligii noastre şi omul de sacrificiu, pe umerii căruia apasă o responsabilitate imensă, este Albu Dănuţ, un luptător, un caracter puternic…… să fii  lider este o mândrie dar şi o povară care cere sacrificiu.
Dane! colegii de la Cluj îţi doresc ca Moşul Nicolae să fie generos cu tine, sa-ţi aducă tot ce vrei, să-ţi bucure sufletul alături de cei dragi !!
Cu respect camaraderesc, Gabriel Merlan
L.M.P.

Albu Danut
Administrator
7 decembrie 2011 8:54

Iti multumesc Gabi pentru aprecieri, toti muncim si trebuie sa facem din L.M.P. cea mai cunoscuta asociatie militara socio-profesionala din tara.
Dorec si eu ca Mos Craciun sa fie generos cu toti camarazii nostri sa le aduca sanatate in primul rand si bucurii alaturi de cei dragi!!
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!
LA MULTI ANI!!

Danut Albu – L.M.P.

DOREL
Oaspete
DOREL
3 decembrie 2011 17:23

SUPERB!

ENE
Oaspete
ENE
2 decembrie 2011 20:09

FELICITARI LIGII, FELICITARI DOMNULUI NEDELCU, FELICITARI DOMNEI OANA, FELICITARI TUTUROR CELOR CE AU MUNCIT PENTRU A ADUCE ACEST TITAN AL MUZICII POPULARE SI UN ROMAN CU ADEVARAT IN RINDUL MILITARILR PROFESIONISTI    CU ACESTI OAMENI SI CAMARAZI DIN LMP TRBUIE SA NE MINDRIM !
FELICITARI SI MULT SUCCES PE MAI DEPARTE!!
</strong

C. ENE – CRAIOVA

valy
Oaspete
valy
2 decembrie 2011 19:30

Sunt onorat si mandru de prezenta domnului Furdui Iancu de a face parte din familia LMP. Ma bucura foarte mult faptul ca pe zi ce trece, LMP-ul are tot mai multi membri de onoare si tot mai multi simpatizanti. Domnule Furdui Iancu, sunt onorat ca ati venit alaturi de noi si aveti tot respectul meu.
Multumesc si reprezentantilor nostri Oana Nuta si Dinu Nedelcu pentru ca au reprezentat cu cinste si devotament Liga Militarilor Profesionisti.
Va multumesc, domnule Furdui Iancu ca ati acceptat sa fiti alaturi de noi, militari ai armatei romane.
Valentin Honciuc, Botosani

Nuramet Demirel
Oaspete
Nuramet Demirel
2 decembrie 2011 17:26

Am deosebitul prilej sa-i  felicit pe cei doi ambasadori Dinu Nedelcu si Oana Nuta  ,care au reprezentat magistral  L.M.P-ul , cu ocazia inmanarii d-lui Furdui Iancu ,diploma de membru de onoare .Suntem onorati de-a avea printre noi membrii de asemenea anvergura .
Deasemeni suntem onorati  de implicarea d-nei Oana Nuta in cooptarea de noi membrii si nu numai .
Cu respect Demirel .

mistic
Oaspete
mistic
2 decembrie 2011 13:53

Noul membru de Onoare este un profesionist care s-a alaturat militarilor profesionisti din Romania. Ati realizat un lucru bun, cu conotatii importante privind imaginea in plan social si militar pentru liga voastra LMP. Nu pot decat sa va felicit.
La multi ani LMP! La multi ani Romania! Sarbatori frumoase!
Cu respect, Mihai S.

grig
Oaspete
grig
2 decembrie 2011 12:47

Felicitari Oanei Nuta si lui Dinu Nedelcu mesageri de onoare ai Ligii Mitarilor Profesionisti! Misiune indeplinita dragi camarazi!
Bravo LMP!  Sa traiti domnule Nicolae Furdui Iancu! Bine ati venit in aceasta frumoasa familie a Ligii Militarilor Profesionisti!
ONOARE SI PATRIE!
Grigoriu – membru L.M.P.

petruzaleg
Oaspete
petruzaleg
2 decembrie 2011 12:21

LA MULTI ANI L.M.P.!  LA MULTI ANI ROMANIA!

crin
Oaspete
crin
2 decembrie 2011 12:09

Va felicit pentru aducerea in liga a marelui Nicolae Furdui Iancu. La multi ani si sa auzim de bine.

Dumitru Mihailescu
Oaspete
Dumitru Mihailescu
2 decembrie 2011 12:03

Scriu acest scurt comentariu având ca fond muzical piesa „Treceți batalioane române Carpații”, magistral interpretată de domnul Nicolae Furdui Iancu, reprezentant de prim rang al melosului popular românesc. Sunt emoționat!… Asociația dumneavoastră a făcut un gest extraordinar, oferind artistului Nicolae Furdui Iancu, un român adevărat, titlul de membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști. Frumos și entuziasmant momentul oferirii Diplomei. Bravo! Felicitări Consiliului Director al L.M.P., oameni ce se dovedesc a fi de mare ispravă.
Chiar dacă salutul și urările mele sosesc pe adresa dumneavoastră un pic mai târziu, dați-mi voie să vă strâng mâna cu respect, spunându-vă LA MULȚI ANI, BRAVI CAMARAZI! Multă sănătate și depline reușite în viață și în activitatea profesională.

Albu Danut
Administrator
2 decembrie 2011 12:31

Multumim pentru aprecieri Presedintelui de Onoare al Ligii Maistrilor Militari de Marina ( http://www.lmmm.ro ), domnului Dumitru Mihailescu un camarad si un prieten apropiat al Ligii Militarilor Profesionisti!
Consiliul Director al L.M.P. transmite un calduros La Multi Ani camaraderesc tuturor membrilor L.M.M.M.!
Avem Onoarea sa va Salutam! 
*
Consiliul Director L.M.P.

stoian
Oaspete
stoian
2 decembrie 2011 11:54

Vreau sa felicit si eu L.M.P.-ul pentru imaginea pozitiva pe care si-o construieste cu multa munca. O echipa de profesionisti. Succes in continuare si Sarbatori Fericite!

Atlas
Oaspete
Atlas
2 decembrie 2011 11:28

LA MULTI ANI ROMANIA!
LA MULTI ANI ROMANILOR (SI CELOR CARE SE SIMT ROMANI)!
LA MULTI ANI CAMARAZI!
ONOARE SI PATRIE!
Cu respect.

roman
Oaspete
roman
2 decembrie 2011 9:49

La multi ani Romania!
La multi ani Romani!
La multi ani LMP!

Vraja
Oaspete
Vraja
1 decembrie 2011 21:59

La multi ani romanilor, La multi ani Romania !
Marea Unire din 1918 a fost si ramane in pagina cea mai sublima a istoriei romane.
Sarbatorim inca o data acest moment unic in istoria poporului roman.
Marsul militar ,defilarea mii de uniforme, parada elicopterelor, intregul eveniment demonstreaza forta si profesionalism , iar noi romanii suntem mandri cu asemenea evenimente, protejati, fericiti, uniti sub tricolorul Romaniei beneficiind de tehnica militara de ultima ora.
Bravii conducatori si ostasi romani sunt gata oricand sa se sacrifice pe campurile de lupta pentru natiunea noastra.
La multi ani Domnule Furdu Iancu ! Militarii satmareni va prezinta onorul.
La multi ani Domnului Dinu Nedelcu ! suntem mandrii caci avem un consilier de valoare si apreciat din toate punctele de vedere.
La multi ani LMP  !
La multi ani tuturor camarazilor !

Vraja

Dinu Nedelcu
Oaspete
Dinu Nedelcu
1 decembrie 2011 21:49

DE CE IUBIM ROMÂNIA?!

Dincolo de actele sau faptele reprobabile ale unora, vremelnici pe acest pământ, rămân actele sau faptele acelora, veşnici în memoria noastră, care au făcut posibil ca astăzi să avem o identitate, un spaţiu binecuvântat de Dumnezeu unde să trăim, să ne creştem copii, o zi în care să ne bucurăm, să cinstim şi să omagiem  faptele de arme ale înaintaşilor noştri, realizările lor, o zi pe care să o numim Marea Unire. 1 Decembrie – Ziua Naţională a României – reprezintă sărbătoarea de suflet a tuturor românilor de acasă și de pretutindeni, un simbol sfânt al împlinirii năzuinței de libertate și unitate a poporului nostru. Conştiinţa unităţii de origine, de grai şi de credinţă a existat permanent în mintea şi în inimile românilor, de o parte şi de alta a Carpaţilor, iar la Marea Adunare Naţională de la Alba Iulia, de la 1 Decembrie 1918, s-a exprimat, într-un singur glas, voinţa tuturor românilor de a-şi da mâna în hotarele fireşti ale unui stat naţional unitar, în temeiul unităţii de neam, de limbă şi de cultură.
Sunt multe numele pe care le-aş putea menţiona ca fiind reprezentative pentru români, dar mă opresc la unul, în aceste momente: Nicolae Furdui-Iancu! Personalitate de excepţie, în peisajul nostru cultural, care ne bucură sufletele ori de câte ori are ocazia, ne-a făcut onoarea şi deosebita plăcere de a ne deveni membru de onoare. Într-un cadru festiv, ocazionat de aniversarea a 25 de ani de carieră artistică, în prezenţa a peste 4000 de persoane, domnul Furdui-Iancu a reafirmat, încă o dată, dragostea faţă de ţară, de români, mândria de a fi român, plăcerea de a cânta românilor.
Cu multă emoţie, dar şi cu bucurie, am îndeplinit, la acest moment aniversar din data de 18.11.2011, împreună cu doamna Oana Nuţă, mandatul încredinţat de către Consiliul Director, de a oferi Diploma de membru de onoare al Ligii Militarilor Profesionişti domnului Furdui-Iancu. A fost un moment copleşitor, ce nu poate fi exprimat în cuvinte, pe care am încercat, sper că am şi reuşit, să-l ducem la capăt şi să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor.
Doresc să  mulţumesc celor ce au avut încredere în noi şi să le adresez, de Ziua Naţională, cele mai calde urări, împliniri profesionale şi personale. Fie ca mândria de a fi român să nu-i părăsească niciodată!
La mulţi ani  români, oriunde v-aţi afla!
La mulţi ani România!
Dinu NEDELCU

jarnea
Oaspete
jarnea
2 decembrie 2011 9:53

Din pacate… numai noi cei de jos iubim Romania, tara noastra scumpa. Cei care ne guverneaza doar se fac, sunt alte ambitii acolo. Felicitari celor doi mesageri ai LMP-ului care au facut cinste acestei ligi acolo sus pe scena in fata a 4000 de romani!
Felicitari LMP! La multi ani!

florin66
Oaspete
florin66
1 decembrie 2011 19:24

LA MULTI ANI ROMANIA
LA MULTI ANI tuturor romanilor
LA MULTI ANI NICOLAE FURDUI IANCU. Sa va dea Dumnezeu sanatate pentru a duce cit mai sus faima tarii prin cintecele dumneavoastra. A fost un moment de inalta tinuta si de mare emotie pentru toti participantii la acest eveniment care speram sa fie urmat de alte asemenea evenimente.
Totodata as dori ca toti cei care citesc acest comentariu sa pastreze  un moment de reculegere pentru cel care a tinut treaza credinta romanilor in dorinta de libertate prin versurile
” Veniti romani , veniti la Meca noastra
Veniti la Alba Iulia -n Ardeal
Este bine sa ne amintim si la acest ceas aniversar de cel care a fost parintele imnului Ligii Militarilor Profesionisti , poetul Adrian Paunescu.

Cu stima
Florin Gabriel Cocus
Vicepresedinte L.M.P.

tofi69
Oaspete
tofi69
1 decembrie 2011 19:19

La multi ani ,Romania! La multi ani,romani,oriunde va veti afla! 
Fiti mandri ca sunteti romani! Fiti mandri ca sunteti nascuti pe meleaguri dacice.
Onoare si patrie.
Tofoleanu Gheorghe,membru L.M.P.,garnizoana Barlad.

Albu Danut
Administrator
2 decembrie 2011 14:03

La Multi Ani Tofi, tie si baietilor din Barlad!
Constanta va saluta!
Danut ALBU – L.M.P.

mario
Oaspete
mario
1 decembrie 2011 19:02

LA MULTI ANI ROMANIA
LA MULTI ANI CAMARAZILOR NOSTRI
LA MULTI ANI ROMANI
DE LA CRAIOVA

Albu Danut
Administrator
2 decembrie 2011 14:00

La Multi Ani de 1 decembrie Marine tie si camarazilor din Craiova!
Din partea membrilor L.M.P.!
Constanta va saluta!!
Danut ALBU – L.M.P.

tiberiu
Oaspete
tiberiu
1 decembrie 2011 17:15

De la malul Dunarii, din Severin, va salut! Impresionant gestul acestei ligi militare. Domnul Furdui Iancu, felicitari! Sunt mandru ca sunt roman!

facebook-profile-picture
Administrator
1 decembrie 2011 14:38

La multi ani Romania ! La multi ani romani din lumea intrega. Nu uitati ca oriunde va aflati puteti fi un sprjin mare pentru Patria mama, ca Ea sa se ridice din nevoi, iar la conducerea Ei sa fie romani cu inima si gand pentru tara si poporul roman. 
Multumim celor  plecati de pe meleagurile natale care  stiu  sa ne aduca aminte ca suntem ROMANI! Ar trebui sa invatam de la ei sa ne respectam noi insine pentru a impune respect altora…ar trebui sa avem incredere in noi in valorile noastre , in fiintele acestui neam casapit pentru darul de a avea o tara de o frumusete rara….ar trebui sa invatam sa fim mandri pentru ca altii sa stie ca nu suntem nici mai buni nici mai rai decat ei… ar trebui sa invatam sa ne impunem ca oameni onesti ,curajosi si sa ridicam drapelul patriei la nivel de tara independenta curata puternica prin oamenii ei…Romani nu va lasati dezbinati, nu va lasati furati de „visul american” ‘SUNT ROMAN SI SUNT MANDRU DE ASTA” 
DE ZIUA ROMÂNILOR, VĂ URĂM, DOMNULE NICOLAE FURDUI IANCU, UN CĂLDUROS LA MULŢI ANI CAMARADERESC!!
Să trăiţi!
Secretarul L.M.P.
Gabriel Hadarean

BALTA LOUIS EDMOND-VICEPRESEDINTE L.M. P.
Oaspete
BALTA LOUIS EDMOND-VICEPRESEDINTE L.M. P.
1 decembrie 2011 12:23

UN ROMAN DE O INALTA TINUTA MORALA , UN ADEVARAT MEMBRU DE ONOARE AL UNEI LIGI CE RESPECTA VALORILE ROMANESTI.
DOMNUL NICOLAE FURDUI IANCU ESTE UNUL DIN REPREZENTANTII DE FRUNTE AI FOLCLORULUI ROMANESC ,FAPT PENTRU CARE NE BUCURAM DE PREZENTA SA IN RANDURILE NOASTRE.
MULTUMIM TOTODATA REPREZENTANTILOR NOSTRII CARE AU PARTICIPAT LA EVENIMENT.
LA MULTI ANI DOMNULE FURDUI IANCU!
LA MULTI ANI DRAGI ROMANI!
BALTA LOUIS EDMOND- VP L.M.P.

Costy
Oaspete
Costy
1 decembrie 2011 10:27

NE MANDRIM CA SUNTEM ROMANI!
NE MANDRIM CU ARMATA NOASTRA!
NE MANDRIM CU TARA NOASTRA!
TRAIASCA ROMANIA!

victor
Oaspete
victor
1 decembrie 2011 10:15

Bravo LMP! Felicitari domnule Nicolae Furdui Iancu! Sunteti un exemplu pentru noi, militarii! Sa fiti sanatos! La multi ani! Traiasca Romania!

Constantin
Oaspete
Constantin
1 decembrie 2011 9:52

Domnule Furdui Iancu, respectul si dragostea mea! Sunteti un mare roman! La multi ani tuturor romanilor!

soare27
Oaspete
soare27
1 decembrie 2011 9:35

Multumesc celor care au avut aceasta initiativa de a aduce oameni de valooare si demni alaturi de cei din LIGA MILITARILOR PROFESIONISTI.Multa stima domnului NICOLAE FURDUI IANCU care este un roman adevarat.LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR!!!
 

marinescu
Oaspete
marinescu
1 decembrie 2011 0:53

Impresionant si in acelasi timp emotionant video-clipul cu inmanarea titlului de membru de onoare de catre membri LMP, domnului Furdui Iancu! Mi-a placut foarte mult l-am vizionat de trei ori. Felicitari celor doi reprezentanti LMP!
Vreau sa urez si eu tuturor romanilor un calduros la multi ani cu speranta ca poate va fi mai bine pe viitor!
Am onoarea sa va salut!
Marinescu, membru LMP

Florin Suteu
Oaspete
Florin Suteu
1 decembrie 2011 0:43

Sa traiti domnule Nicolae Furdui Iancu! Militarii Focsaneni,  membri ai Ligii Militarilor Profesionisti va prezinta Onorul!!
La Multi Ani tuturor Romanilor! La Multi Ani Romania!

Florin Suteu – membru in Consiliul Director L.M.P.

lazar
Oaspete
lazar
1 decembrie 2011 0:21

Inca o lovitura de imagine a L.M.P.-ului! Felicitari! Se pare ca liga se intareste cu mari profesionisti din Romania!
La multi ani camarazi! La multi ani Romani! La multi ani Romania!
Lazar, membru L.M.P.

cetaceul
Oaspete
cetaceul
1 decembrie 2011 0:12

Domnule Nicolae Furdui Iancu, marinarii militari din cadrul Fortelor Navale va prezinta Onorul!
Suntem bucurosi ca un MARE ROMAN s-a alaturat Ligii Militarilor Profesionisti!
LA MULTI ANI ROMANI! LA MULTI ANI ROMANIA!!

Mircea Cavadia _ F-221  –  membru in Consiliul Director L.M.P.

danimar
Oaspete
danimar
1 decembrie 2011 0:08

Inca un om de valoare intra in randurile noastre a L.M.P-ului! Liga Militarilor Profesionisti devine din ce in ce mai puternica si mai cunoscuta nu numai in Constanta ci si in tara!
Multumim Oanei Nuta si lui Dinu Nedelcu care au reprezentat cu cinste L.M.P.-ul!
Multumim domnului Nicolae Furdui Iancu ca este alaturi de Militarii Profesionisti!
LA MULTI ANI ROMANI!
LA MULTI ANI ROMANIA!

Danimar – membru LMP

danutshark
Oaspete
danutshark
1 decembrie 2011 0:00

LA MULTI ANI DOMNULE NICOLAE FURDUI IANCU!
LA MULTI ANI CAMARAZILOR NOSTRI!
LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR DE PRETUTINDENI!
LA MULTI ANI ROMANIA!!
_
ONOARE SI PATRIE!
_
Danut Mocanu – Vicepresedinte L.M.P.

(Va invitam sa vizionati video-clipul decernarii titlului de membru de onoare al L.M.P., domnului Nicolae Furdui Iancu)

Albu Danut
Administrator
30 noiembrie 2011 23:34

1 DECEMBRIE, ZIUA NATIONALA A ROMANIEI!
LA MULTI ANI ROMANI!
LA MULTI ANI ROMANIA!!

CONSILIUL DIRECTOR AL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI

Albu Danut
Administrator
30 noiembrie 2011 23:46

Suntem onoraţi şi mândri că, pe 18 noiembrie 2011, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul concertului maraton al domnului NICOLAE FURDUI IANCU, cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de activitate artistică, în faţa a peste 4000 de spectatori, LIGA MILITARILOR PROFESIONIŞTI a acordat titlul de MEMBRU DE ONOARE titanului muzicii populare din zona Ardealului.
Mulţumim celor doi reprezentanţi ai L.M.P., OANA NUŢĂ şi DINU NEDELCU, care pe scenă, în faţa spectatorilor, au fost la înălţimea aşteptată de noi şi au înmânat placheta şi diploma de Membru de Onoare domnului Nicolae Furdui Iancu.
DE ZIUA ROMÂNILOR, VĂ URĂM, DOMNULE NICOLAE FURDUI IANCU, UN CĂLDUROS LA MULŢI ANI CAMARADERESC!!
*
ONOARE ŞI PATRIE!
*
Dănut ALBU – Prim-vicepreşedinte Liga Militarilor Profesionişti.

Albu Danut
Administrator
2 decembrie 2011 21:01

IMNUL LIGII MILITARILOR PROFESIONISTI
*

TRAIASCA ROMANIA, TRAIASCA TRICOLORUL
*

Strofa întâi
*

Dacă ne-nfruntă munţi cu munţi ne vom bate,
Pentru lumina ţării şi pentru libertate,
Aici ne e cuvântul când îl avem de spus,
Decât slujirea ţării nimic nu-i mai presus.
Jurăm credinţă luptei oricât ar fi de grea,
Jurăm că pentru ţară şi viaţa ne-o vom da,
Jurăm să nu ne mintă nici clipa, nici vecia
Trăiască libertatea, trăiască românia,
Trăiască în fericite şi linişte poporul,
Trăiască românia trăiască tricolorul.
*

Strofa a doua
*

Dar ţara nu se face cu lasi cu apatrizi,
Iubirea nu te scuză când ochii îi închizi
Să curăţăm tot răul din viaţa româniei,
Că noi sîntem partidul şi ţara omeniei,
Nu creada hotii muncii că ei sînt mari şi tari,
Nou sântem patrioţii revoluţionari,
Avem contract pe viaţă cu visul şi cu glia,
Trăiască libertatea, trăiască românia,
Trăiască în fericite şi linişte poporul,
Trăiască românia trăiască tricolorul.
*

Strofa a treia
*

A noastră este ţara, o moştenim deplin,
Va trebui, întreagă, s-o dăm celor ce vin,
La cei născuţi şi astăzi şi mâine şi poimâine,
Nici păine fară muncă, nici muncă fără pâine,
Nici călăreţi pe aer, nici cai fără călări,
Nici ţară fără lume, nici lume fără ţări,
Să crească-n lume pacea, dreptatea, bucuria,
Trăiască libertatea, trăiască românia,
Trăiască în fericite şi linişte poporul,
Trăiască românia trăiască tricolorul.
*

Strofa a patra
*

Trăiască municitorii, tăranii, cărturarii,
Trăiască demnitatea cea fără de avarii,
Dacă renunţi la luptă n-ai ce să mai aştepţi,
Nimica nu se face-n poziţie de drepţi,
Să facem românia prin toţi şi pentru toţi,
Un teritoriu liber de orice prejudecăţi,
Să fie al nostru dreptul şi a noastră datoria,
Trăiască libertatea, trăiască românia,

Traiasca in fericire si liniste poporul,
Trăiască românia trăiască tricolorul.
*

Strofa a cincea
*

Jurăm din milioane de inimi şi destine,
Din orice fel de sânge ne murmură în vine,
Jurăm bătrân şi tânăr, femeie şi bărbat,
Credinţă româniei, necondiţionat,
Că ţara-i bogăţia ce vejnic ne rămâne,
Şi glasul ei ce îndeamă deşteaptă-te române,
Nu ne-nspăimântă nimeni cu forţa sau cu sila,
Trăiască libertatea, trăiască românia,
Traiasca in fericire si liniste poporul,
Trăiască românia trăiască tricolorul.
*

Strofa a şasea
*

Sîntem de e nevoie, o ţară de soldaţi,
Sîntem de e nevoie, un lanţ de munţi Carpaţi,
Durerea tări noaste facută-i să ne doară,
Ne place libertatea ca oameni şi ca ţară,
Şi soarele dreptăţii să lumineze sfânt,
O ţară în roşu, galben şi albastru pe pământ,
Acesta-i viaţa noastră, aceasta ni-i tăria,
Trăiască libertatea, trăiască românia,
Trăiască în fericite şi linişte poporul,
Trăiască românia trăiască trïcolorul.
*
*
Versuri: Adrian Paunescu
*
Muzica: Nicu Alifantis

Albu Danut
Administrator
2 decembrie 2011 21:03

Crezul membrilor Ligii Militarilor Profesionisti:

„Cred în datoria de a apăra teritoriul şi interesele României în orice situaţie;

Cred în obligaţia mea de a respecta cu stricteţe legile statului român;

Cred în dreptul la libertate şi siguranţă al fiecărui cetăţean al patriei noastre;

Cred în libertatea de gândire şi conştiinţă, în viaţa privată şi de familie a oricărui om;

Cred că omul trebuie să moară aşa cum se naşte – liber şi egal în demnitate şi drepturi.

Să-mi ajute Dumnezeu, ca această credinţă să nu dispară niciodată!”

wpDiscuz